Αγορα εκπαιδευτικου
Απάντηση: Αγορα εκπαιδευτικου
Δεν διαφωνω μαζι σου!Πιστευα και γω πως θα ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα και τελικα πηρα την κρυαδα!Ειχα-εχω στο μυαλο μου αφου παρω καποια εμπειρια απο αυτο το μοντελο να ζητησω βοηθεια με την αγορα του επομενου που εκει σαφως και δεν θα σηκωνει πτωσεις!Ειμαι απο Λαρισα.
Ένα καλος simulator είναι κατι παραπανω από υποχρεωτικο
Η μονη δικη μου επαφη με αερο (φανατικος ε/πτερας) εινα με το icon A5 της
parkzone που διαπιστωσα ότι αν δεν το ειχα δει στον εξομοιωτή πρωτα δεν
υπηρχε περιπτωση να το προσγειωσω (ριχνει εσωτερικο φτερο πολύ ευκολα και θελει αρκετο elev για διορθωση στην προσγειωση)
Οποτε το s/m υποχρεωτικο για τωρα και για παντα
Με τον χρυσο κανονα κανω δυο βηματα μπροστα στο s/m και δοκιμαζω το πρωτο στην πτηση
υ.γ. ποσταρω ξερεις για να το ξαναδιαβαζω και εγω γιατι δεν ειμαι φανατικος οπαδος του s/m (πολύ κακως για την τσεπη μου βεβαια)
Η μονη δικη μου επαφη με αερο (φανατικος ε/πτερας) εινα με το icon A5 της
parkzone που διαπιστωσα ότι αν δεν το ειχα δει στον εξομοιωτή πρωτα δεν
υπηρχε περιπτωση να το προσγειωσω (ριχνει εσωτερικο φτερο πολύ ευκολα και θελει αρκετο elev για διορθωση στην προσγειωση)
Οποτε το s/m υποχρεωτικο για τωρα και για παντα
Με τον χρυσο κανονα κανω δυο βηματα μπροστα στο s/m και δοκιμαζω το πρωτο στην πτηση
υ.γ. ποσταρω ξερεις για να το ξαναδιαβαζω και εγω γιατι δεν ειμαι φανατικος οπαδος του s/m (πολύ κακως για την τσεπη μου βεβαια)
Καλησπερα σε ολους!Λιακαδα σημερα στη Λαρισα και ευκαιρια για δευτερη πτηση!Βουρ στην αλανα,αν και ο χωρος δεν ειναι ιδιεταιρα μεγαλος(για αρχαριο παντα)και βλακεια μου βεβαια αλλα η χαρα να πεταξω με σπρωχνει!Σημερα τα πραγματα πολυ καλυτερα,οπου μεταφραζεται σε 4-5 καλες πτησεις και το ιδιο καλες και οι προσγειωσεις!Να ευχαριστησω τον φιλο socratesb για τη βοηθεια του και τις συμβουλες του!Εκανα αριστεροστροφα και δεξιοστροφα τετραγωνα και οι προσγειωσεις ηταν χωρις σκελη στο γρασιδι και οι απογειωσεις απ το χερι!δεν ξερω αν βοηθησαν και οι 2-3 ωρες στο phoenix rc 4 που ασχοληθηκα χτες,αλλα σημερα ημουν λες και πετουσα καιρο!Καμια σχεση με την πρωτη φορα που ειχα βεβαια και το αγχος αλλα η αυτοπεποιθηση μου ητανε..σιγα μωρε θα το πεταξω..με αποτελεσματα δυο-τρεις πτωσεις!Παντως σημερα το ευχαριστηθηκα το αεροπλανο!Ειναι αρκετα ευκολο τελικα και συστηνεται ανεπιφυλλακτα για αρχαριο...οπως και γω που στη δευτερη πτηση χωρις βοηθεια(αλλη βλακεια μου)τα καταφερα χωρις δυσαρεστα αποτελεσματα!αυτα για την ωρα....
Eιλικρινά η ευχαρίστηση είναι δική μου να μπορώ να βοηθήσω όποιον ξεκινά για να χαρεί το hobby μας. Να ξέρεις ότι υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση όποτε σε φέρει ο δρόμος προς τα μέρη μας, να πετάξουμε παρέα.
Ευχαριστως και να ρθω και να γνωρισω και οσους περρισοτερους μπορω!που βρισκεστε?
Mόλις προγραμμτίσεις ταξιδάκι στην Αττική στείλε μήνυμα. Οι φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ερμή στον Μαραθώνα περιμένουν όλους όσους αγαπάνε το hobby για πτήσεις με ασφάλεια και καταπληκτική παρέα.W:-)
καλησπερα...χτες δοκιμασα πτηση με πολυ ελαφρο αερακι...δυσκολη εως αδυνατη!το μοντελο ειναι μονο για μηδενικους ανεμους...παρ ολα αυτα δεν ειχα πτωση και μπορω να πω οτι ειχα δυο καλες πτησεις και προσγειωσεις.