Τουρμπίνες KingTech

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Τουρμπίνες KingTech

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

_Β_ΟΗ εταιρία KingTech μπήκε στην αγορά πρόσφατα το 2005 kai στην Ελλάδα arketoi μοντελιστές εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν την K80, ενώ η KingTech ανακοίνωσε ακόμα δυο προϊόντα της την k140 και την k170.
Συνημμένα
k140f_f.jpg
k140f_f.jpg (26.46 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Απάντηση: Τουρμπίνες KingTech

................_P_P
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

............
Συνημμένα
IMG_0547.jpg
IMG_0547.jpg (98.01 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Ανακοινώθηκε η προσφορα _P_P
πια με κάθε τουρμπίνα KingTect δωρεάν συμπεριλαμβάνεται ένα UAT:>)

..
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Από το 2008 που ξεκίνησα την KinTech στην Ελλάδα έχω αποκτήσει την μεγάλη εμπειρία σχετικά με τους κινητήρες αυτούς λόγο της εκπροσώπησης .

Ήρθε η ώρα μετά από όλα αυτά τα χρονια της οριστικής διακοπής της εκπροσώπησης τους από μέρους μου και οποιαδήποτε άλλης συνεργασίας.

Ο λόγος είναι απαράδεκτες κατασκευαστικές αμέλειες,που από καθαρή τύχη δεν έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα θεατών και ιδιοκτητων.
Όπου ο κινητήρας έπρεπε να λεγόταν χειροβομβίδα και όχι κινητήρας.

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες,γιατί είναι αρχή μου να τιμώ το απόρρητο
αλλα ούτε είμαι άνθρωπος που αποσιωπώ τέτοιες καταστάσεις.

Είναι υποχρέωση όλων μας η προστασία του hobby μας,των θεατών,των μελλοντικών μοντελιστων,και εμάς των ιδίων από τέτοια επικίνδυνα προϊόντα με όπλο μας μονο την ενημέρωση. Ενημερώστε

Συνημμένα
58814.jpg
58814.jpg (41.04 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
mihelone

Δημοσίευση από mihelone »

Καλησπερα
Μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος;
Μια τετοια δηλωση ειναι πολυ σοβαρη για να μεινει μονο σε αυτα που γραφεις. Εκτιμω οτι θα ενδιαφερει και αλλους που σκεπτονται να ασχοληθουν με τα jet...
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

mihelone έγραψε: Καλησπερα
Μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος;
Μια τετοια δηλωση ειναι πολυ σοβαρη για να μεινει μονο σε αυτα που γραφεις. Εκτιμω οτι θα ενδιαφερει και αλλους που σκεπτονται να ασχοληθουν με τα jet...

Όπως προανέφερα υπάρχει ένα εμπιστευτικό που δεν πρόκειται να σπάσω για κανένα λόγο.Κυρίως λόγο αρχών μου αλλα και κατόπιν επιθυμίας του ιδιοκτήτη.

Άρα από την στιγμή που και ο ιδιοκτητης του κινητήρα δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο , οι πληροφορίες περιορίζονται σε ότι έγραψα στην παραπάνω ανακοίνωση δυστυχώς.

( ο καθένας καταλαβαίνει ότι μετά την αγορά / παντρειά υπάρχει εξάρτηση στην εταιρία για μελλοντική υποστήριξη και δε θέλει τυχόν ρήξη )

Το μονο σχόλιο (καθοδήγηση αν μου επιτραπεί) που θα κάνω είναι ότι αυτή την στιγμή στην αγορά κανεις δεν φτάνει την ποιότητα των κινητήρων JetCat .

Οι εγκαταστάσεις ,το γεγονός ότι δεν δανείζεται ηλεκτρονικά αλλα είναι κατασκευαστής, η τεχνογνωσία,
και η βιομηχανική πιστοποίηση ISO 9001:2000 είναι μονόδρομος κατά την ταπεινή μου άποψη.

_Β_Ο http://www.jetcat.de/downloads/jetcat-katalog-2012-1-web.pdf

Ευχαριστώ εκ των προτερων για την κατανόηση
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Περισσότερα προβλήματα φτάνουν το φως της δημοσιότητας . Προβλήματα που θα είναι ο λόγος να χαθεί μια μικρή περιουσια _Β_Ο

http://www.youtube.com/watch?v=48jGj45RvIE
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Γιώργο,

κατά τη γνώμη μου, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να θέλει να γράψει, τί ακριβώς συνέβει! Έτσι θα προστατεύσει μελλοντικούς αγοραστές..

Προφανώς δεν θέλουμε στοιχεία ούτε του ιδιοκτήτη, ούτε μοντέλου.. Απλά τί συνέβη με την τουρμπίνα και όχι π.χ στο α/π! Πήρε φωτιά, έφυγε κανένα κομμάτι, ελλατωματικά ηλετρκονικά(ECU, pump, κτλ)?

Έτσι, ίσως μπορέσει να προστατευθεί και κάποιος άλλος, και πιθανόν και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης που έπαθε τη ζημιά, από κάποιον που θα βρεθεί κοντά του με μία ίδια τουρμπίνα!

Καταλαβαίνει με ποια έννοια το λέω..
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Βασίλη
ο ιδιοκτητης δεν ενδιαφέρεται να μπει σε καμια διαδικασία πληροφόρησης όπως την λες και να βρεθεί χωρίς υποστήριξη από το εργοστάσιο ή χωρίς να μπορεί να πουλήσει τον κινητήρα του κάποια στιγμή.

Δεν υπάρχει τρόπος να δεις τυχόν ελαττώματα σε αυτούς τους κινητήρες ή να προβλέψεις πιθανή βλάβη .Έτσι βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία και σε βιομηχανικές πιστοποιήσεις αν έχουν καταφέρει να πάρουν οι κατασκευαστές.

Φαντάσου ότι το άλλο πρόβλημα που αναφέρεται στο video θα είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή λειτουργίας της αντλίας ,
δηλαδή το σβήσιμο του κινητήρα μάλλον στην απογείωση ,
που σημαίνει ολική καταστροφή.

Οποιος θέλει να ενημερωθεί για την ασφαλή παρακολούθηση τέτοιων κινητήρων ,εδώ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=9024

_Β_Ο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Jet - Τουρμπίνες”