Αγορές. Γιατί από το εξωτερικό;

Απάντηση
xorxe

Αγορές. Γιατί από το εξωτερικό;

Δημοσίευση από xorxe »

Ηθελα να ξερω γιατι οι "ειδικοι" του χομπυ αυτου αγοραζουν μονο απο καταστηματα του εξωτερικου.
Εγω πηρα προσφατα μια τηλ/ση FUTABA 8FG απο γνωστο καταστημα στο Μαρουσι 400 euro και με μεταλικη βαλιτσα.~!!
jppp

Απάντηση: Γιατι απο το εξωτερικο?

Δημοσίευση από jppp »

xorxe έγραψε: Ηθελα να ξερω γιατι οι "ειδικοι" του χομπυ αυτου αγοραζουν μονο απο καταστηματα του εξωτερικου.
Εγω πηρα προσφατα μια τηλ/ση FUTABA 8FG απο γνωστο καταστημα στο Μαρουσι 400 euro και με μεταλικη βαλιτσα.~!!

lol ειμαστε φτωχοι για αυτο

σου μιλαω ως μη ειδικος ομως
gxaid

Απάντηση: Γιατι απο το εξωτερικο?

Δημοσίευση από gxaid »

xorxe έγραψε: Ηθελα να ξερω γιατι οι "ειδικοι" του χομπυ αυτου αγοραζουν μονο απο καταστηματα του εξωτερικου.

Πώς ορίζουμε τον "ειδικό" του χόμπυ αυτού???

Όπως και να χει, έχω την προσωπική πεποίθηση πως όλοι "ειδικοί" και "μή ειδικοί":
1/ αγοράζουν απο παντού
2/ έχουν κάθε δικαίωμα και ελευθερία επιλογής ως προς το πού ψωνίζουν
3/ αν έβρισκαν ακριβώς αυτό που κάθε φορά αναζητούν και σε ανταγωνιστική τιμή στην εγχώρια αγορά, δεν θα απευθυνόντουσαν ποτέ στις αγορές του εξωτερικού

Φιλικά
Γιώργος
Γιάννης Ζαφείρης

Γιατί απο το εξωτερικο?

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Καλησπέρα κύριοι.

Το θέμα έχει συζητηθεί - αναλυθεί στο παρελθόν (πατήστε εδώ
).

Παρακαλώ, πραγματοποιείτε "αναζήτηση" για θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός σας, γιατί όπως αυτό, αρκετά έχουν ήδη υπάρξει και καλό θα ήταν οι συνέχειές τους να εντασσονται στα αρχικά.

Καλή συνέχεια.
vhal

Απάντηση: Αγορές. Γιατί από το εξωτερικό;

Δημοσίευση από vhal »

Συμφωνώ με τον Γιώργο. Ο καθένας αγοράζει αφού κάνει την έρευνα αγοράς του, και δει τι είναι αυτό που τον συμφέρει. Κι εγώ και πολλοί άλλοι μπορούν να αναφέρουν παραδείγματα που άλλοτε συνέφερε η αγορά από Ελλάδα και άλλοτε απο εξωτερικό.

Παρεπιπτόντως ποιό είναι το "γνωστό" μαγαζί στο Μαρούσι, στο οποίο αναφέρεσαι; το Model One, το MyHelis ή άλλο;
Απ' ότι φαίνεται δεν κάνουν και τόση καλή διαφημιστική "προώθηση" ...

Βαγγέλης
woolf

Απάντηση: Αγορές. Γιατί από το εξωτερικό;

Δημοσίευση από woolf »

Αν αυτό που ψάχνω το βρω σε μαγαζί Ελληνικό σε τιμή ανάλογη, τότε δεν υπάρχει θέμα αγοράς από εξωτερικό. Έτσι απλά νομίζω ότι ισχύει για όλους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρονικά-RC Flight Simulators”