ESM FW 190 D9 scale details
Απάντηση: ESM FW 190 D9 scale details
ΠΩΠΩΠΩ!!! Δε σας προλαβαίνω...Λοιπόν αρχικά θελω να πω πως έχω διαθέσιμη μία DLE50 και από ότι έψαξα δεν μπορώ να βρώ κάποια εξάτμιση έτοιμη ώστε να μπεί μέσα στο cowl. Επομένως θα πρέπει να κοπεί και για την κεφαλή και για την εξάτμιση. Επειδή δεν είχα σκοπό να ξοδέψω και για τη μηχανή η καλύτερη λύση μου φαίνεται να πουλήσω αυτή που έχω και να πάρω μία DLE 55RE. Έτσι τη διαφορά θα τη δώσω για μια δυνατότερη μηχανη και δε θα χρειαστεί να πάρω εξάτμιση... Δεν μπορώ να βρώ όμως καμία φωτογραφία με τέτοια μηχανή πάνω στο συγκεκριμένο σκάφος ώστε να δω πόσο θα κοπεί και αν τελικά χρειάζεται να κοπεί το firewall....
Να μην ξεχάσω πως αύριο έρχεται το "κουτάκι" από τον Diamond....Μαζί με όλα τα καλούδια....
Προσοχή- Παρέμβαση!:Απαγορεύεται το spam και οι συζητήσεις (chat) μεταξύ των μελών, μέσα στα θέματα...(βλ.κανόνες forum)...μήνυμα εκτός θέματος...
Προσοχή- Παρέμβαση!:Απαγορεύεται το spam και οι συζητήσεις (chat) μεταξύ των μελών, μέσα στα θέματα...(βλ.κανόνες forum)...μήνυμα εκτός θέματος...
panioul τοποθέτηση dle 55 side exhaust θα βρείς εδώ :panioul έγραψε: ↑ΠΩΠΩΠΩ!!! Δε σας προλαβαίνω...Λοιπόν αρχικά θελω να πω πως έχω διαθέσιμη μία DLE50 και από ότι έψαξα δεν μπορώ να βρώ κάποια εξάτμιση έτοιμη ώστε να μπεί μέσα στο cowl. Επομένως θα πρέπει να κοπεί και για την κεφαλή και για την εξάτμιση. Επειδή δεν είχα σκοπό να ξοδέψω και για τη μηχανή η καλύτερη λύση μου φαίνεται να πουλήσω αυτή που έχω και να πάρω μία DLE 55RE. Έτσι τη διαφορά θα τη δώσω για μια δυνατότερη μηχανη και δε θα χρειαστεί να πάρω εξάτμιση... Δεν μπορώ να βρώ όμως καμία φωτογραφία με τέτοια μηχανή πάνω στο συγκεκριμένο σκάφος ώστε να δω πόσο θα κοπεί και αν τελικά χρειάζεται να κοπεί το firewall....
http://www.rcscalebuilder.com/forum/...TID=21256&PN=1
ο τύπος έχει βάλει pitts muffler και πάει την εξάτμιση στην πίσω και κάτω μεριά του firewall. εαν διαβάσεις το thread θα δεις οτι έχει κόψει πίσω και κάτω απο το firewall σε σημεία όμως που δεν φαίνονται μετά όταν φορεθεί το cowl. πιστεύω οτι και με τη μηχανή που έχεις εάν βάλεις wrap around pitts muffler θα χρειαστέι κάποιο κοψιματάκι πίσω και κάτω το οποίο πάλι δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στην εμφάνιση. το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν να βάλεις dle 55 ra που εκεί θα χρειαστείς το ελάχιστο δυνατό κόψιμο.
Δημήτρη καλημέρα. Μόλις ανέβασαν μία φωτογραφία στο universe με την DLE 55RA. Δεν φαίνεται αν κόψανε το firewall εσύ που έχεις το αεροπλάνο ίσως να το καταλάβεις. Θα ζητήσω μήπως υπάρχει και κάποια φωτογραφία και από κάτω. Μάλλον θα προχωρήσω να βάλω αγγελία τον κινητήρα που έχω....
- Συνημμένα
-
- DSC03250.JPG (3.23 KiB) Προβλήθηκε 63 φορές
δεν έχουν κόψει το firewall, αλλά μόνο το κάτω μέρος του cowl και το μπροστά και κάτω μέρος της ατράκτου το οποιό είναι μπροστά απο το firewall.panioul έγραψε: ↑Δημήτρη καλημέρα. Μόλις ανέβασαν μία φωτογραφία στο universe με την DLE 55RA. Δεν φαίνεται αν κόψανε το firewall εσύ που έχεις το αεροπλάνο ίσως να το καταλάβεις. Θα ζητήσω μήπως υπάρχει και κάποια φωτογραφία και από κάτω. Μάλλον θα προχωρήσω να βάλω αγγελία τον κινητήρα που έχω....
Έβαλα ήδη αγγελία τον κινητήρα. Σήμερα παρέλαβα το πακέτο αλλά το μόνο που πρόλαβα να δω είναι ο απίστευτος κώνος της ESM και την 3 φυλλή Fiela που μου έστειλε ο Γιάννης η οποία χρειάζεται επειγόντως βάψιμο για scale εμφάνιση!!!
Προσοχή- Παρέμβαση!:Απαγορεύεται το spam και οι συζητήσεις (chat) μεταξύ των μελών, μέσα στα θέματα...(βλ.κανόνες forum)...
Προσοχή- Παρέμβαση!:Απαγορεύεται το spam και οι συζητήσεις (chat) μεταξύ των μελών, μέσα στα θέματα...(βλ.κανόνες forum)...
τι μέγεθος έχει η έλικα που πήρες;panioul έγραψε: ↑Έβαλα ήδη αγγελία τον κινητήρα. Σήμερα παρέλαβα το πακέτο αλλά το μόνο που πρόλαβα να δω είναι ο απίστευτος κώνος της ESM και την 3 φυλλή Fiela που μου έστειλε ο Γιάννης η οποία χρειάζεται επειγόντως βάψιμο για scale εμφάνιση!!!
22χ8 Δημήτρη. Δεν είχε άλλη και είπα να τη δοκιμάσω. Για τον 50άρι μάλλον θα πέφτει μεγάλη αλλά για τον 55άρι νομίζω θα είναι μια χαρά.
Καλημερα.
Σας παρακολουθω μιας και με ενδιαφερει αρκετα η scale εμφανιση και ειδικα το θεμα κινητηρας / εξατμηση/ ηχος.
Στις τιμες των MVVS & MOKI εχω βρει και τις laser engines.Ειναι βεβαια glow αλλα χωρανε σχεδον παντου με ωραιο ηχο μονοκυλινδρες η δικυλινδρες τετραχρονες. Η εξατμηση ειναι πολυ μικρη και βοηθα αρκετα. Δεν τις εχω δοκιμασει προσωπικα(μαλλον τωρα θα αγορασω μια) αλλα εχουν εξαιρετικη φημη!!!!
Θα μπορουσε να ειναι μια λυση για τα μοντελα που εχετε. Εαν τους γραψετε ενα mail απαντανε αμεσως και δινουν καλες οδηγιες και προτασεις.
Σας παρακολουθω μιας και με ενδιαφερει αρκετα η scale εμφανιση και ειδικα το θεμα κινητηρας / εξατμηση/ ηχος.
Στις τιμες των MVVS & MOKI εχω βρει και τις laser engines.Ειναι βεβαια glow αλλα χωρανε σχεδον παντου με ωραιο ηχο μονοκυλινδρες η δικυλινδρες τετραχρονες. Η εξατμηση ειναι πολυ μικρη και βοηθα αρκετα. Δεν τις εχω δοκιμασει προσωπικα(μαλλον τωρα θα αγορασω μια) αλλα εχουν εξαιρετικη φημη!!!!
Θα μπορουσε να ειναι μια λυση για τα μοντελα που εχετε. Εαν τους γραψετε ενα mail απαντανε αμεσως και δινουν καλες οδηγιες και προτασεις.
Φίλε μου δυστυχώς ή ευτυχώς έχω πλέον σταματήσει να ασχολούμε με glow. Σίγουρα είναι η πιο scale λύση και με πολύ ωραίο ήχο ειδικά οι πολυκύλινδρες αλλά το κόστος απόκτησής τους και λειτουργίας τους είναι απαγορευτικά. Άσε που το τελευταίο που θέλω πάνω στο ματ φτερό του αεροπλάνου είναι η λαδιά από το νίτρο... Πάντως με μοναδικά κριτήριο την scale εμφάνιση-ήχο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
Εδω που τα λεμε δεν εχεις αδικο.
σχετικά με τις laser θεωρώ οτι δεν είναι αρκετά δυνατές μηχανές.
σήμερα έβαλα για πρώτη φορά μπροστά την 3w 75 και με το "καλημέρα" έβγαλε 6.700 στροφές με 24Χ8 3blade fiala! δηλαδή εαν όλα πανε καλά πάμε για 25χ8 ή ακόμα και για 26χ8 3blade μετά το στρώσιμο....
Παναγιώτη μια χαρά είναι η 22χ8 3blade fiala για την dle 55ra.
σήμερα έβαλα για πρώτη φορά μπροστά την 3w 75 και με το "καλημέρα" έβγαλε 6.700 στροφές με 24Χ8 3blade fiala! δηλαδή εαν όλα πανε καλά πάμε για 25χ8 ή ακόμα και για 26χ8 3blade μετά το στρώσιμο....
Παναγιώτη μια χαρά είναι η 22χ8 3blade fiala για την dle 55ra.
Δημήτρη δώσε μας φωτογραφίες με την εξάτμιση!!! Είμαι πολύ περίεργος να δω τι έκανες τελικά!! Για την 22χ8 στην 55άρα δεν έχω ανησυχίες αλλά στην 50άρα τη φοβάμαι...
-
Μπράβο Μήτσο!
Γιατί 8 βήμα σε τόσο μεγάλα μεγέθη; Θα κάνεις 3D? ^%^
Γιατί 8 βήμα σε τόσο μεγάλα μεγέθη; Θα κάνεις 3D? ^%^
-