Κατασκευή πτέρυγας 1.40m Full Carbon
-
Γεία σας παλικάρια φίλοι ανεμοπτεράδες
Θα σας παρουσιάζω σε video την κατασκευή της πρώτης πτέρυγας 1,40m
Full Carbon Ψυχή του project ήταν ο Γιώργος Καστρινάκης.
Ευχαριστώ τους Μηνά Καλαράκη Καρακωνσταντάκη Μιχάλη Λαμπρακη Μιχάλη
και ιδιαιτέρα τον Γιώργο που με υπομονή εξηγούσε το κάθε βήμα
Είναι ή δεύτερη απόπειρα για πτέρυγα με vacuum. Δεν αποφύγαμε πλήρως τα λάθη αλλά αυτά ήταν σαφώς λιγότερα από την πρώτη φορά.
Το video τηw κοπής του foam από τον εξαίρετο Μανώλη Χρηστουλάκη τον οποίο και ευχαριστούμε
http://www.youtube.com/watch?v=Krx_hR6lJyg
και στη συνέχεια το video όλης της κατασκευής
http://www.youtube.com/watch?v=-g08Uk0kawE
και 2 φωτογραφίες του τελικού αποτελέσματος
Ευπρόσδεκτα σχόλια και υποδείξεις γιατί πάντα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι
Γεία σας παλικάρια φίλοι ανεμοπτεράδες
Θα σας παρουσιάζω σε video την κατασκευή της πρώτης πτέρυγας 1,40m
Full Carbon Ψυχή του project ήταν ο Γιώργος Καστρινάκης.
Ευχαριστώ τους Μηνά Καλαράκη Καρακωνσταντάκη Μιχάλη Λαμπρακη Μιχάλη
και ιδιαιτέρα τον Γιώργο που με υπομονή εξηγούσε το κάθε βήμα
Είναι ή δεύτερη απόπειρα για πτέρυγα με vacuum. Δεν αποφύγαμε πλήρως τα λάθη αλλά αυτά ήταν σαφώς λιγότερα από την πρώτη φορά.
Το video τηw κοπής του foam από τον εξαίρετο Μανώλη Χρηστουλάκη τον οποίο και ευχαριστούμε
http://www.youtube.com/watch?v=Krx_hR6lJyg
και στη συνέχεια το video όλης της κατασκευής
http://www.youtube.com/watch?v=-g08Uk0kawE
και 2 φωτογραφίες του τελικού αποτελέσματος
Ευπρόσδεκτα σχόλια και υποδείξεις γιατί πάντα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι
- Συνημμένα
-
- 1542014.JPG (155.37 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- 11pture.JPG (150.07 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
- sukhoi.su29
Απάντηση: Κατασκευές για πτέρυγες και PSS ....μόνο για "τρελα γούστα".....
To δεύτερο βίντεο το έχω μελετήσει καλά.
Κοντέυω να γίνω αητός ,οπότε θα σας φάω τη δουλειά.....^%^
Έχω κάτι αποριούλες για το βακιουμαριστό αλλά είστε καλοί καθηγητές και δεν φοβάμαι....
Επίσης κατάλαβα γιατί αγοράζετε χονδρική το coolpower.......:D
...Σπουδαία τα έργα .... :,)
Έχω κάτι αποριούλες για το βακιουμαριστό αλλά είστε καλοί καθηγητές και δεν φοβάμαι....
sukhoi.su29 έγραψε: ↑To δεύτερο βίντεο το έχω μελετήσει καλά.
Φιλε Νίκο με την παραπάνω κατασκευή του video δεν έχω καμια απολύτως σχέση ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....
Τα πανιά είναι εντελώς απότιστα και το "αραχνακι" χρησιμοποιείτε στις μονώσεις σε ταράτσες και στις βάρκες μαζί με παραφίνη για να δώσει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα εξωτερικά , μα ποτε στα μοντέλα, διότι προσθέτει ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ
Εάν προσέξεις καλύτερα τις φωτογραφίες θα δεις χιλιάδες μικροσκοπικές φυσαλίδες ,κάτι το οποιο είναι ανεπίτρεπτο σε αυτόν το βαθμό.
Για αυτόν τον λόγο άλλωστε ζήτησα να φορτωθεί η συγκεκριμένη κατασκευή , στατικά.
Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω 2 φωτογραφίες από εποξειδική κατασκευή και όχι full carbon.
Δυστυχώς "τα ράσα δεν κάνουν τον παπα"
Το carbon δεν μπαίνει για αισθητικούς λόγους ,αλλα για ουσιαστικούς
-
Ερευνα:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2131303
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2153962
_Β_Ο
Ο δρόμος είναι μακρύς....τα λάθη δεν τα φοβάμαι....όπως και να σπάω.^%^ αεροπλάνα
Αλλα πιο πολύ από όλα... δεν προσπαθώ να δείξω ότι είμαι κάτι που δεν είμαι.
Τα forum είναι ανοιχτά για όλες τις άποψης.....εγώ πάντως διασκεδάζω....BRING IT ON..~!!
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2131303
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2153962
_Β_Ο
Ο δρόμος είναι μακρύς....τα λάθη δεν τα φοβάμαι....όπως και να σπάω.^%^ αεροπλάνα
Αλλα πιο πολύ από όλα... δεν προσπαθώ να δείξω ότι είμαι κάτι που δεν είμαι.
Τα forum είναι ανοιχτά για όλες τις άποψης.....εγώ πάντως διασκεδάζω....BRING IT ON..~!!
-
O Βασίλης... εδώ μέσα.. σε αυτό το Forum.. μας έχει δείξει μια καταπληκτική σειρά κατασκευών και συσσωρευμένων γνώσεων (είτε από εμπειρία είτε από πολύ διάβασμα και ψάξιμο) απάνω στις πτέρυγες..και όχι μόνο..!
Για κανένα λόγο και από σεβασμό στα ποσταρισματα του...θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές βρίσκετε σε ένα τεχνολογικό μονόλογο... όπου κανένας δεν έχει να πει κάτι παραπάνω, έστω και μια γνώμη για τις κατασκευές του..!
Για τον απλό λόγο... ότι βρίσκετε πολύ μπροστά σε αυτά που δημιουργεί και κατασκευάζει..τόσο ποιοτικά αλλά και αισθητικά!
Με μια πολύ καλή και άμεμπτη συμπεριφορά (μέσα στο forum)και με χαμηλούς τόνους και χωρίς ποτέ κανένα ίχνος εριστικής διαμάχης και ανωφελούς ίντριγκας...μας παρέχει με ανοιχτά τα χαρτιά του και επεξηγηματικα αναλυμένα τις κατασκευές του.!
Για αυτόν τον λόγο η προσωπική διαμάχη σας(που ειναι τοοόσο οφθαλμοφανές..)...καλό θα ειναι να μείνει εκτός forum...(και δεν μας ενδιαφέρει και στην τελική..)και αν θέλετε να δείξετε η να μας πείτε κάτι παραπάνω για την δικιά σας κατασκευή....καλύτερα θα ειναι να το μεταφέρετε η' να ανοίξετε ένα καινούργιο θέμα...έτσι ώστε να μην εξάπτουμε ίντριγκες και πάθη... που καμία θέση δεν έχουν μέσα εδώ..!
Στην τελική ειναι πολύ κρίμα ένα έτοιμο θέμα με αποκλειστικες κατασκευές ενός ανθρώπου να το χαλάμε με αυτόν τον τρόπο..!
Κρίμα... γιατί τέτοιους ανθρώπους και τέτοια θέματα τα φυλάμε σαν τα μάτια μας...και όχι στο πως να τα βγάλουμε μεταξύ μας..!
Είμαστε ένα πολύ δεμένο και φιλικό forum...που προσεχουμε τους φιλους μας και το έχουμε δείξει πολλές φορές αυτό...!
Παρακαλώ να τελειώσει εδώ...και σεβασμός για τα γραφόμενα του φίλου μας.!
Για κανένα λόγο και από σεβασμό στα ποσταρισματα του...θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές βρίσκετε σε ένα τεχνολογικό μονόλογο... όπου κανένας δεν έχει να πει κάτι παραπάνω, έστω και μια γνώμη για τις κατασκευές του..!
Για τον απλό λόγο... ότι βρίσκετε πολύ μπροστά σε αυτά που δημιουργεί και κατασκευάζει..τόσο ποιοτικά αλλά και αισθητικά!
Με μια πολύ καλή και άμεμπτη συμπεριφορά (μέσα στο forum)και με χαμηλούς τόνους και χωρίς ποτέ κανένα ίχνος εριστικής διαμάχης και ανωφελούς ίντριγκας...μας παρέχει με ανοιχτά τα χαρτιά του και επεξηγηματικα αναλυμένα τις κατασκευές του.!
Για αυτόν τον λόγο η προσωπική διαμάχη σας(που ειναι τοοόσο οφθαλμοφανές..)...καλό θα ειναι να μείνει εκτός forum...(και δεν μας ενδιαφέρει και στην τελική..)και αν θέλετε να δείξετε η να μας πείτε κάτι παραπάνω για την δικιά σας κατασκευή....καλύτερα θα ειναι να το μεταφέρετε η' να ανοίξετε ένα καινούργιο θέμα...έτσι ώστε να μην εξάπτουμε ίντριγκες και πάθη... που καμία θέση δεν έχουν μέσα εδώ..!
Στην τελική ειναι πολύ κρίμα ένα έτοιμο θέμα με αποκλειστικες κατασκευές ενός ανθρώπου να το χαλάμε με αυτόν τον τρόπο..!
Κρίμα... γιατί τέτοιους ανθρώπους και τέτοια θέματα τα φυλάμε σαν τα μάτια μας...και όχι στο πως να τα βγάλουμε μεταξύ μας..!
Είμαστε ένα πολύ δεμένο και φιλικό forum...που προσεχουμε τους φιλους μας και το έχουμε δείξει πολλές φορές αυτό...!
Παρακαλώ να τελειώσει εδώ...και σεβασμός για τα γραφόμενα του φίλου μας.!
-
Απάντηση: Κατασκευή πτέρυγας 1.40m Full Carbon
Νομίζω ότι είπα και έπραξα τα αυτονόητα...οπότε αν θέλει κάποιος από τους ευγενείς διαχειριστές να σβήσει το παραπάνω ποστ... να μην χαλάμε και το θέμα...!
Ευχαριστώ.!
Ευχαριστώ.!
-
Κατόπιν αιτήσεων συμμετεχόντων στο θέμα έγινε διαγραφή των μηνυμάτων τους (με την προυπόθεση οτι δεν προκαλείται διαταραχή στην συνέχεια του)
-
!@/-=}{{ Συνεχεια....
- Συνημμένα
-
- CIMG5787.JPG (161.42 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- CIMG5784.JPG (130.71 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- CIMG5780.JPG (157.5 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
Συνεχεια......
- Συνημμένα
-
- CIMG5794.JPG (123.53 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- CIMG5790.JPG (173.99 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- CIMG5789.JPG (187.28 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
Συνεχεια............
- Συνημμένα
-
- 9252014.JPG (115.43 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- 9152014.JPG (126.28 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
....................
- Συνημμένα
-
- 1152014.JPG (101.6 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
ΠΑΡΘΕΝΙΚΉ ΠΤΉΣΗ:
Aνεμος Βόρειο Δυτικός σταθερός στα 40 KMH με ριπές που φτάνανε σίγουρα 50. Τα πρώτα δυο λεπτά μέχρι να "τριμαρο" και να ηρεμήσω το δάκτυλα μου μπορώ να πω ότι τρέμανε.
Το φτερό είναι αρκετά γρήγορο και προβλέψιμο με κανένα κακό χαρακτηριστικό.....την διασκεδάσαμε με το Γιάννη και τον Μιχάλη!
Εύχομαι τα παιδιά να γράψουν τις δικιές τους εντυπώσεις...
* Δυστυχώς το video είναι από pocket cam*
Flown By: Giannis Manousakas wow
http://www.youtube.com/watch?v=fBKG2EztYkM
Έχει τρομερό "Energy Retention"!
Θέλει ακόμα ένα τελικό "τριμαρισμα" προς τα πίσω για να προσφέρει ακόμα περισσότερο, απλός χρειαζόμαστε λίγο χρόνο να την συνηθίσουμε λίγο.....είναι σίγουρα διαφορετική!
Είναι ΓΆΤΑ!!!
Aνεμος Βόρειο Δυτικός σταθερός στα 40 KMH με ριπές που φτάνανε σίγουρα 50. Τα πρώτα δυο λεπτά μέχρι να "τριμαρο" και να ηρεμήσω το δάκτυλα μου μπορώ να πω ότι τρέμανε.
Το φτερό είναι αρκετά γρήγορο και προβλέψιμο με κανένα κακό χαρακτηριστικό.....την διασκεδάσαμε με το Γιάννη και τον Μιχάλη!
Εύχομαι τα παιδιά να γράψουν τις δικιές τους εντυπώσεις...
* Δυστυχώς το video είναι από pocket cam*
Flown By: Giannis Manousakas wow
http://www.youtube.com/watch?v=fBKG2EztYkM
Έχει τρομερό "Energy Retention"!
Θέλει ακόμα ένα τελικό "τριμαρισμα" προς τα πίσω για να προσφέρει ακόμα περισσότερο, απλός χρειαζόμαστε λίγο χρόνο να την συνηθίσουμε λίγο.....είναι σίγουρα διαφορετική!
Είναι ΓΆΤΑ!!!