ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ??

melenestelio

Απάντηση: ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ??

Δημοσίευση από melenestelio »

Δημοκρατικοτατος ο Προεδρος ...............Εγω δεν ειμαι .....ελα στον ΕΡΜΗ..........Για μοναδικες στιγμες.....απεριοριστη θεα......σπαταλο γελιο........δωρεαν εκπαιδευση με μοντελα και καυσιμα του συλογου.....σκια , καθισματα, ασφαλεια, παγγοι εργασιας, ..... και το διαμαντι του ΕΡΜΗ ............ ο διαδρομος ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DiVal

Δημοσίευση από DiVal »

Ξέχασες το ανεμούριο!!!!!!!!!!
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

...και την υπέροχη θέα, την εκπληκτική πίτσα και τα ζουμερά σουβλάκια
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

......τους αντικειμενικούς και αμερόληπτους Ερμήδες .....που δεν σε πιέζουν καθόλου μα καθόλου να πετάξεις στον Ερμή......Αίσχος.>:(>:(

Φίλε μην δέχεσαι πιέσεις απο τους καταπιεστικούς Ερμήδες και αποφάσισε με ελεύθερη βούληση και κρίση δική σου .Η προπαγάνδα δεν θα περάσει.......$no$

Γι αυτό η καλύτερη λύση για μια σωστή απόφαση είναι να το συζητήσουμε εκτενέστερα στον μοντελοδρόμιο της Π.ε.τ.μ.ε. στον Μαραθώνα το Σαββατοκύριακο , οπότε επί τη ευκαιρία να φέρεις και το πετούμενό σου....να πετάξουμε παρέα , να συζητήσουμε να λύσουμε τεχνικές απορίες και να γνωρίσεις ανθρώπους ,ζεστούς , φιλικούς , φιλόξενους , ανοιχτόκαρδους ,γελαστούς , συνεργάσιμους , αλληλέγγυους πρόθυμους να μοιραστούν την γνώση και εμπειρία τους ,να βοηθήσουν σε ότι μπορείς να χρειαστείς.....
georgevl

Δημοσίευση από georgevl »

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια, καλυφθηκα οσον αφορα τα μοντελοδρομια γιατι δεν εχω παει ποτε, φιλε μανο ρωταω απλα επειδη ειδα τον μπαμπη να λεει οτι πεταγε τα ηλεκτρικα του σε κοντινο αλσος της περιοχης του (Περιστερι) αν ξερει καποιος ποιο αλσος ειναι αυτο μηπως πηγαινω κ καθημερινες στα πεταχτα για πτηση ενος μεσαιου ηλεκτρικου που εχω γιατι στα μοντελοδρομια κ τις αλανες θελω χρονο για να παω (συνηθως σκ). ευχαριστω!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”