Super Sportser 40 by Great Planes
Απάντηση: Super Sportser 40 by Great Planes
οι κάτοικοι έχουν βέβαια τα δίκια τους και δεν μπορείς να πείς κάτι εναντίον τους, όταν έρχονται 3Dάδες με 150cc βενζίνες και κάνουν hover τρείς το μεσημέρι εεε κάπου τα παίρνεις στο κρανίο...
- sukhoi.su29
Οκ ....κατάλαβα , ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια .
Τέσπα , θάχαμε πολλά να εκθέσουμε εδώ απο τις απόψεις μας για την Ανάβυσσο αλλά θα κάνουμε το sportser-εράκι :?<<>και θα κλαίει.
Σημασία έχει ότι πετάτε έστω κι έτσι , και καλώς κρατάτε και την "διακριτική στάση" πράγμα που με τον καιρό ίσως επαναφέρει την ελεύθερη είσοδο.
Τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια .
Τέσπα , θάχαμε πολλά να εκθέσουμε εδώ απο τις απόψεις μας για την Ανάβυσσο αλλά θα κάνουμε το sportser-εράκι :?<<>και θα κλαίει.
Σημασία έχει ότι πετάτε έστω κι έτσι , και καλώς κρατάτε και την "διακριτική στάση" πράγμα που με τον καιρό ίσως επαναφέρει την ελεύθερη είσοδο.
Οι κάτοικοι σωστά έχουν τα δίκια τους Αλλα κάποτε συγκεκριμένα τον Ιούνη του 2009 ζήτησαν την βοήθειά μας για να μην πουληθεί η αλάνα και γίνει ξενοδοχεία και εμείς την δώσαμε έστω και λίγοι από εμάς αλλά είμαστε εκείcoolfever έγραψε: ↑οι κάτοικοι έχουν βέβαια τα δίκια τους και δεν μπορείς να πείς κάτι εναντίον τους, όταν έρχονται 3Dάδες με 150cc βενζίνες και κάνουν hover τρείς το μεσημέρι εεε κάπου τα παίρνεις στο κρανίο...
Μπορούν λοιπόν να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους
Δείτε ΕΔΩ
Το Silencer ναι είναι το χωνάκι μέσα στην εξάτμιση. Εγώ το βγάζω πάντα για να βγαίνουν τα αέρια πιο ελεύθερα και να μην γίνεται επιστροφή στο κινητήρα αυξάνοντας την πίεση στο έμβολο. Αυτό το έχουν προσθέσει για μείωση θορύβου και δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από αυτό στον κινητήρα. Το αντίθετο μάλιστα!
Το Sportser έκανε εχτές στην Ανάβυσσο την παρθενική του πτήση επιτυχημένα!!!
έκαψε τέσσερα τεπόζιτα με φούλ γκάζια χωρίς ευτράπελα στον αέρα.Ελάχιστο τριμάρισμα
και πέρναγε σε χαμηλές σφέρααααα!
Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω ίσως την προπέλα??? επειδή η αεροτομή είναι σχεδόν flat έρχεται πολύ γρήγορα στην προσγείωση και με κατεβασμένο ρελαντί πάρα πολύ.
Φοράει ο Osmax 46AX μία προπέλα 11Χ6 και τι νούμερο θα προτείνατε για αλλαγή έτσι ώστε να έρχεται λίγο πιο αργά στις προσγειώσεις?
έκαψε τέσσερα τεπόζιτα με φούλ γκάζια χωρίς ευτράπελα στον αέρα.Ελάχιστο τριμάρισμα
και πέρναγε σε χαμηλές σφέρααααα!
Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω ίσως την προπέλα??? επειδή η αεροτομή είναι σχεδόν flat έρχεται πολύ γρήγορα στην προσγείωση και με κατεβασμένο ρελαντί πάρα πολύ.
Φοράει ο Osmax 46AX μία προπέλα 11Χ6 και τι νούμερο θα προτείνατε για αλλαγή έτσι ώστε να έρχεται λίγο πιο αργά στις προσγειώσεις?
- Συνημμένα
-
- s4.JPG (44.5 KiB) Προβλήθηκε 132 φορές
- sukhoi.su29
12 x 6
Καλορίζικος , καλοπέταχτος , κτλ. κτλ. :>)
Καλορίζικος , καλοπέταχτος , κτλ. κτλ. :>)
θένκς γιού!
Είναι όμορφο sport αεροπλάνο με εξαιρετικά πτητικά χαρακτηριστικά και καλή κατασκευή.
Μου έκανε εντύπωση η ποιότητα του monokote και το ντύσιμο μου από την μαμά, διότι πρώτη μου φορά σε μοντέλο έψαχνα να βρώ φουσκάλα κάπου.Θα φοράει έναν 46άρι osmax AX που νομίζω θα το πηγαίνει σφαίρα.
+(*)
hobby rc
Μου έκανε εντύπωση η ποιότητα του monokote και το ντύσιμο μου από την μαμά, διότι πρώτη μου φορά σε μοντέλο έψαχνα να βρώ φουσκάλα κάπου.Θα φοράει έναν 46άρι osmax AX που νομίζω θα το πηγαίνει σφαίρα.
+(*)
hobby rc
Εγώ του φοράω OS 55 AX και 12Χ6 προπέλα αλλά δεν έρχεται γρήγορα στις προσγειώσεις. Πόσο αργα να έρχεται...δεν είναι και ανεμόπτερο.....*SAR*
Ένα ακόμα θέμα είναι ότι το μπλέ χρώμα Monokote στο Κουτσό δεν ταιριάζει με αυτό του αεροπλάνου και δεν έχω βρει κάποιο να ταιριάζει. Επίσης θέλει προσοχή στο πάνω και πίσω μέρος της ατράκτου που έχει μόνο δοκαράκια, γιατί σπάνε εύκολα. Καλό τέντωμα του Monokote. Στο δικό μου σκέφτομαι να το γδύσω εκεί και να περάσω λεπτή μπάλσα.
Καλοπέταχτο να είναι
Ένα ακόμα θέμα είναι ότι το μπλέ χρώμα Monokote στο Κουτσό δεν ταιριάζει με αυτό του αεροπλάνου και δεν έχω βρει κάποιο να ταιριάζει. Επίσης θέλει προσοχή στο πάνω και πίσω μέρος της ατράκτου που έχει μόνο δοκαράκια, γιατί σπάνε εύκολα. Καλό τέντωμα του Monokote. Στο δικό μου σκέφτομαι να το γδύσω εκεί και να περάσω λεπτή μπάλσα.
Καλοπέταχτο να είναι
Είναι ωραίο αεροπλάνο.Να το χαρείς!! Το Monokote που είχε ο Κουτσός είναι όντως διαφορετικό,αλλά ρώτησα κι εγώ εχτές και μου είπε ότι θα φέρει μέχρι το τέλος του Νοέμβρη το κανονικό χρώμα (saphire blue TOPQ0226).
Ευχαριστώ. Το έχω πολλά χρόνια και πλεόν το χρησιμοποιώ για να "ζεστάνω" τα χέρια μου αν έχω καιρό να πετάξω. Όσο για το Monokote το συγκεκριμένο το ακούω ότι θα το φέρει ο Στέλιος καιρό τώρα....*SAR*
Μια φορά το είχε αλλά όταν το βάλαμε δίπλα στο αεροπλάνο ήταν διαφορετικό. Ελπίζω τελικά να βρει και να φέρει το σωστό....Είδομεν!!
Μια φορά το είχε αλλά όταν το βάλαμε δίπλα στο αεροπλάνο ήταν διαφορετικό. Ελπίζω τελικά να βρει και να φέρει το σωστό....Είδομεν!!