wilga 2000
-
wilga 2000
καλησπερα σας παιδια εδω και δυο μερες αποκτισα το νεο μου μοντελο ενα wilga-2000 ακομη δεν εχει πεταξει βεβαια, αλλα σαν πτηση δεν εχω δει κατι εκτος απο το you tube να πεταει! απλα θελω να μου πει καποιος αν μπωρει βεβαια χαρακτιρηστικα σαν πτηση και που ποναει το μοντελο για να αποφυγω οσο μπορω καποιο ατυχημα και το κανω λιωμα! ευχαριστω πολυ προκαταβολικα γιαννης. ^-^
Απ: νεο wilga-2000
έγραψε:
καλησπερα σας παιδια εδω και δυο μερες αποκτισα το νεο μου μοντελο ενα wilga-2000 ακομη δεν εχει πεταξει βεβαια, αλλα σαν πτηση δεν εχω δει κατι εκτος απο το you tube να πεταει! απλα θελω να μου πει καποιος αν μπωρει βεβαια χαρακτιρηστικα σαν πτηση και που ποναει το μοντελο για να αποφυγω οσο μπορω καποιο ατυχημα και το κανω λιωμα! ευχαριστω πολυ προκαταβολικα γιαννης. ^-^
Kαλησπερα Γιαννη! Επειδη τυχαινει, να το εχω πεταξει πολυ αυτο το αεροπλανο, προχωρα στο στησιμο του και ακολουθα τις οδηγιες.
Θα ζοριστεις λιγο στην τοποθετηση των servo, θα χρειαστεις μυτοτσιμπιδο εκει γιατι ειναι λιγο στριμωγμενα και τιποτα αλλο.
Εχουν γραψει σε αλλο ποστ, οτι θελει ενισχυση στο πισω μερος της ατρακτου κοντα στο ουραιο. Αυτο ειναι αληθεια! Εκει κοβεται συνεχεια C!C!
Δεν χρειαζεσαι περισσοτερα, ειναι ευκολο και ωραιο αεροπλανο! :>)
Σωστη επιλογη!!! ;;)
-
modeler78 νασε καλα φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου επειδη εβλεπα την ουρα πισω οτι ειναι πολυ ευεσθητη αναρωτηθηκα αν χρειαστει ενισχυση και πηρα την σωστη απαντηση ευχριστω πολυ! τι προτινεις εσυ να μην του πεση και πολυ βαρος επανω του? ειναι το δευτερο μου μοντελο σαν αρχη εχω ενα cessna 182 rtf το οποιο τωρα καθετε γιατι ειναι σπασμενο αρκετα και ετσι πειρα το wilga-2000 θα χρειαστει να ενισχυσω και το πιδαλιο πισω? και πως?
Γιαννη μην το αφησεις με τις βιδες μονο το πισω οριζοντιο. Κολλησε το με 5αλεπτη εποξικη καθως επισης και το καθετο σταθερο και εισαι οκ. Προσεξε λιγο και στην πτηση μην αρχισεις ταρζανιες με πολλα στις καθοδους γιατι θα διπλωσουν τα φτερα, αν και τα καινουργια κιτ εχουν ενισχυση καρμποσωληνα κατα μηκος των φτερων. Αν το δικο σου δεν εχει, κοπιδακι, λουκι, καρμπον σωληνα εποξικη και εισαι ετοιμος.
Πιστευω θα το ευχαριστηθεις.
Το δικο μου ηταν πολυ ωραιο πτητικα αλλα λιγο αργο και το εδωσα σε φιλο ο οποιος το εχει ακομα.
Οτι πρεπει για δευτερο αεροπλανακι.
Κοιτα το κβ να ειναι στο μπροστινο μερος της πλαστικης ενισχυσης των φτερων. Και αυτην θα την κολλησεις με εποξικη γιατι αν απλως την κουμπωσεις... $no$
Πιστευω θα το ευχαριστηθεις.
Το δικο μου ηταν πολυ ωραιο πτητικα αλλα λιγο αργο και το εδωσα σε φιλο ο οποιος το εχει ακομα.
Οτι πρεπει για δευτερο αεροπλανακι.
Κοιτα το κβ να ειναι στο μπροστινο μερος της πλαστικης ενισχυσης των φτερων. Και αυτην θα την κολλησεις με εποξικη γιατι αν απλως την κουμπωσεις... $no$
-
οχι και βεβαια οχι δεν θα το αφησω ετσι στα φτερα εχει λουκια θα βαλω και εκει εποξικη κολλα αλλα και στο πισω οριζοντιο φτερο θα βαλω κολα πτητικα μου ειπε και καποιος φιλος ειναι πιο ευκολο απ'οτι το cessna 182 rtf αλλα το wilga ειναι πιο λεπτη κατασκευη γι'αυτο και ρωτησα εσας που γνωριζεται σαφως περισσοτερα απο εμενα να μου πειτε πως να το βοηθεισω ωστε αν κανει την παρθενικη του πτηση να μην σπασει θα το κοιταξω να το ενυσχισω και λιγο στην ουρα τι να κανω ωστε να μην του προσθεσω περιτο βαρος!
-
Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες παραπάνω και όλα θα πάνε καλά :-)
Οι ενισχύσεις που αναφέρουν τα παιδιά, αφορούν σε λίγη κόλλα και καρμπονόβεργα ή καλαμάκι από σουβλάκι (αν δεν υπάρχει καρμπόν στο νησί σου).
Με αυτά, δεν προστίθεται κάποιο "εξωφρενικό" βάρος.
Να προσέξεις μόνο στο τέλος, να κάνεις σωστό ζύγισμα! Δεν πρέπει επ'ουδενί να βγει το αεροπλάνο σου πισόβαρο.
Καλή τύχη.
Οι ενισχύσεις που αναφέρουν τα παιδιά, αφορούν σε λίγη κόλλα και καρμπονόβεργα ή καλαμάκι από σουβλάκι (αν δεν υπάρχει καρμπόν στο νησί σου).
Με αυτά, δεν προστίθεται κάποιο "εξωφρενικό" βάρος.
Να προσέξεις μόνο στο τέλος, να κάνεις σωστό ζύγισμα! Δεν πρέπει επ'ουδενί να βγει το αεροπλάνο σου πισόβαρο.
Καλή τύχη.
-
ναστε καλα παιδια ευχαριστω παρα πολυ για της πολυτιμες βοηθειες σας. δεν ειμαι και πολυ εμπειρος αλλα θα το προσπαθησω να το ενισχυσω αν κατι δεν παει καλα απο θεμα ενισχυσης η πτησης θα το μαθετε πολυ συντομα ευχαριστω πολυ και παλι για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας ναστε ολοι καλα!
Ιδέες για setup Wilga-2000
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΤΟ WILGA-2000 ΣΕ ΜΕΡΕΣ 8Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ ΧΩΡΙΣ SERVO,MOTER,SREED CONTROL,BATERY Κ.Α ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ?ΓΙΑΤΙ 8Α ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΙΝΣΗ (ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ).
-
Απ: ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ WILGA-2000
Καλησπερα και παλι φιλε Στεργιο και καλοριζικο το νεο σου μοντελο. Χαιρομαι που εισαι κοντα μας να τα λεμε και να μοιραζομαστε τους προβληματισμους μας και της αποψεις μας.
Κοιτα, σαν ενα καλο setup για το μοντελο σου, εγω θα σου ελεγα να βαλεις ενα μοτερ turnigi 20/20 με 25 αμπέρ esc turnigi και μπαταρία 3s25c 1800mah. Σαν setup πιστευω να ειναι καλο, αλλα γιατι δεν ρωτας και το NEM (απο εκει που το παραγγειλες) να σου πει. Σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω!
Κοιτα, σαν ενα καλο setup για το μοντελο σου, εγω θα σου ελεγα να βαλεις ενα μοτερ turnigi 20/20 με 25 αμπέρ esc turnigi και μπαταρία 3s25c 1800mah. Σαν setup πιστευω να ειναι καλο, αλλα γιατι δεν ρωτας και το NEM (απο εκει που το παραγγειλες) να σου πει. Σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω!
-
Έχει πετάξει κανείς wilka-2000 σε νερό;
καλησπερα σε ολους εδω και ενα μηνα περιπου απεκτισα ενα wilga-2000 το πεταω κανωνικα προσγειωσεις απογειωσεις. απλα δεν το εχω πεταξει ακομη σε νερο με πλωτηρες αν υπαρχει καποιος απο εσας να εχει πεταξει σε νερο το μοντελο αυτο απλα θελω να μαθω σημπεριφορα σε θεμα προσγειωσεις και απογειωσεις αν μοιαζει οπως και οταν το πεταω σε μια αλανα και το απογειωνω και το πρωσγειωνω αν ειναι το ιδιο η δυσκολοτερο ακομη!
Απ: εχει πεταξει κανεις απο εσας wilka-2000 σε νερο?
Γειά χαρά
Δές το βίντεο, η πτήση έγινε με το setup που δίνει η sapac.
http://www.youtube.com/watch?v=s1XR3oKwTCo
Δές το βίντεο, η πτήση έγινε με το setup που δίνει η sapac.
http://www.youtube.com/watch?v=s1XR3oKwTCo
-
Αφου το πετας στην αλανα μη φοβασε τιποτα φιλε μου!
Το μονο που θα πρεπει να προσεξης ειναι μαλλον στη προσθαλλασωση να μη το κοπανησεις με δυναμη και βρεξης τα ηλεκτρικα του.
Καλη τυχη <++>
Το μονο που θα πρεπει να προσεξης ειναι μαλλον στη προσθαλλασωση να μη το κοπανησεις με δυναμη και βρεξης τα ηλεκτρικα του.
Καλη τυχη <++>
έγραψε:
Γειά χαρά
Ωραίος :/)- :>) ωραίο το βιντεάκι θέλω και 'γω ^hola^
-
αυτο φοβαμε και εγω φιλε μου την προσθαλασωση μην βρεξω τα ηλεκτρικα γιαυτο και δεν το εχω πεταξει ακομη σε νερο τωρα για το setup δεν ειναι μαμα φωραει πολυ δυνατο μοτερ ενα turnigi 20/20 και esc turnigi 25 με μπαταρια 3s lipo 1450 μιλιαμπερορια και προπελα μαμα παει σφερα και παιζω στο 1/3 του γκαζιου και παρα πολυ ωρα περιπου 30 λεπτα και το κατα ευχαριστιεμαι πολυ ωραιο μοντελο! video δεν εχω τραβηξει ακομη αλλα ποστευω πως δεν θα αργησει για πολυ ακομη!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΘΑΛΑΣΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ?!! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΙ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.