Τι επαγγέλεστε;
Τι επαγγέλεστε;
Μέσα από αυτό το thread μπορείτε να αναφέρετε η και να παρουσιάσετε το επάγγελμα η την ειδικότητα σας και ενδεχομένως να φανείτε χρήσιμοι στους υπολοιπους συναδέλφους αερομοντελιστές. :--)!!
Απ: Τι επαγγελεστε ?
Και κάνω την αρχή λέγοντας: :)>)>) ...ότι όταν δεν πετάω, συνηθίζω να "παίζω" με λέβητες, καυστήρες (θερμό σπορ), αυτονομίες, αυτοματισμούς, αντισταθμίσεις, και γενικά με ό,τι σχετίζεται με την κεντρική θέρμανση.
Παραθέτω και μια σχετική φωτογραφία.
Παραθέτω και μια σχετική φωτογραφία.
- Συνημμένα
-
- P3190056A.JPG (45.4 KiB) Προβλήθηκε 103 φορές
-
Εγω οταν δεν πεταω ειμαι οδηγος βαρεων οχηματων και λατρης της VOLVO και λατρης των βαρεων μοντελων.ΟΥΑΟΥ ΚΑΛΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Ε.Ε
-
Ηλεκτρονικός.
Δουλευω σε Ναυτιλιακη εταιρεια (Purchasing dept)
Έχω ένα μικρό εστιατόριο σε ένα εμπορικό κέντρο στην γαλλία, όχι ελληνική κουζίνα, γρήγορα πιάτα...
Κάποτε το επάγγελμά μου έγινε αιτία να με προσβάλλει κάποιος σε κάποιο φόρουμ επειδή προσπάθησα να του υπενθυμίσω να στρέφεται εναντίων μου όταν του φταίω και όχι στους admin - mods. Η προσφώνηση που χρησιμοποίησα χρησιμοποιείται και από ανθρώπους εκτός επαγγέλματος σαν του δικού μου αλλά ο εν λόγω κύριος κάτι είχε εναντίων του και φρόντισε να το χρησιμοποιήσει κατάλληλα για να με προσβάλλει. Από τότε δεν δηλώνω τι είμαι αλλά όποιος κατάλαβε κατάλαβε. !@/-=}{{
egw exw ena model shop sth amaliada
-
Xειριστής χωματουργικών μηχανημάτων :)>)>)
Αρχιτεκτονικός φωτορεαλισμός και παραγωγή πολυμέσων..
έγραψε:
ψυκτικος
Κοίτα που αλλού έψαχνα και αλλού το βρήκα :D θα ήθελα να ψάξεις για το έξεις Συμπιεστή aspera 1/5hp hi (r404)
Τώρα τί το θέλω ? http://www.thelab.gr/showthread.php?t=10342
=B= =B=
Οτάν βρεθούμε σχοινια μάλλον θα σε ζαλίσω λιγο :,)
Ας αναφέρω και το επάγγελμα μου τεχνικός H/Y με αγάπη στο OVERCLOCK
progect manager kinits tilefonias
me liga logia kanonizo gia to pou kai pos tha topothetitoun keraies kinitis tilefonias kai ti exoplismo tha exoun gia tis eteries vodafone wind cosmote
me liga logia kanonizo gia to pou kai pos tha topothetitoun keraies kinitis tilefonias kai ti exoplismo tha exoun gia tis eteries vodafone wind cosmote
Να πω και εγώ το επάγγελμα μου.
Είμαι Product Manager σε μία εταιρεία με υποσυστήματα (σαζ μαν + επιβραδυντές ) βαρέων οχημάτων και διαγνωστικά μηχανήματα πάλι βαρών οχημάτων.
Ευχαριστώ.
Pyrogas
Είμαι Product Manager σε μία εταιρεία με υποσυστήματα (σαζ μαν + επιβραδυντές ) βαρέων οχημάτων και διαγνωστικά μηχανήματα πάλι βαρών οχημάτων.
Ευχαριστώ.
Pyrogas