Έναρξη 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας
-
Φωτογραφία από Κωνσταντίνο
Εψαξα λιγο στον σκληρο και βρηκα μια φωτο η οποια αξιζει κατι παραπανω απο "χιλιες λεξεις" (ισως καμια 20αρια κουλουρακια...εεε..λεξεις ηθελα να πω, παραπανω !@/-=}{{ )
Βρισκομαστε στον σχοινια και στην φωτογραφια απεικονιζονται: εγω,ο Γιαννης και ο Τρυφωνας (χαρις (και) στον οποιο καταφερα να κανω την πρωτη μου πτηση εκεινη την μερα).Φυσικα δεν ξεχναω και τον Σπυρο Βαδεν,ο οποιος με πηγε σε αυτην την καλοκαιρινη συναντηση που ειχαμε με τα παιδια.Δυστηχως δεν θυμαμαι ποιος τραβηξε την φωτογραφια.(μαλλον ο mrkaza)
Στην φωτογραφια αυτη διακρινονται καποιες αξιες και ιδανικα (περα απο τα κουλουρακια :,) ) που θα πρεπει να χαρακτηριζουν το χομπι μας.
Καλες πτησεις σε ολους @P@ και καλη επιτυχια στους υπολοιπους διαγωνιζομενους..!
(τι καλη...Χεχεχε.....εγω θα κερδισω :./>,< :./>,< παντα χωρις παρεξηγησεις)
Κωνσταντινος (mrdrifter)
Βρισκομαστε στον σχοινια και στην φωτογραφια απεικονιζονται: εγω,ο Γιαννης και ο Τρυφωνας (χαρις (και) στον οποιο καταφερα να κανω την πρωτη μου πτηση εκεινη την μερα).Φυσικα δεν ξεχναω και τον Σπυρο Βαδεν,ο οποιος με πηγε σε αυτην την καλοκαιρινη συναντηση που ειχαμε με τα παιδια.Δυστηχως δεν θυμαμαι ποιος τραβηξε την φωτογραφια.(μαλλον ο mrkaza)
Στην φωτογραφια αυτη διακρινονται καποιες αξιες και ιδανικα (περα απο τα κουλουρακια :,) ) που θα πρεπει να χαρακτηριζουν το χομπι μας.
Καλες πτησεις σε ολους @P@ και καλη επιτυχια στους υπολοιπους διαγωνιζομενους..!
(τι καλη...Χεχεχε.....εγω θα κερδισω :./>,< :./>,< παντα χωρις παρεξηγησεις)
Κωνσταντινος (mrdrifter)
- Συνημμένα
-
- koulourakia!.jpg (52.04 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
-
Απ: Φωτογραφια απο Λυκουργο
Μηπως την εχεις και σε φωτογραφια να το πλενει ?? ^-^
Αν ναι στειλτη μου! :,)
Αν ναι στειλτη μου! :,)
-
παιδιά με αυτές τις φωτό τι παίζει που δεν τι έφτιαξε ο φίλος λυκούργος είχα σκεφτεί να την ανεβάσω και εγώ δεν είναι εκτος συναγωνισμού εφόσον η φωτογραφία είναι κατεβασμένη από το δίκτυο ?????ευχαριστώ
-
έγραψε:
παιδιά με αυτές τις φωτό τι παίζει που δεν τι έφτιαξε ο φίλος λυκούργος είχα σκεφτεί να την ανεβάσω και εγώ δεν είναι εκτος συναγωνισμού εφόσον η φωτογραφία είναι κατεβασμένη από το δίκτυο ?????ευχαριστώ
heli-division έχεις δίκιο.
Παντως οι συντονιστές του petame , όπως ο Λυκούργος, έτσι και αλλιώς δεν δικαιούνται το έπαθλο.
Περιμένουμε τη δική σου φωτογραφία. ^-^
Φωτογραφία από giannisx
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2
Σεπτέμβριος 07
!@/-=}{{
Σεπτέμβριος 07
!@/-=}{{
- Συνημμένα
-
- energeiaII.JPG (85.96 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
-
δεν το είπα για το έπαθλο απλά μια ερώτηση έκανα την δικη μου την ετοιμάζω δεν θα αργήσει /!/!*
-
έγραψε:
δεν το είπα για το έπαθλο απλά μια ερώτηση έκανα την δικη μου την ετοιμάζω δεν θα αργήσει /!/!*
Καλησπέρα φίλε heli-division !
Σχετίκα με τις φωτογράφιες που είναι "κατεβασμένες" απο το διαδύκτιο, βεβαίως και γίνονται αποδεκτές εφόσον έχουν δεχτεί την απαιτούμενη επεξεργασία.
Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται εδώ
.
Σχετικά με την δική σου φωτογραφία, όπως είπα και χτές, αναμένουμε με πραγματικό ενδιαφέρον να την δόυμε. Όσο πιο σύντομα, τόσο καλύτερα. ;;)
Καλή τύχη! ^-^
-
αν και offtopic έχουμε άνοιξη κουβεντούλα η φωτό έχει μεγάλη επεξεργασία περίπου 4-5 photo για να βγάλω μια οποτε πιστεύω και να είναι καλή!!! :oo
-
help
βάζο την μια μου λέει θέλει 700 παο την κάνω 700kb παο να την στείλω και μου λέει 120 με δουλεύει???και το άλλο μου λέει ότι την έχω στείλει 2 φορες και να πατήσω πίσω :./>,<
-
Απ: help
Φίλε μου, heli-division, σίγουρα θα την βρούμε την άκρη. ^-^
Μια φωτογραφία 600x450 και 120kb, είναι υπεραρκετή και ποιοτικώς καλη για εδω.
Δοκίμασε άλλη μια φορά με τις διαστάσεις που σου έδωσα και αν συναντήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα ενημέρωσε μας πάλι.
Δοκίμασε άλλη μια φορά με τις διαστάσεις που σου έδωσα και αν συναντήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα ενημέρωσε μας πάλι.
-
Απ: help
έγραψε:
Φίλε μου, heli-division, σίγουρα θα την βρούμε την άκρη. ^-^
ok ευχαριστώ πολύ παο να την μικρύνω κι άλλο ^-^
-
Υπενθύμιση του Φωτογραφικού Διαγωνισμού
Εδώ και λίγες μέρες λαμβάνει χώρα στο http://www.petame.gr
, ο πρώτος φωτογραφικός διαγωνισμός.
Ήδη αρκετοί απο εσάς έχετε λάβει συμμετοχή και οι φωτογραφίες σας έχουν αρχίσει να βαθμολογόυνται. Με ενδιαφέρον αναμένουμε και απο τους υπόλοιπους να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.
Υπενθυμίζω πως επάνω απο κάθε φωτογραφία υπάρχει ο σχετικός πίνακας ψηφοφορίας, απο όπου μπορείτε να επιλέγετε την ψήφο σας.
Στο τέλος του διαγωνισμόυ ο νικητής με τις περισσότερες θετικές ψήφους, θα κερδίσει το αεροπλάνο SEAGULL JUMPER 25 TRAINER Plane, προσφορά του καταστήματος Hobbybox.
Aναλυτικές πληροφορίες και όρους συμμετοχής, θα βρείτε εδώ
Έχουν απομείνει 22 ημέρες !!! Βιαστείτε!!! :>)
, ο πρώτος φωτογραφικός διαγωνισμός.
Ήδη αρκετοί απο εσάς έχετε λάβει συμμετοχή και οι φωτογραφίες σας έχουν αρχίσει να βαθμολογόυνται. Με ενδιαφέρον αναμένουμε και απο τους υπόλοιπους να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.
Υπενθυμίζω πως επάνω απο κάθε φωτογραφία υπάρχει ο σχετικός πίνακας ψηφοφορίας, απο όπου μπορείτε να επιλέγετε την ψήφο σας.
Στο τέλος του διαγωνισμόυ ο νικητής με τις περισσότερες θετικές ψήφους, θα κερδίσει το αεροπλάνο SEAGULL JUMPER 25 TRAINER Plane, προσφορά του καταστήματος Hobbybox.
Aναλυτικές πληροφορίες και όρους συμμετοχής, θα βρείτε εδώ
Έχουν απομείνει 22 ημέρες !!! Βιαστείτε!!! :>)
-
Φωτογραφία από heli-division
όταν μεγαλώσει άλλο λίγο άραγε θα γίνει eurocopter ????? :>>>
αυτός είμαι εγώ και διπλα μου το φανταστικό μεγάλο 90ari μου C!C!
αυτός είμαι εγώ και διπλα μου το φανταστικό μεγάλο 90ari μου C!C!
- Συνημμένα
-
- EDITING4.jpg (115.21 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
-
Απ: φωτογραφία από heli-division
Όπως διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά, τα κατάφερες τελίκα!
Καλή τύχη!!! ;;)
Καλή τύχη!!! ;;)
-
Απ: φωτογραφία από heli-division
έγραψε:
Όπως διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά, τα κατάφερες τελίκα!
Καλή τύχη!!! ;;)
ευχαριστώ πολύ αλλα το πινακάκι για τις ψήφους που είναι ?????????