Καταρχήν καλησπερα σας! Διαβασα αρκετα το φορουμ αλλα δεν βρήκα μια σχετικη απαντηση. Μετα απο πεντε χρονια σκεφτηκα να ξεθαψώ το ραπτορακι μου και να να ξανα αρχισω τα πεταγματακια και αφου το καθαρησα του εβαλα νεο καυσιμο και μπουζακι οταν τελικα πηγα να το βαλω μπροστα δεν γυριζε μα με τιποτα το σταρτερ που βαζουμε απο πανω και στροφαρει αντιθετα με τους δειχτες του ρολογιου. Ξερει κανενας τιποτα να με βοηθησει και να το ξεκομπλαρω?
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Πρόβλημα με εκκίνηση του RAPTOR 30 V2
Απάντηση: Πρόβλημα με εκκίνηση του RAPTOR 30 V2
Το πιο πιθανό είναι να έχει "κολλήσει" το μοτεράκι σου απο τα λάδια επειδή είχε μείνει στο ράφι για πολύ καιρό. Θέλει καθαρισμα. Πάρε καθαριστικό φρένων σε σπρέι και ψεκασε στο καρμπυρατέρ και στην θυρίδα εξαγωγής, εννοείται οτι πιο πριν εχεις λύσει την εξάτμιση. Αν το γυρισεις λιγες φορες με την βοήθεια του καθοριστικού θα ξεκολλήσει. Άντε με το καλό να ξεκινησεις παλι!_P_P
- Dell Gatto Grande
αν δε γίνει δουλειά βγάλε τον κινητήρα και άρχισε τον με πιστόλι ζεστού αέρα ή με φλόγιστρο προσεκτικά μέχρι να ρίχνεις σταγόνα νερού και να μην κάθεται (=100c ,λιγότερο από τη θερμοκρασία λειτουργίας του ) Αυτό θα συνεφέρει όλα.
Γεια σου κι απο εμενα...
..., και τα δυο πιο πανω ειναι σωστα, ομως πριν πας εκει ειναι πιο ευκολο πρωτα να δοκιμασεις να λυσεις το πισω καπακι του κ/τ που ειναι ευκολα προσβασιμο, με τεσερα βιδακια και δοκιμασεις απο εκει πρωτα μα λιγο καυσιμο & εφοσον το αφησεις μερικα λεπτα να μαλακωσουν οι επικαθησεις του παλιου καυσιμου, να τον γυρισεις σιγα σιγα και προσεκτικα..._Β_Ο
Χρησταρας
..., και τα δυο πιο πανω ειναι σωστα, ομως πριν πας εκει ειναι πιο ευκολο πρωτα να δοκιμασεις να λυσεις το πισω καπακι του κ/τ που ειναι ευκολα προσβασιμο, με τεσερα βιδακια και δοκιμασεις απο εκει πρωτα μα λιγο καυσιμο & εφοσον το αφησεις μερικα λεπτα να μαλακωσουν οι επικαθησεις του παλιου καυσιμου, να τον γυρισεις σιγα σιγα και προσεκτικα..._Β_Ο
Χρησταρας
Καλήμερα σας και να έχουμε ολοι μια όμορφη Κυριακη!!!
Σας ευχαριστω για της αμεσες απαντησεις και πολυποίκιλες προτασεις που μου κανατε. Δεν σας κρύβω οτι διαβαζωντας με προσοχη της απαντησεις σας αγχωθηκα κοματακι βλεπωντας της λεξεις φλογιστρο, λυσιμο εξατμισης και λυσιμο καπακίου του κ/τ (τι είναι το κ/τ;) καθωτι δεν εχω ασχοληθει καθολου με δεσε λυσε του ράπτορα αλλα τι να κανουμε ο τολμων ΝΙΚΑ λένε!
Οποτε για αρχη λεω να ακουλουθησω πιστα την συμβουλη του φιλου CARAPI και αργοτερα αν δεν εγκαταλειψω να ακολουθησω και τα πιο μεταπτυχιακα του ΤΡΥΦΩΝΑ και DELL GATTO GRANDE.
Χαιρετίσματα απο Πειραιά Κύριοι και πάλι ευχαριστώ!
Σας ευχαριστω για της αμεσες απαντησεις και πολυποίκιλες προτασεις που μου κανατε. Δεν σας κρύβω οτι διαβαζωντας με προσοχη της απαντησεις σας αγχωθηκα κοματακι βλεπωντας της λεξεις φλογιστρο, λυσιμο εξατμισης και λυσιμο καπακίου του κ/τ (τι είναι το κ/τ;) καθωτι δεν εχω ασχοληθει καθολου με δεσε λυσε του ράπτορα αλλα τι να κανουμε ο τολμων ΝΙΚΑ λένε!
Οποτε για αρχη λεω να ακουλουθησω πιστα την συμβουλη του φιλου CARAPI και αργοτερα αν δεν εγκαταλειψω να ακολουθησω και τα πιο μεταπτυχιακα του ΤΡΥΦΩΝΑ και DELL GATTO GRANDE.
Χαιρετίσματα απο Πειραιά Κύριοι και πάλι ευχαριστώ!