Καλώς σας βρήκα

Απάντηση
friar

Καλώς σας βρήκα

Δημοσίευση από friar »

Καλή σας ημέρα,
Περιπλανώμενος στο δίκτυο βρήκα και αυτήν εδώ την παρέα σας.
Πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι φωτογράφος ούτε καν πιλότος είμαι, ειδικά το δεύτερο, απλά μου αρέσει η αίσθηση και η ένταση του ελέγχου της πτήσης όπως και να βλέπω μετά τα βιντεάκια μου με την παρέα μου συντροφιά με ένα ουζάκι και τα συνοδευτικά του οινοπνεύματος.
Το σκεφτόμουνα το άθλημα εδώ και δύο χρόνια που είχα δει ένα ελικοπτεράκι εν δράσει και θαύμασα τις κινήσεις του. Τελικά το αποφάσισα και μπήκα με φόρα στα βαθειά.
Το πετούμενο μου είναι το DJI Phantom 4
Έχω λειώσει να βλέπω οδηγίες και συμβουλές στο youtube και να χαζεύω τους μαιτρ του είδους.
Έχω κάνει 34 πτήσεις από μισό μέτρο έως έξη χιλιόμετρα διαδρομή σε σύνολο χρόνου 2 ώρες και συνολική απόσταση 19.600 μέτρα και ακόμα δεν έχω καταφέρει να γράψω ένα βίντεο που να βλέπεται. Το παλεύω όμως.
Ορμητήριο είναι η αυλή μου και προσπαθώ να πετάω μακρυά από κόσμο και κεραμίδια, προτιμώ το αλμυρό νερό η τα πουρνάρια ώστε άμα πέσει, που σίγουρα κάποτε θα πέσει, να κάνει παρέα με τα ψάρια η να το φάνε οι λύκοι και όχι κανάς ανθρωπάκος κατακέφαλα.
Μέχρι στιγμής πετάω GPS Mode φοβούμενος μην το χάσω στην περιοχή της Κορίνθου που είμαι τώρα. Ευτυχώς το έχω δίπορτο με ένα ορεινό χωριουδάκι με μικρό σπιτάκι μέσα σε δάσος και άπλετο ορίζοντα να παίζω χωρίς να ενοχλώ και χωρίς καλωδιοκολώνες. Εκεί θα δοκιμάσω και χωρίς GPS που είναι και η πραγματική πτήση, αρκεί να μην φυσάει τα μποφόρια που έχει σήμερα.
Σας καλημερίζω ευχόμενος σας καλές πτήσεις.
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Καλώς σας βρήκα

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

+(*)καλώς τον+(*)
Σιγά σιγά θα έρθουν και τα ωραία βιντεάκια

(ωραίο avatar !!)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”