Syma X8G

Απάντηση
Daliar

Syma X8G

Δημοσίευση από Daliar »

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Ποια είναι η γνώμη σας για το syma X8G??? Αναφερομαι κυρίως για vfm και σε αυτα δεν εχω βρει κατι άλλο.
Η μήπως με σχεδόν τα ίδια χρήματα μπορώ να φτιάξω εγω κατι καλύτερο και να χρησιμοποιησω την futaba 6 καναλη τηλεκατευθυνση που εχω??
christos

Απάντηση: Syma X8G

Δημοσίευση από christos »

Daliar έγραψε: Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Ποια είναι η γνώμη σας για το syma X8G??? Αναφερομαι κυρίως για vfm και σε αυτα δεν εχω βρει κατι άλλο.
Η μήπως με σχεδόν τα ίδια χρήματα μπορώ να φτιάξω εγω κατι καλύτερο και να χρησιμοποιησω την futaba 6 καναλη τηλεκατευθυνση που εχω??

Χαίρε, χρόνια πολλά!
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το συγκεκριμένο (όπως και πλήθος άλλων σε αυτές τις τιμές και δυνατότητες), δε θα σε εξυπηρετήσει στους σκοπούς σου (ποιοι είναι οι σκοποί σου αλήθεια; Να πάρεις ένα παιγνίδι που σύντομα θα σε οδηγήσει σε κάτι πιο αξιοπρεπές ή να παραμείνεις σε ένα παιγνίδι;).
Αν πρόκειται να διαπιστώσεις σύντομα ότι δε θα σε ικανοποιήσει (έχει ζητήματα πτήσης, λήψης, εικόνας, αξιοπιστίας), μήπως να συγκεντρώσεις ένα μεγαλύτερο ποσό για μια εξ' αρχής καλύτερη αγορά;
Έχεις εμπειρία πτητική; Αν όχι, τότε ένα οικονομικότερο μοντέλο μπορεί να σε εκπαιδεύσει (αρχικά) και λίγο αργότερα να κάνεις αγορά κάποιου άλλου.

Το συγκεκριμένο δεν το λες καλό, αλλά από την άλλη και ένα mod με δική σου τηλεκατεύθυνση, δε σε συμφέρει ούτε τεχνικά ούτε και οικονομικά.
Daliar

Δημοσίευση από Daliar »

christos έγραψε: Χαίρε, χρόνια πολλά!
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το συγκεκριμένο (όπως και πλήθος άλλων σε αυτές τις τιμές και δυνατότητες), δε θα σε εξυπηρετήσει στους σκοπούς σου (ποιοι είναι οι σκοποί σου αλήθεια; Να πάρεις ένα παιγνίδι που σύντομα θα σε οδηγήσει σε κάτι πιο αξιοπρεπές ή να παραμείνεις σε ένα παιγνίδι;).
Αν πρόκειται να διαπιστώσεις σύντομα ότι δε θα σε ικανοποιήσει (έχει ζητήματα πτήσης, λήψης, εικόνας, αξιοπιστίας), μήπως να συγκεντρώσεις ένα μεγαλύτερο ποσό για μια εξ' αρχής καλύτερη αγορά;
Έχεις εμπειρία πτητική; Αν όχι, τότε ένα οικονομικότερο μοντέλο μπορεί να σε εκπαιδεύσει (αρχικά) και λίγο αργότερα να κάνεις αγορά κάποιου άλλου.

Το συγκεκριμένο δεν το λες καλό, αλλά από την άλλη και ένα mod με δική σου τηλεκατεύθυνση, δε σε συμφέρει ούτε τεχνικά ούτε και οικονομικά.

Αρχικα να αναφερω οτι εχω χειρισμό ελικοπτέρου, σχετικά αρχαριου μεν, αλλά μπορω να πετάξω. Ψαχνω λύσεις με οσο το δυνατόν low budget αλλα να μπορω να βάλω μια δική μου κάμερα και να μην τον παίρνει ο αερας με το παραμικρό. Ισως να μην υπάρχει κατι σε αυτα που ζητάω, απλα μπήκα εδω για βοήθεια από εσας που το κατεχετε.
Daliar

Δημοσίευση από Daliar »

Ψαχνοντας λιγο εδω και λιγο εκει βρηκα και κανα δυο αλλες επιλογες. ποια είναι η γνώμη σας??
x350pro-devo-7-walkera-rtf-ufo-fpv-gps
και
F450 FPV 4-Axis ATF Quadcopter Multirotor Frame Kit
με σκοπο αναβαθμισης με gps κτλ.....

Σας ζαλιζω αλλα δεν βρηκα καπου τετοιου ειδους επιλογες. την καμερα μπορω να την βαλω και αργοτερα, να ειναι τυπου gopro με wifi και live streaming που εχει. προφανως δεν εχει τις ιδιες αποστασεις αλλα για να κανω το γουστο μου και μονο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “multicopter”