Ενα ερώτημα για τους φίλους που τους αρέσουν οι κατασκευές μπάλσας
Φτιάχνω ένα ηλεκτρικό δικηνητηριο απο σχέδιο
Το βάψιμο η το πέρασμα με φύλο κάποιου τύπου monocote γίνεται ελαφρύτερο?(μη συγκρινουμε όμως τα ελαφρά ημιδιαφανη φύλα σιδερωματος - αυτά μάλλον σίγουρα βγαίνουν ελαφρύτερα απο βάψιμο αλλα ειναι για ειδικές κατασκευές ανεμοπλανο κτλ)
Βάψιμο η monocote
-
Απάντηση: Βάψιμο η monocote
Με την διαδικασία βαψίματος (υποστρώματα, υλικά) θα γίνει βαρύτερο αλλά ποιο όμορφο αν κάνεις καλή δουλειά Με το monocote θα είναι ελαφρύτερο ποιο δεμένο αφού η επικάλυψη δένει την κατασκευή μα σίγουρα ποιο πλαστικό στην όψη
Η βαφή θέλει ποιο πολύ δουλειά στην επισκευή και η επικάλυψη λιγότερη
Φυσικά εξαρτάται από τον τύπο του μοντέλου (αν αξίζει να μπεις στην διαδικασία της βαφής) και τις ικανότητες σου Ακόμα υπολόγισε το κόστος και τον χρόνο της κάθε μεθόδου
Η άποψη μου !@/-=}{{
Φυσικά εξαρτάται από τον τύπο του μοντέλου (αν αξίζει να μπεις στην διαδικασία της βαφής) και τις ικανότητες σου Ακόμα υπολόγισε το κόστος και τον χρόνο της κάθε μεθόδου
Η άποψη μου !@/-=}{{
Απάντηση: Βάψιμο η monocote
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Με την διαδικασία βαψίματος (υποστρώματα, υλικά) θα γίνει βαρύτερο αλλά ποιο όμορφο αν κάνεις καλή δουλειά Με το monocote θα είναι ελαφρύτερο ποιο δεμένο αφού η επικάλυψη δένει την κατασκευή μα σίγουρα ποιο πλαστικό στην όψη
Η άποψη μου !@/-=}{{
Εγώ πείστηκα πάντως Αντώνη πως η καλύτερη λύση είναι το μονοκοτάρισμα και η δεύτερη καλύτερη η επικάλυψη με ταινίες στα κρίσιμα σημεία έστω λόγω βάρους. Τρίτη είναι η βαφή με μαρκαδόρους αλλά κοστοβόρα στα φοαμένια και αναγκαστικά η βαφή όπως την περιγράφεις για τα ξύλινα.