Φαντασιώσεις...
Φαντασιώσεις...
Θα ήθελα να μάθω πως φαντάζεται ο καθένας το ιδανικό μοντελοδρομιο.Πέραν του γραπτού λόγου μπορείτε να ανεβάσετε σχέδια φωτογραφίες κλπ... :--)!!
Απ: Φαντασιώσεις...
Εγω δεν ζηταω πολλα ενα Hobbybox Κοντά στο σπίτι μου.
Μα .....ενα αεροδρόμιο σε μικρογραφία , :-&& που να πλήρη τους βασικούς κανόνες περί ασφαλείας πτήσεων εδάφους και αερος Βεβαία δεν θα μας ξένιζε λόγω να υπήρχε και ένας ελεγκτής εναερίου κυκλοφορίας :-&&
έγραψε:
Μα .....ενα αεροδρόμιο σε μικρογραφία , :-&& που να πλήρη τους βασικούς κανόνες περί ασφαλείας πτήσεων εδάφους και αερος Βεβαία δεν θα μας ξένιζε λόγω να υπήρχε και ένας ελεγκτής εναερίου κυκλοφορίας :-&&
E δεν νομίζω να είχαμε πρόβλημα να βρούμε έναν...... :>).(ελεγκτή εννοώ.... :,))
-
γνωμη? :-\ θα συμφωνουσα με τον παναγιωτη αλλα εδω στην συρο που ειμαι εγω λιγο δισκολα δεν συμφωνεις? εκτος και αν παμε στο παρκινκ του αεροδρομιου εδω να πεξουμε λιγο με τα μοντελακια μας εμεις μονο εκει μπορουμε!
-
Γεια σας παιδες!
Βασικα εγω σκεφτομουν κατι σε...κατι τετοιο:
Βεβαια θα ηθελα να χει και καμια 10αρια μαζορετες να χορευουν με τους ρυθμους της samba :>>> :>>>..Βεβαια θα μου πειτε μετα δεν θα πεταγες αλλα θα χαζευες τα κοριτσια ^-^...αλλα δεν πειραζει...φαντασιωση ειναι αυτη :--)!!
Βεβαια θα ηθελα να χει και καμια 10αρια μαζορετες να χορευουν με τους ρυθμους της samba :>>> :>>>..Βεβαια θα μου πειτε μετα δεν θα πεταγες αλλα θα χαζευες τα κοριτσια ^-^...αλλα δεν πειραζει...φαντασιωση ειναι αυτη :--)!!
- Συνημμένα
-
- field-.jpg (87.31 KiB) Προβλήθηκε 64 φορές
Για τις φαντασιωσεις εχω να πω οτι ολα πραγματοποιουνται αρκη σε πρωτο λογο να εχουμαι την υγεια μας και σε δευτερο την οικονομικη ανεση για αυτο ας αρκεστουμαι στο πρωτο και επονται τα επομενα με λιγη καλη θεληση
έγραψε:
Για τις φαντασιωσεις εχω να πω οτι ολα πραγματοποιουνται αρκη σε πρωτο λογο να εχουμαι την υγεια μας και σε δευτερο την οικονομικη ανεση για αυτο ας αρκεστουμαι στο πρωτο και επονται τα επομενα με λιγη καλη θεληση
Αμην Ηλία φίλε μου!! :,)
Tryfwnako tha me matheis na petaw to mustang??
έγραψε:
Tryfwnako tha me matheis na petaw to mustang??
Είναι δυνατόν να αφήσουμε έναν Γιατρό σαν και εσένα με τέτοιο ιστορικό και αγάπη στον αερομοντελισμό έτσι;;; Ασφαλώς φίλε μου. Όρισε τόπο και ημερομηνία με PM για να ξεκινήσουμε!!
yeiiiiiiiiiiii!!! (O)# (O)# (O)# :>>> :>>> :>>> :/)- :/)- :/)- @P@
Katse na mou to dwsei prwta o filos Petrakis giati eixe kapoia problimatakia sto aristero flap kai tha sou steilw minimataki. File se eyxaristw!
Katse na mou to dwsei prwta o filos Petrakis giati eixe kapoia problimatakia sto aristero flap kai tha sou steilw minimataki. File se eyxaristw!
έγραψε:
Γεια σας παιδες!
Αυτό που βλέπω στην φωτογραφία, κάτι μου θυμίζει.
Απλώς έχει επι πλέον ένα φράχτη και μία πόρτα εισόδου.
Φαινεται κάποιο λόγο θα έχουνε για να βάζουν τέτοια πράγματα στα Μοντελοδρόμια...... >:D
-
έγραψε:
Φαινεται κάποιο λόγο θα έχουνε για να βάζουν τέτοια πράγματα στα Μοντελοδρόμια...... >:D
::)
έγραψε:
Αυτό που βλέπω στην φωτογραφία, κάτι μου θυμίζει.
Δεν εχω ερθει... ^-^Και δεν ηξερα.... !@/-=}{{
Εγώ το φανταζόμουν κάπως έτσι. Τώρα δεν το φαντάζομαι.....το έέέέέέέχωωωωω :>>> :>>> :>>> Και δεν πρόκειται ποτέ να μου το πάρουν ούτε να το χτίσουν.....φροντίζει η θάλασσα γι'αυτό χεχεχεχε >:D
Δείτε το κι από ψηλά :P
http://www.youtube.com/watch?v=9Su8DS7A1OU
Δείτε το κι από ψηλά :P
http://www.youtube.com/watch?v=9Su8DS7A1OU
- Συνημμένα
-
- limnos.jpg (89.57 KiB) Προβλήθηκε 64 φορές
ωραιο ^-^
εχει ομως γραμμες το βιντεο :-\
εχει ομως γραμμες το βιντεο :-\