- IMG-f38be0376a8511f88a582194414fe5ad-V.jpg (184.83 KiB) Προβλήθηκε 878 φορές
Το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ του συλλόγου ΠΕΤΜΕ
Re: Το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ του συλλόγου ΠΕΤΜΕ
Είναι όλα τα λεφτά το Ζ-50... με τι πετάει; (κάτι υπονοεί η μίζα στο βάθος )
- sukhoi.su29
Καλησπέρα Φίλε.
Φοβερό μοντέλο.
Όμορφο,πετάει σαν τραίνο, κι' έχει κατασκευή τεθωρακισμένη.
Αρκεί να δεί κανείς την ενίσχυση της ατράκτου στο σημείο που "κάθονται" τα φτερά,και θα καταλάβει αμέσως.
Πολύ καλή δουλειά της Blackhorse.
Πετάει,με 4-χρονο, ASP, 0.90 [cu.in].
Υ.Γ.
Κάνατε πολύ καλή δουλειά φίλε.Άξιοι.
Παραπομπή:
The Zlin Z-50 is an aerobatic sports airplane built by the Czechoslovakian company Zlin Aircraft.
https://www.zlinaircraft.eu/
Φοβερό μοντέλο.
Όμορφο,πετάει σαν τραίνο, κι' έχει κατασκευή τεθωρακισμένη.
Αρκεί να δεί κανείς την ενίσχυση της ατράκτου στο σημείο που "κάθονται" τα φτερά,και θα καταλάβει αμέσως.
Πολύ καλή δουλειά της Blackhorse.
Πετάει,με 4-χρονο, ASP, 0.90 [cu.in].
Υ.Γ.
Κάνατε πολύ καλή δουλειά φίλε.Άξιοι.
Παραπομπή:
The Zlin Z-50 is an aerobatic sports airplane built by the Czechoslovakian company Zlin Aircraft.
https://www.zlinaircraft.eu/
Ευχαριστώ φίλε για τα στοιχεία... είναι όντως κουκλί. Είχαμε ένα τέτοιο, 1:1 φυσικά, στο αεροδρόμιο μας όταν ήμουνα πιτσιρικάς και έκανα δίπλωμα για ανεμόπτερα... και ο άτιμος (και άφραγκος) του έκλεβα βενζίνη για το μηχανάκι μου αφόυ αυτό το πράγμα χρησιμοποιούσε 100 οκτάνια, πύραυλος του 1985!
Εγώ στο μεταξύ πήρα κάτι όχι τόσο κλασικό, όχι τόσο ωραίο και μάλιστα ηλεκτροκίνητο...
Εγώ στο μεταξύ πήρα κάτι όχι τόσο κλασικό, όχι τόσο ωραίο και μάλιστα ηλεκτροκίνητο...
- Συνημμένα
-
- 20240429_062412029_iOS.jpg (183.67 KiB) Προβλήθηκε 373 φορές
- sukhoi.su29
- sukhoi.su29
Στείλε μας λίγη πρασινάδα.
Ότι πράσινο είχαμε στον "Ερμή" έγινε κάρβουνο.
Ότι πράσινο είχαμε στον "Ερμή" έγινε κάρβουνο.
- sukhoi.su29
Σάββατο 08 09 2024.
"Αεροπορική Βάση"-Ερμής. Marathon Valley.
Διέρευσε απόρρητο υλικό,από τις "μυστικές" δοκιμές του Σαββατοκύριακου στην Area_51...εχμ γκούχ...συγγνώμη,στο Μοντελοδρόμιο.
Περίεργοι ήχοι ακούγονταν σ'όλη την κοιλάδα έως και τη Νέα Μάκρη...ενώ όλοι οι κάτοικοι ανήσυχοι κοιμήθηκαν έξω απ΄τα σπίτια τους...
Το μυστήριο παραμένει...
1 2 3
"Αεροπορική Βάση"-Ερμής. Marathon Valley.
Διέρευσε απόρρητο υλικό,από τις "μυστικές" δοκιμές του Σαββατοκύριακου στην Area_51...εχμ γκούχ...συγγνώμη,στο Μοντελοδρόμιο.
Περίεργοι ήχοι ακούγονταν σ'όλη την κοιλάδα έως και τη Νέα Μάκρη...ενώ όλοι οι κάτοικοι ανήσυχοι κοιμήθηκαν έξω απ΄τα σπίτια τους...
Το μυστήριο παραμένει...
1 2 3
MΠΡΑΒΟ παιδιά...., ,αντε να δούμε πότε θα έλθει κι η δικιά μας σειρά...!!!
Μιλώντας για τις «ΔΟΚ» κατασκευές … αυτό το πράγμα σκίζει! Πετάει σαν όνειρο. Ότι του ζητήσεις, το κάνει. 1,2m μπάλσα, 4S. Με τις προσγειώσεις όμως χωρίς τροχούς στον πράσινο παράδρομο του Ερμή δεν είμαι πολύ σίγουροςΔιέρευσε απόρρητο υλικό,από τις "μυστικές" δοκιμές του Σαββατοκύριακου στην Area_51...εχμ γκούχ...συγγνώμη,στο Μοντελοδρόμιο.
Το μυστήριο παραμένει...
- Συνημμένα
-
- IMG_7282.jpg (157.46 KiB) Προβλήθηκε 419 φορές
- sukhoi.su29
...οι φοβερές "ΔΟΚ" κατασκευές της δεκαετίας του '40.satcen έγραψε: ↑Τρί Σεπ 10, 2024 1:28 pmΜιλώντας για τις «ΔΟΚ» κατασκευές … αυτό το πράγμα σκίζει! Πετάει σαν όνειρο. Ότι του ζητήσεις, το κάνει. 1,2m μπάλσα, 4S. Με τις προσγειώσεις όμως χωρίς τροχούς στον πράσινο παράδρομο του Ερμή δεν είμαι πολύ σίγουροςΔιέρευσε απόρρητο υλικό,από τις "μυστικές" δοκιμές του Σαββατοκύριακου στην Area_51...εχμ γκούχ...συγγνώμη,στο Μοντελοδρόμιο.
Το μυστήριο παραμένει...
- sukhoi.su29
- Συνημμένα
-
- image3 - Αντιγραφή.jpg (170.41 KiB) Προβλήθηκε 385 φορές
- sukhoi.su29
Να και το thread με την κατασκευή του.
viewtopic.php?t=9666
Φίλε έψαχνα το φοβερό βίντεο που ανέβασε ο Βασίλης από την πρώτη πτήση του Κ_163. Σα' να ήταν χτές.
Κι όμως, είναι σχεδόν 9 χρόνια πρίν.
viewtopic.php?t=9666
Φίλε έψαχνα το φοβερό βίντεο που ανέβασε ο Βασίλης από την πρώτη πτήση του Κ_163. Σα' να ήταν χτές.
Κι όμως, είναι σχεδόν 9 χρόνια πρίν.
Βρε φίλε, χίλια ευχαριστώ! Ιδέα δεν είχα … το 2013 βρισκόμουνα (και πετούσα μάλιστα) στα Σκόπια ακόμα. Φοβερή κατασκευή και μερακλίδικη δουλειά. Με κάνει να ζηλεύω Αλλά κι γώ το΄χτιζα έτσι Aπό άλλον κατασκευαστή προέρχεται το δικό μου κιτ μεν (ολλανδική RCB kits … ωραία αεροπλάνα κάνουνε τα παιδιά εκεί πάνω) αλλά στις γενικές γραμμές ίδιο μου φαίνεται. Τώρα δεν έχω άλλη επιλογή παρά να κατέβω για μια ομαδική πτήση των «Κομητών» στον Ερμή
- sukhoi.su29
Γειά σας παιδιά και για λίγο καιρό ακόμη μην ξεχάσετε το πως πάμε επάνω... ο γνωστός δρόμος ειναι κλειστός λόγω έργων.... Καλές πτήσεις σε όλους μας...!!!
Χρησταρας
Χρησταρας
- Συνημμένα
-
- 3.jpg (145.06 KiB) Προβλήθηκε 432 φορές
-
- 2.jpg (113.34 KiB) Προβλήθηκε 432 φορές
-
- 1.jpg (164.44 KiB) Προβλήθηκε 432 φορές