Hirobo Sceadu Evolution & Ex 50
Hirobo Sceadu Evolution & Ex 50
Να ανοιξω ενα θεμα για το συγκεκριμενο helli.Περιμενω εντυπωσεις-δυσκολια στην κατασκευη του-Upgrades-Optional parts κτλ.
Το εχει κανεις να μας κανει καποια στοιχειωδες παρουσιαση και να μας πει τι πρεπει να προσεξουμε κτλ.
Κατι που εντωπησα εγω στο manual και θελω να ρωτησω......Εχει μεσα και για setup σε Jr 9X2.Ισχυουν οι συγκεκριμενες παραμετροι και τα γραφηματα που λεει ο κατασκευαστης ή ειναι εικονικα οπως στα περισοτερα manual και πολλες φορες λαθος διατυπομενα?
Το εχει κανεις να μας κανει καποια στοιχειωδες παρουσιαση και να μας πει τι πρεπει να προσεξουμε κτλ.
Κατι που εντωπησα εγω στο manual και θελω να ρωτησω......Εχει μεσα και για setup σε Jr 9X2.Ισχυουν οι συγκεκριμενες παραμετροι και τα γραφηματα που λεει ο κατασκευαστης ή ειναι εικονικα οπως στα περισοτερα manual και πολλες φορες λαθος διατυπομενα?
Απ: HIROBO SCEADU EVOLUTION & EX 50
Μα...καλα....Τοσοι ελικοπτεραδες υπαρχουν...Δεν εχει κανεις να πει τιποτα? :-\
-
Αντε ρε hirobades που ειστε? Δυστηχως φιλε μου για το συγκεκριμενο μοντελο
δεν μπορω να σου πω τιποτα.
δεν μπορω να σου πω τιποτα.
έγραψε:
Μα...καλα....Τοσοι ελικοπτεραδες υπαρχουν...Δεν εχει κανεις να πει τιποτα? :-\
ανηκουμε σε αλλη φυλη,ουγκ!
-
επειδή δεν απαντάει κανεις και μερική λένε και κρυάδες να σου λίγο για το hirobo αλλα το 30ari είναι πολύ ποιοτικό ελικόπτερο με σύστημα ccpm 120 με ωραία πρωτότυπη "μπαταριοθhκι" για να είναι πιο μαζεμένα όλα εκεί μέσα πολύ σταθερό ελικόπτερο και άνετα γίνετε και 50 τώρα λογικά και το 50 το ίδιο ποιοτικό θα είναι μιας και είναι hirobo :)>)>) για πρόβλημα σε hirobo δεν έχω ακούσει πουθενά και αν πρόκειται να αγοράσεις αυτό το ελικόπτερο προχωρα άφοβα ^hola^
an to skeptese na to pareis. Eine kalitero apo 50 raptor de xriazese upgrades & 8a petas xoris problimata. 8a se voi8isi poly giati ine efkolo. Min perimenis na akousis pola gia sceadu giati to exoun ligoi kai kali. Oi perisoteri pernoun raptor 50 & 600nitro pou ine tis modas '!'!'
-
Hell-ies γειά χαρά σου.
Μετά απο δύο προσωπικά μηνύματα που σου έχουν σταλεί στο παρελθόν, επαναλαμβάνουμε και από εδώ την παράκληση μας να συνεχίσεις τη συμμετοχή σου στο http://www.petame.gr
χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σε ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Καλή συνέχεια :-)
Μετά απο δύο προσωπικά μηνύματα που σου έχουν σταλεί στο παρελθόν, επαναλαμβάνουμε και από εδώ την παράκληση μας να συνεχίσεις τη συμμετοχή σου στο http://www.petame.gr
-
Καλησπέρα και απο εμένα.
Συγχωρήστε με για την αργοπορημένη απάντηση αλλα τώρα το είδα το thread.
Εγώ ξεκίνησα με το Sceadu 50 με 37άρα μηχανή.
Το δέσιμό του ήταν πολύ απλό και γενικότερα σάν κατασκευή ειναι πολύ απλη. Φυσικά στην απλή του έκδοση είναι όλα πλαστικα, οπότε μετά απο κάθε πτήση θέλει οπωςδήποτε έλεγχο σε όλεσ τις βίδες και ball links.
Απο άποψη πετάγματος.. τι να πώ.. πάρα πολυ σταθερό και πολύ απλό.
To EX To είχε ένας φίλος και σε σχέση με το evo ... χμ καμία!!!
Όλα μεταλικά όλα carbon όλα ακριβά.
Αφού το έσπασε, συνηδητοποίησε ότι η επισκευή του ήταν ασύμφορη οπότε και τα μεταλλικά τα πήρα εγώ :)
Γενικά έχω καλές εντυπώσεις απο το ελικόπτερο μου. Φυσικά δέν έχω πετάξει άλλα ελικόπτερα (π.χ. Raptor) και η αποψή μου δέν μπορει να είναι ολοκληρωμένη..
Αντώνης
Συγχωρήστε με για την αργοπορημένη απάντηση αλλα τώρα το είδα το thread.
Εγώ ξεκίνησα με το Sceadu 50 με 37άρα μηχανή.
Το δέσιμό του ήταν πολύ απλό και γενικότερα σάν κατασκευή ειναι πολύ απλη. Φυσικά στην απλή του έκδοση είναι όλα πλαστικα, οπότε μετά απο κάθε πτήση θέλει οπωςδήποτε έλεγχο σε όλεσ τις βίδες και ball links.
Απο άποψη πετάγματος.. τι να πώ.. πάρα πολυ σταθερό και πολύ απλό.
To EX To είχε ένας φίλος και σε σχέση με το evo ... χμ καμία!!!
Όλα μεταλικά όλα carbon όλα ακριβά.
Αφού το έσπασε, συνηδητοποίησε ότι η επισκευή του ήταν ασύμφορη οπότε και τα μεταλλικά τα πήρα εγώ :)
Γενικά έχω καλές εντυπώσεις απο το ελικόπτερο μου. Φυσικά δέν έχω πετάξει άλλα ελικόπτερα (π.χ. Raptor) και η αποψή μου δέν μπορει να είναι ολοκληρωμένη..
Αντώνης
Εν τελη το πηρα και με το που αρχισα να το συρναμολογω ειδα τα upgrades και με επιασε καταναλωτικη μανια και πηρα σχεδον τα παντα.Αφησα για το τελος μονο το μεταλικο στροφειο κομπλε.Βεβαια θα μπορουσα να παρω το ΕΧ κατευθειαν που ειναι κομπλε και θα με εβγαινε λιγοτερα λεφτα αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα (βλακεια).Τωρα το μονο που λειπει περα του στροφειου ειναι τα carbon frames αλλα για να πω την αληθεια.......καθε φορα που επαιρνα ενα ''μπλε'' upgrade το γουσταρα τρελα....Και οντως σε σχεση με το kinetic σε βοηθαει πααρα πολυ...σχεδον πεταει μονο του....τουλαχιστον σε hover που μαθαινω ακομα.
-
Καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.Σαν χρηστης Ε/Π HIROBO τον τελευταιο χρονο , εχοντας τους κανει εντονη και αγωνιστικη χρηση, και εχοντας πεταξει το συγκεκριμενο Ε/Π φιλου (εγω εχω 90αρια)εχω να πω τα εξης.Νομιζω οτι στην κατηγορια του παραμενει το καλυτερο Ε/Π.Δεν μιλαω μονο για την ποιοτητα κατασκευης, γιατι θα μου πει καποιος οτι ειναι ενα πλαστικο Ε/Π, οπως και πολλα αλλα αυτης της κατηγοριας.Θα σταθω ομως στα πτητικα του χαρακτηριστικα,τα οποια ειναι πραγματικα αξιοπροσεκτα.Πολυ σταθερο HOVER,και με την αναλογη διαμορφωση κεφαλης, (προσθαφεροντας τα βαρη στα PADLLES και πιθανον διαφορετικα BLADES για κατι πιο εξιδεικευμενο), εχουμε αμμεσα ειτε ενα 3D Ε/Π,ειτε μια μηχανη με πολυ καλο TRACKING σε ευθειες, που μπορει να εκτελει με ακριβεια και δυσκολα ακροβατικα, οπως ειναι αυταστο F3C.Χαρακτηριστικα θα πω οτι ειναι το μονο Ε/Π απο ολα της ιδιας κατηγοριας, που οταν πεταει με ταχυτητα, δεν εχει την ταση να κανει ενα 'ανεβοκατεβαζει' την κεφαλη.
Τετραδακος Δ.
Τετραδακος Δ.
-
Δηλαδη θα μας προτεινατε το evo 50 για αρχαριο; Το συγκρινουμε με raptor 50 και t-rex600;
-
Εχοντας κατα νου οτι το πρωτο πραγμα που χρειαζεται ενας αρχαριος ειναι το σταθερο HOVER, θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα.Σιγουρα καλυτερο πτητικα απο το RAPTOR, και σιγουρα οικιοτερο σαν χρηση για τον αρχαριο απο το T-REX, που ειναι περισοτερο 3D Ε/Π.Eλπιζω να σε βοηθησα.
Τερταδακος Δ.
Τερταδακος Δ.
-
Συμφωνω με τον Δημητρη απολυτα.Αλλα αν καποιος θελει ενα καλο 3d ε/π και δεν ειναι αρχαριος
τοτε trex600 :)
τοτε trex600 :)
έγραψε:
Hell-ies γειά χαρά σου.
οντος αλλα την εκανα στο μουλοχτο !@/-=}{{
μετα παντος & απαυτα που λεει ο τετραδακος εκανες καλη αγορα ;D
-
έγραψε:
Εχοντας κατα νου οτι το πρωτο πραγμα που χρειαζεται ενας αρχαριος ειναι το σταθερο HOVER, θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα.Σιγουρα καλυτερο πτητικα απο το RAPTOR, και σιγουρα οικιοτερο σαν χρηση για τον αρχαριο απο το T-REX, που ειναι περισοτερο 3D Ε/Π.Eλπιζω να σε βοηθησα.
Τερταδακος Δ.
Φυσικα ευχαριστώ :)>)>)
Απο ανταλακτικα τι γινεται; Υπαρχουν; Το κοστος; Ποιος ειναι ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα;