Pilatus Porter PC-6 της VQ Model
Απάντηση: Pilatus Porter PC-6 της VQ Model
όμορφο μοντέλο πραγματικά
-
gxaid έγραψε: ↑Με αυτά και με αυτά το Pilatus βρέθηκε στις 9/1/2011 στη Κοιλάδα του Μαραθώνα aka MarVal με μόνη εκκρεμότητα την προσαρμογή των δύο αντιρήδων που τελικά παραγκωνίστηκαν διότι τα μήκη τους με τα σημέια εφαρμογής τους στα φτερά και την άτρακτο που όριζε ο κατασκευαστής δεν συμβάδιζαν.
Η παράλειψη αυτή κρίθηκε εφικτή αφού η πτέρυγα είναι μονοκόματη, έχει ικανοποιητικά σημεία εφαρμογής στην άτρακτο και η πτήση θα ήταν sport συντηρητική χωρίς περιττές καταπονήσεις στο σκάφος.
Φοβερό αεροπλάνο!Μπράβο!Όσο για τις αντιρρίδες, στο δικό μου Pilatus της TOP GUN
Pilatus Porter PC-6 της VQ Model
Δημήτρης Άρτα έγραψε: ↑Φοβερό αεροπλάνο!Μπράβο!Όσο για τις αντιρρίδες, στο δικό μου Pilatus της TOP GUN τις έχω τοποθετήσει, αν και δεν προσφέρουν καμιά σημαντική στήριξη στο φτερό,ΕΚΤΟΣ φυσικά από ένα υπέροχο ''σφύριγμα'' σε βυθίσεις και απότομους ελιγμούς του αεροπλάνου!Πραγματικά, είναι φανταστικός ο συριγμός που κάνουν με τον αέρα!Βάλτες και θα με θυμηθείς....!Καλές πτήσεις!
Καλημέρα Δημήτρη και ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου.
Για να είμαι ειλικρινής για ψυχολογικούς λόγους και μόνο αλλά και συνέπειας με τη πραγματικότητα, σκοπεύω να τις βάλω.
Πρέπει μόνο να αφιερώσω λίγο χρόνο να μελετήσω την τροποποίησή τους και ως προς το τρόπο στερέωσης γιατί ο τρέχων τρόπος με βαρελάκια και σκουλικόβιδες 2mm είναι λίγο άκυρος-μανούρα για βάλε-βγάλε στο πεδίο.
-
gxaid έγραψε: ↑Τελική Ευθεία
Μετά από μερικές εβδομάδες και αφού είχα καταφέρει να βγάλω off όλα μου τα υπόλοιπα αεροπλάνα `M` το Pilatus ήταν η μόνη διέξοδος για πτήση και ας ήταν και παρθενική...w
Τελικά αυτό είναι ίδιο για όλους, για να φτιάξουμε καινούριο μοντέλο ή καλύτερα για να τελειώσουμε το μισό-φτιαγμένο πρέπει να ξεμείνουμε τελείως.....το παθαίνω και εγώ αυτό……βασικά η αρρώστια λέγετε «κόπρο-σκύλιασμα».
Με την ευκαιρία, καλές πτήσεις να έχεις, το μοντέλο είναι πολύ καλό και πετά σα κούκλα. Το 2003 είχα το ίδιο μοντέλο με flaps της VMar….δυστυχώς έσπασε σε 2 σημεία σε μια μετακόμιση και από «κόπρο-σκύλιασμα» δεν το συμμάζεψα ποτέ.