Τιμές καυσίμων

Hell-ies

Απάντηση: Τιμες καυσιμων

Δημοσίευση από Hell-ies »

SDK τα ειπες ολα μαγκα!

Δυο συμβαινουν.
α - Εχουμε λαμογια που εισαγουν και βαρανε στου κουτρουλη το γαμο
β - Εχουμε εμας που αντι να βαρεσουμε τα λαμογια, παμε στου κουτρουλη το γαμο και τρωμε τα κουφετα.

η κοροιδια ειναι μεγαλη και απο τους δυο που φερνουν το καυσιμο. μας δουλευουν ψιλο γαζι. θυμηθητε οτι πολυ συντομα θα γινουν καυγαδες
andreastwin

Δημοσίευση από andreastwin »

Εικόνα
NIKOS έγραψε: Ρε παιδες.Υπαρχουν στο νετ αναλυτηκα για το πως μπορεις να φτιαξεις καυσημο.Το θεμα ειναι απο που μπορουμε να προμηθευτουμε τα υλικα.Το λαδι και την μεθανολη την βρισκουμε.Πειτε μου που μπορουμε να βρουμε νιτρο σε υγρη μορφη.Μετα το παρασκευασμα μια-δυο φορες θα πετυχει.

εδω θα βρητε και μεθανολι και νιτρο:--)!!
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

andreastwin έγραψε: Εικόνα

εδω θα βρητε και μεθανολι και νιτρο:--)!!

Κάτσε να εμπεδώσω το AUto και θα τον επισκεφτώ :D το να χαλάω και ενα os max το χρόνο λογο "κακού" καύσιμου έρχεται ποιο φθηνά ;)
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

NITRO σε υγρη μορφη πουλαει ο κυριος?
andreastwin

Απάντηση: Τιμές καυσίμων

αν και καθυστερημενα σου λεω ναι, πουλαει νιτρο σε υγρη μορφη.ζητατου το τηλ. του βαγγελη απο τιν φρατζη.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Εγω νομιζω πως δεν ειναι θεμα το που κατασκευαζονται, απλα μερικοι θελουν να πλουτισουν και να τα αποτελεσματα!!!
andreastwin

mrkaza έγραψε: Κάτσε να εμπεδώσω το AUto και θα τον επισκεφτώ :D το να χαλάω και ενα os max το χρόνο λογο "κακού" καύσιμου έρχεται ποιο φθηνά ;)

το καυσιμο του ειναι σε αριστη κατασταση και καθαροτητα 99.9%. αν του ζιτησεις το καυσιμο τυπου m. εχει και 4-5% νιτρο 80ε το 19 λιτρο.εγω πηρα και το δουλευω σε τετραχρονους,δουλευει αψωγα.για διχρονους δεν το σηζηταμε,δουλευη σαν ραπτομηχανη.
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Καλημέρα Κύριοι .

Δέν είμαι ειδικός να απαντήσω για τις τιμές των καυσίμων και τα οφέλη (ή μή) μιάς μάρκας απο την άλλη ... Είμαι όμως επαγγελματίας στον χώρο και πιστεύω ότι θέλετε και κάποιον με τέτοια ιδιότητα να συμμετάσχει στο Θέμα ...

* Cool Power 10% απο Tower Hobbies ... 80 USD τα 4 Γαλλόνια , δηλαδή ... 20 USD=14,45 euro το Γαλόνι ... :
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXGHA8&P=7

απ'τον Γιάννη τον Κούτσουλα ... 20 euro το Γαλόνι ... :
http://www.myhelis.com/product.php?productid=500&cat=7&page=1

* Cool Power 20% Heli απο Tower Hobbies ... 125 USD τα 4 Γαλλόνια , δηλαδή ... 31,25 USD=22,55 euro το Γαλόνι ... :
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXHCU5&P=7

απ'το MyHelis ... 30 euro το Γαλόνι ... :
http://www.myhelis.com/product.php?productid=501&cat=7&page=1

Φυσικά και η μόνη λύση Δέν είναι το CoolPower ! Απλά δέν ξέρω , είναι πολυδιαφημισμένο , έχει εισαχθεί αρκετά στη χώρα , έχει 'περπατήσει' πολύ ... Άν υπολογίσετε και τις τιμές των μεταφορικών και των ειδικών Ασφάλιστρων και Φορτηγών που ζητούν για μεταφορά καυσίμου , και φυσικά μιλώ για μεταφορά απο Ευρώπη και όχι Αμερική , ερχόμαστε μία η άλλη νομίζω ...
Ίσως να είναι και γενικότερη η αύξησή του παγκοσμίως ...

Απλά σκέψεις κάνω και ελεύθερα να το συζητήσουμε , γιατί και εμείς ψάχνουμε κάτι που να πουλάει ... ;)

DM
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Άλλη τιμή που βρήκα απο TopModel Γαλλίας ...

* ΜG Synth Glow , 5 Λίτρα , 10% Nitro ... 39,50 ευρώ , δηλαδή 29,9 ευρώ/Γαλλόνι ... :
http://www.topmodel.fr/product_detail.php?id=6354

Επίσης απο Ελληνα αντιπρόσωπο της Byron ...

* Byron "Premium Sport" με 15% Νitro και 16% Λάδι ... 34,10 / Γαλλόνι ... :
http://www.model-net.gr/catalogue.asp?what=details&prodID=263&langID=2

Σ 'αυτή την περίπτωση προσωπικά , θα έπαιρνα το Byron ... :) :)
nitro 35%

Δημοσίευση από nitro 35% »

βρηκα φθηνο καυσιμο στον Δελατολα extreme models.Optifuel λεγετε βρετανικης προελευσεος .Αυτο που πηρα εγω ειναι 20%νιτρο 18%λαδι συνθετικο klotz 27 ευρο τα 5 λιτρα.ερχεται σε5λιτρο πετονι και οχι σε us gallon.!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{ για ελικοπτερικη χρηση και οχι μονο.
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

nitro 35% έγραψε: βρηκα φθηνο καυσιμο στον Δελατολα extreme models.Optifuel λεγετε βρετανικης προελευσεος .Αυτο που πηρα εγω ειναι 20%νιτρο 18%λαδι συνθετικο klotz 27 ευρο τα 5 λιτρα.ερχεται σε5λιτρο πετονι και οχι σε us gallon.!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{ για ελικοπτερικη χρηση και οχι μονο.

Εχω ακουσει για την optifuel ειναι Αγγλικα μου φαινετε.Το θεμα ειναι οτι 18% λαδι μηπως ειναι οριακα για τους κινητηρες τους ελικοπτερικους σε σχεση με τα COOLPOWER?.Αλλαζει πολυ η ρυθμιση της μηχανης σε σχεση με το Coolpower?Παραδειγμα το 30% με το 20% coolpower μεταξυ τους δεν αλλαζει η ρυθμιση του μοτερ.Με τα optifuel πως δουλευει?Περιμενουμε εντυπωσεις αν καποιος το δοκιμασει.
nitro 35%

NIKOS έγραψε: Εχω ακουσει για την optifuel ειναι Αγγλικα μου φαινετε.Το θεμα ειναι οτι 18% λαδι μηπως ειναι οριακα για τους κινητηρες τους ελικοπτερικους σε σχεση με τα COOLPOWER?.Αλλαζει πολυ η ρυθμιση της μηχανης σε σχεση με το Coolpower?Παραδειγμα το 30% με το 20% coolpower μεταξυ τους δεν αλλαζει η ρυθμιση του μοτερ.Με τα optifuel πως δουλευει?Περιμενουμε εντυπωσεις αν καποιος το δοκιμασει.

υπαρχει και σε 30% .Εχει πληρη γκαμα .δειτετο στο site του.
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

nitro 35% έγραψε: υπαρχει και σε 30% .Εχει πληρη γκαμα .δειτετο στο site του.

30% Λαδι?
Για λαδι μιλαω.Λεω μηπως το 18% λαδι που περιεχει ειναι λιγο σε σχεση με το 22% λαδι που εχει το Coolpower.Για νιτρο ετσι που πηγαν οι τιμες δεν αξιζει το 30%.Με 20% πεταμε μια χαρα.Υπερβολη το βλεπω το 30% νιτρο.
nitro 35%

NIKOS έγραψε: 30% Λαδι?
Για λαδι μιλαω.Λεω μηπως το 18% λαδι που περιεχει ειναι λιγο σε σχεση με το 22% λαδι που εχει το Coolpower.Για νιτρο ετσι που πηγαν οι τιμες δεν αξιζει το 30%.Με 20% πεταμε μια χαρα.Υπερβολη το βλεπω το 30% νιτρο.

το 20% coolpower exei 20% λαδι
το 20% optifuel εχει 18% συνθετικο klotz.
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Περίφημα !!!!! Ορίστε φτηνό καύσιμο για τα ελικόπτερα μας :p

http://www.extrememodels.gr/

Μπράβο στον κ Δελατόλα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε με πιο κατάστημα συνεργάζεται στην Θεσ/νικη, έτσι ώστε να ψωνίζουμε τα 5αλιτρα μας !!!!

Αλήθεια το συνθετικό klotz τι είναι ?
Συνημμένα
Optifuelbig.jpg
Optifuelbig.jpg (19.8 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”