Τιμές καυσίμων

nitro 35%

Τιμές καυσίμων

Δημοσίευση από nitro 35% »

GREEKROTORS έγραψε: Αγαπητοί μας πελάτες,
Σας ενημερώνουμε για την νέα μας παραλαβή σε καύσιμα COOL POWER.
Οι τιμές όπως παρακάτω:

Cool Power 5% - 17,50
Cool Power 10% - 20,00
Cool Power 15% - 23,50
Cool Power special heli 12,5% - 25,00
Cool Power 25% - 31,00
Cool Power Heli 20% - 30,00
Cool Power Heli 30% - 37,00

Με εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ

Την τελευταια φορα που πηρα κουτα απο σενα Γιαννη το 20% heli εκανε 22 ευρο το gal γιατι τοσο μεγαλη αυξηση?
NIKOS

Απάντηση: Greekrotors-Myhelis

Δημοσίευση από NIKOS »

nitro 35% έγραψε: Την τελευταια φορα που πηρα κουτα απο σενα Γιαννη το 20% heli εκανε 22 ευρο το gal γιατι τοσο μεγαλη αυξηση?

Ελα ντε.Ενα φεγγαρι περναμε το 30% 26 ευρο.Τι εγινε ρε παιδες?Και να η πλακα ειναι οτι οπου να ρωτησεις λενε κατι για κλεισιμο του εργοστασιου μεθανολης στην Κινα κτλ κτλ.Αν δεν κανω λαθος το coolpower ειναι Αμερικανικο και ο εισαγωγεας για την Ευρωπη ειναι στην Γερμανια.Μας βλεπω να γυρναμε στα παλια και να κατασκευαζουμε καυσημο μονοι μας ή να μαζευομαστε 2-3 ή και πεντε συλλογοι και να κανουμε εισαγωγη μονοι μας.>:D
Roinides

Δημοσίευση από Roinides »

Τα έκανα όλα ηλεκτρικά. Τέλος το νίτρο !
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Κατα εκει βαδιζουμε τελικα.Αλλα για 90αρη ελικοπτερο τι μοτερ να βαλεις σε ηλεκτρικο?
3DJunk

Απάντηση: Τιμες καυσιμων

Δημοσίευση από 3DJunk »

H αυξηση τιμης του καυσιμου οφειλεται στην αυξηση της τιμης του νιτρομεθανιου το οποιο πλεον δεν παραγεται στις HΠΑ αλλα στην Κινα.

Οπως καταλαβαινετε η Morgan πρεπει στην τελικη τιμη να λαβει υποψη και το "καπελο / κοστος" μεταφορας του NM απο τη χωρα παραγωγης. Αυτο εχει επιπτωση και στο "καπελο" που θετουν οι λιανεμποροι.

Πιστευω οτι πλεον το παιχνιδι ειναι στα χερια οχι των παραγωγων καυσιμου αλλα σε αυτα των κατασκευαστων κινητηρων glow, οι οποιοι πρεπει να αρχιζουν να εξεταζουν σοβαρα την παραγωγη κινητηρων με μεγαλους συντελεστες αποδοσης σχετικα παντα με την θερμοδυναμικη "αξια" του καυσιμου που καταναλωνουν. Υπαρχει ηδη μια εταιρεια που κινειται προς αυτη την κατευθυνση δηλαδη => μικρη σχετικα περιεκτικοτητα νιτρου αλλα μεγαλη αποδοση.

Νικος
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

NIKOS έγραψε: Κατα εκει βαδιζουμε τελικα.Αλλα για 90αρη ελικοπτερο τι μοτερ να βαλεις σε ηλεκτρικο?

Βενζινοκινητήρα Νίκο, βενζινοκινητήρα !!!!!! Δεν γίνεται πλέον διαφορετικά.

10.000 δραχμές (30) για να πετάξεις 8 φορές ? Εεεεεε >:D όχι .....δεν λέει !!

Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο 3DJunk σχετικά με την αύξηση, αλλά εφόσον η παγκόσμια ζήτηση έχει αυξηθεί, θα έπρεπε να κρατούσαν σταθερή την τιμή.......τουλάχιστον.

Αλλά οι golden boys πάντα θα έχουν άλλη άποψη.
3DJunk

Δημοσίευση από 3DJunk »

Δυστυχως ή ευτυχως στις κατηγοριες F3A και F3C η ηλεκτροκινηση και οι κινητηρες glow αποτελουν "μονοδρομους". Ευτυχως εχουμε "δυο" "μονοδρομους" αντι για ενα, που ειχαμε παλαιοτερα.

Αν ασχολεισαι με καποιο sport πρεπει να υποστεις και το αναλογο κοστος. Κανεις δε σε υποχρεωνει να το κανεις στο κατω κατω.

Αν προκειται για μοντελα giant scale ή sport, ναι η βενζινη αποτελει λυση.

Νικος
RAP

Δημοσίευση από RAP »

3DJunk έγραψε: Κανεις δε σε υποχρεωνει να το κανεις στο κατω κατω.
Νικος

Σε υποχρεώνει όμως να ΜΗΝ το κάνεις!!

Heli coolpower 30%
προηγούμενη τιμή:25 ευρώ
νέα τιμή:37 ευρώ

Για μια κούτα με μεταφορικά χρειάζομαι πλέον 170 ευρώ
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Απλά πλέoν συμφέρει να αγοράσω ενα T-rex 500 αρi ηλεκτρικό ή ενα Hurican 550 και να ανεχτώ τα μειονεκτήματα του (αστάθεια κτλ κτλ ) και φυσικά να πουλήσω το 600 nitro

Αρχίζει να γίνεται δυσβάστακτο το κόστος πτήσης με το nitro :( ενώ οι Lipo Πέφτουν :) .

Για αρχή βέβαια ίσως παω σε 15 $ Nitro. Έτσι και αλλιώς δεν πεταω 3d ;)
kotsak

Δημοσίευση από kotsak »

Μηπως να αγορασουμε ρακετες να παιζουμε τενις με σορτακια μια χαρα ειναι και αυτο
τελικα ο μοντελισμος ακουμπαει το παραλογο και ενοω οικονομικα και στην ελλαδα
Roinides

Δημοσίευση από Roinides »

H απάντησή μου είναι τρεξ 600 ή 700 ηλεκτρικό.

Οι lipo για αυτά έχουν 100 ! Και αντέχουν πολύ!
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

3DJunk έγραψε: H αυξηση τιμης του καυσιμου οφειλεται στην αυξηση της τιμης του νιτρομεθανιου το οποιο πλεον δεν παραγεται στις HΠΑ αλλα στην Κινα.

Οπως καταλαβαινετε η Morgan πρεπει στην τελικη τιμη να λαβει υποψη και το "καπελο / κοστος" μεταφορας του NM απο τη χωρα παραγωγης. Αυτο εχει επιπτωση και στο "καπελο" που θετουν οι λιανεμποροι.

Πιστευω οτι πλεον το παιχνιδι ειναι στα χερια οχι των παραγωγων καυσιμου αλλα σε αυτα των κατασκευαστων κινητηρων glow, οι οποιοι πρεπει να αρχιζουν να εξεταζουν σοβαρα την παραγωγη κινητηρων με μεγαλους συντελεστες αποδοσης σχετικα παντα με την θερμοδυναμικη "αξια" του καυσιμου που καταναλωνουν. Υπαρχει ηδη μια εταιρεια που κινειται προς αυτη την κατευθυνση δηλαδη => μικρη σχετικα περιεκτικοτητα νιτρου αλλα μεγαλη αποδοση.

Νικος

Νικολαααααα, καλημερα

...,ηηηη webra το κανει χροοοονια ειδη αυτο με αξιοπιστους κινητηρες, με μακροχρινια καλη αποδωση και σχετικα φτηνα ανταλακτικα ! Παιζουν απο 5-10% Νιτρο και ειναι παρα πολυ δυνατοι. Οι παλαιοτεροιτους ξερουν σιγουρα και μπορουν να πουν την αποψη τους.
Εχω τωρα πανω στον Raptor-α την 55 P5, τρομερη δυναμη με 10-ακι και οσο παει και στρωνει (εχω καμια 15-αρια τεποζιτα)τοσο δυναμωνει. Επισης 'φοραω' εναν 35-αρη (10 ετων +) στο Kyosho SR με 'κουστουμι' Bell 222, παιζει ρολογακι και με πολυ καλη αποδωση, γιααα ριξτε μια ματια στο sait της http://www.webra-austria.at/index1.html
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

mastoras έγραψε: Βενζινοκινητήρα Νίκο, βενζινοκινητήρα !!!!!! Δεν γίνεται πλέον διαφορετικά.

10.000 δραχμές (30) για να πετάξεις 8 φορές ? Εεεεεε >:D όχι .....δεν λέει !!

Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο 3DJunk σχετικά με την αύξηση, αλλά εφόσον η παγκόσμια ζήτηση έχει αυξηθεί, θα έπρεπε να κρατούσαν σταθερή την τιμή.......τουλάχιστον.

Αλλά οι golden boys πάντα θα έχουν άλλη άποψη.

Δειξε μου εναν βενζινοκινητηρα που να μπαινει στο Freya EX μου και τον αγορασα αυριο κιολας.
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

NIKOS έγραψε: Δειξε μου εναν βενζινοκινητηρα που να μπαινει στο Freya EX μου και τον αγορασα αυριο κιολας.

Νικοληηηη, γεια κι απο εμενα, γιαααα ριξε μιαα ματια εδω...http://www.webra-austria.at/neu2009/news2009.php?lang=EN
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Roinides Για το 600 μου πέφτουν λίγο ακριβές ακόμα αλλά που θα παει ;)

Όσο για τον webra αν τον δοκιμασουν δε λεω οχι για ενα T-rex 700 :) καθώς ήμουν έτοιμος για τον 91 αλλα διάβασα διάφορα θεματα με τη ρύθμιση του :( .

Θα δείξει πάντως αν τελικα παίζει. Με βλεπω με τις ωρες να πεταω ελικόπτερο χωρις να με νοιάζει το αν πέρασα το budget μου ή οχι όπως κάνω τωρα :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”