Καλημερα .Ηθελα να δημοσιευσω αυτο το μυνημα για να προστατεψω πιθανους αγοραστες spectrum τις νεας σειρας nx..Αγορασα την nx 10 η οποια μετα απο δυο ωρες στα χερια μου κλειδωσε και δεν λειτουργει.Αν δεν κανεις αναβαθμιση κατευθειαν εχεις πολλλες πιθανοτητες να σου κλειδωσει
οπως επαθα και εγω.
Τηλεκατεύθυνση - Ποια προτείνετε;
-
-
Απάντηση: Τηλεκατεύθυνση - Ποια προτείνετε;
δηλαδή τι γράφει τώρα?
-
Τιποτα αναβοσβηνει το λογοτυπο της spectrum και δεν ανοιγει. εχω βγαλει μπαταρια το εχω κρατησει πατημενο πολυ ωρα τιποταΑντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑δηλαδή τι γράφει τώρα?
-
μήπως είναι κάποιο άλλο πρόβλημα
Διάβασε το manual και στείλε email στην εταιρεία
Διάβασε το manual και στείλε email στην εταιρεία
-
Εχω στειλει email και περιμενω να με ειδοποιησουν για αντικατασταση.Κοντευει 2 μηνες.
Απο οτι εχω διαβασει σε κριτικη για αυτη την σειρα τηλεκατευθηνσεων σε καποιον εχει γινει 2 φορες
του εχουν αλλαξει την τηλεκατευθηνση στην αμερικη .Και αλλα σχολια που εχω διαβασει απο χρηστες
εχουν προβληματα και εν ωρα πτησεις οπως ανεφερε καπιος και σε ενα περιοδικο μοντελισμου στην παρουσιαση που εκανε ειχε θεματα του κλειδωσε .
Απο οτι εχω διαβασει σε κριτικη για αυτη την σειρα τηλεκατευθηνσεων σε καποιον εχει γινει 2 φορες
του εχουν αλλαξει την τηλεκατευθηνση στην αμερικη .Και αλλα σχολια που εχω διαβασει απο χρηστες
εχουν προβληματα και εν ωρα πτησεις οπως ανεφερε καπιος και σε ενα περιοδικο μοντελισμου στην παρουσιαση που εκανε ειχε θεματα του κλειδωσε .
-
Προσπαθησα να ανεβασω ενα μικρο βιντεο απο την τηλεκατευθηνση αλλα δεν τα καταφερα