Great Planes Siren... Γνώμες ???
Great Planes Siren... Γνώμες ???
Ποια είναι η γνώμη σας για το Siren της Great planes ;
http://www.electrifly.com/largeelectrics/gpma1065.html
Πιστεύετε ότι θα μπορεί να πετάξει με αρκετό αέρα πχ. 6bf ; ???
http://www.electrifly.com/largeelectrics/gpma1065.html
Πιστεύετε ότι θα μπορεί να πετάξει με αρκετό αέρα πχ. 6bf ; ???
Απ: Great Planes Siren... Γνώμες ???
Ναι ρε αμίγκο μου αρέσει πολύ, αλλά τα 6άρια της Σίφνου θα τα βγάζει ή θα το μαζεψω στην Μήλο καμιά μέρα ; H-:R
Ε το πολυ πολυ, οταν ειναι να κανεις την πρωτη, πες μου να κλεισω δωματιο στον Αδαμαντα...!!! Χτυπα το αμιγκο... Φαινεται σουπερ...!!!
Μονο στρωσε καμια 20αρια τετραγωνικα με τριφυλλι γιατι θα πρεπει να χεις ενα μερος για κατεβασμα... Εκτος κι αν απλωσεις καθετα κανενα αθερινοδυχτο στη βεραντα και το πιανεις ετσι...
Μονο στρωσε καμια 20αρια τετραγωνικα με τριφυλλι γιατι θα πρεπει να χεις ενα μερος για κατεβασμα... Εκτος κι αν απλωσεις καθετα κανενα αθερινοδυχτο στη βεραντα και το πιανεις ετσι...
-
αδελφε μου χωρις να θελω να σε ζαλισω και να σε φορτωσω με περριτες ισως γνωσεις και αποψεις το ειδα το''σειρηνακι''και απο κοντα το πιασα στα χερια μου ειδα την ποιοτητα κατασκευης του και δεν ειναι διολου ασχημη κατασκευη!απο τα βιντεακια που ειδα δεν εντυπωσιαστηκα διοτι ακομα και το ελαπορακι που εχω για εκπαιδευτικους σκοπους πια θεωρω οτι βγαζει ιδια πτηση.ωραιοτατη επιλογη αλλα υπαρχουν και''πραγματικοτερα''ανεμοπτερα-μοτοανεμοπτερα.!
φιλικα-Στεφανος
(μην ξεχναμε τα αεροπλανα μας πηγαινουν..τα ανεμοπτερα τα πηγαινουμε και θελει τεχνη η μαγεια της ανεμοποριας)!!
http://www.anla.gr
φιλικα-Στεφανος
(μην ξεχναμε τα αεροπλανα μας πηγαινουν..τα ανεμοπτερα τα πηγαινουμε και θελει τεχνη η μαγεια της ανεμοποριας)!!
http://www.anla.gr
Αγαπητέ Στέφανε,
τι θα μου πρότεινες για Κυκλάδες ;
Μιλάμε για πλαγιά που κοιτάει στον νοτιά και το 6 με 7 bf αέρα είναι συχνό φαινόμενο :(
Ψάχνω να βρω κάτι ηλεκτρικό που θα μου καλύψει τις ανάγκες μου εκεί όταν πηγαίνω για ΣΚ για να μην κουβαλάω το α/π από Αθήνα
τι θα μου πρότεινες για Κυκλάδες ;
Μιλάμε για πλαγιά που κοιτάει στον νοτιά και το 6 με 7 bf αέρα είναι συχνό φαινόμενο :(
Ψάχνω να βρω κάτι ηλεκτρικό που θα μου καλύψει τις ανάγκες μου εκεί όταν πηγαίνω για ΣΚ για να μην κουβαλάω το α/π από Αθήνα
-
Καπετανιε μου καπου πηρε το ματι μου ενα αρχοντικο nextstar με κωδικο nick1150 την πρωτομαγια στον μαραθωνα ;;) κι ομως δεν καταφεραμε να τα πουμε...τι κριμα και δεν πεταξαμε,δεν μιλησαμε για την ομορφη τεχνη της ανεμοποριας..!!φιλε νικολα συνοψιζω και σου λεω πως ανεμοπτερα που γλιστρουν απο το χερι σε φουλ δυναμικο νοτια υπαρχουν πολλα που μπορουν να το κανουν χωρις σημαδια αδυναμιας σου λινκαρω εδω http://shop.lindinger.at/index.php?cPath=1062%3Flanguage%3D5&language=en
διοτι δεν θελω να ονομασω ελληνικα καταστηματα τα οποια και εγω στηριζω και αγαπω αλλα δεν θελω να ονοματισω μην θεωρηθει διαφημιση.Βασικη προυποθεση αγαπητε μου νικολα ειναι η πλαγια που δεχεται 6.7μποφωρακια πως τα τρωει αν εχει τυρβες χαμηλα στο πεδιο προσγειωσης,τι ΧΩΡΟΣ υπαρχει για προσγειωση,δηλαδη αν χρειαζεται να καμεις αναγκαστικες''προσχεριωσεις''που λεω και γω για να μην διαλυσει το μοντελλο..και τοσοι αλλοι παραγοντες που θελουν εξεταση!πανεμορφα και τα V-TAILS και ενα duo discus 5.5μετρο full scale εχει και εκεινο την χαρη του ε?ελενξε τον χωρο,φτιαξε αυτο που σου αρεσει,ζυγισε το σωστα στις αναγκες της πτησης σου και πετα,να ξεχνας να προσγεινεσαι..να φτανεις τερμα Θεο να κυνηγας το θερμικο που γυροφερνει ενας γλαρος..ευχομαι καλη αγορα,οτι θες πες μου και ζητα σιγουρα και αλλου γνωμη!!σε χαιρετω,με αγαπη ανεμοπορικη!!!
διοτι δεν θελω να ονομασω ελληνικα καταστηματα τα οποια και εγω στηριζω και αγαπω αλλα δεν θελω να ονοματισω μην θεωρηθει διαφημιση.Βασικη προυποθεση αγαπητε μου νικολα ειναι η πλαγια που δεχεται 6.7μποφωρακια πως τα τρωει αν εχει τυρβες χαμηλα στο πεδιο προσγειωσης,τι ΧΩΡΟΣ υπαρχει για προσγειωση,δηλαδη αν χρειαζεται να καμεις αναγκαστικες''προσχεριωσεις''που λεω και γω για να μην διαλυσει το μοντελλο..και τοσοι αλλοι παραγοντες που θελουν εξεταση!πανεμορφα και τα V-TAILS και ενα duo discus 5.5μετρο full scale εχει και εκεινο την χαρη του ε?ελενξε τον χωρο,φτιαξε αυτο που σου αρεσει,ζυγισε το σωστα στις αναγκες της πτησης σου και πετα,να ξεχνας να προσγεινεσαι..να φτανεις τερμα Θεο να κυνηγας το θερμικο που γυροφερνει ενας γλαρος..ευχομαι καλη αγορα,οτι θες πες μου και ζητα σιγουρα και αλλου γνωμη!!σε χαιρετω,με αγαπη ανεμοπορικη!!!
Φίλε Στέφανε θα τα πούμε σύντομα και από κοντά :-)
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
:>)
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
:>)
-
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ NICK ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ $no$. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ :>) ΟΚ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ <++>.
όχι απλά για να ασχοληθώ με τα ανεμόπτερα και μόνο :-)
το κίνητρο μου είναι ότι έχω εξοχικό στις Κυκλαδες και εκεί οι αέριδες είναι όπως ξέρεις νόμος. Οπότε σκέφτηκα να ασχοληθώ για να μπορώ να πετάω εκεί !@/-=}{{
το κίνητρο μου είναι ότι έχω εξοχικό στις Κυκλαδες και εκεί οι αέριδες είναι όπως ξέρεις νόμος. Οπότε σκέφτηκα να ασχοληθώ για να μπορώ να πετάω εκεί !@/-=}{{
Καλησπέρα :-)
Αν και σκέφτηκα πολύ να αγοράσω το easy glider για πρώτο ανεμόπτερο, Η σειρήνα (Siren) της GP με μάγεψε με την ομορφιά της και τελικά με κέρδισε C!C!
Εχθές λοιπόν αγόρασα το κιτ και 3 μίνι σέρβος. Κινητήρας
υπάρχει ήδη όπως επίσης και ESC
. Μπαταρία FlightPower 2000 mAh / 30C.
Το μόνο που λείπει είναι ο μειωτήρας, το spinner και η προπέλα.
Έχετε κάτι να προτείνετε καθώς δεν γνωρίζω από μειωτήρες ;
Ευχαριστώ
:-)
ΥΓ. Εννοείται ότι θα ακολουθήσει παρουσίαση με φωτό από το κουτί της (δεν έχει ανοιχτεί ακόμα) μέχρι την πρώτη της πτήση....
Αν και σκέφτηκα πολύ να αγοράσω το easy glider για πρώτο ανεμόπτερο, Η σειρήνα (Siren) της GP με μάγεψε με την ομορφιά της και τελικά με κέρδισε C!C!
Εχθές λοιπόν αγόρασα το κιτ και 3 μίνι σέρβος. Κινητήρας
υπάρχει ήδη όπως επίσης και ESC
. Μπαταρία FlightPower 2000 mAh / 30C.
Το μόνο που λείπει είναι ο μειωτήρας, το spinner και η προπέλα.
Έχετε κάτι να προτείνετε καθώς δεν γνωρίζω από μειωτήρες ;
Ευχαριστώ
:-)
ΥΓ. Εννοείται ότι θα ακολουθήσει παρουσίαση με φωτό από το κουτί της (δεν έχει ανοιχτεί ακόμα) μέχρι την πρώτη της πτήση....
- Συνημμένα
-
- field1.jpg (77.36 KiB) Προβλήθηκε 227 φορές
Ωραιοοοοοος... Πανεμορφο ειναι, ειδικα με το carbon στην ατρακτο...!!!
Καλα το εχεις ανοιξει και μας το κρυβεις !@/-=}{{ Εγω παντος θα το ανοιγα .....μολογα μολογα !!!!! '!'!'
Σιιιιγουρα το χει ανοιξει...!!! Σιγουρα-Σιγουρα-Σιιιιγουρα...!!! Αυτη τη στιγμη μαλιστα καθεται και το περιεργαζεται...
Βαλε καμια φωτο ρε κουμπαρεεεεε...!!!
(τελος του spam)
Βαλε καμια φωτο ρε κουμπαρεεεεε...!!!
(τελος του spam)
ντάξει ρε σεις με πιάσατε :,)
το άνοιξα, το χάζεψα αλλά το ξανάκλεισα ::) βλέπετε έχω πήξει και δεν είχα χρόνο καθόλου :./>,<
πάντως είναι για :-*
το άνοιξα, το χάζεψα αλλά το ξανάκλεισα ::) βλέπετε έχω πήξει και δεν είχα χρόνο καθόλου :./>,<
πάντως είναι για :-*