Ξανα πίσω στο cocpit μετα από 28 χρόνια
Ξανα πίσω στο cocpit μετα από 28 χρόνια
:>):>)Καλό απόγευμα σε όλους,
Ένα συμπωματικό συμβάν από πιλότο ελικοπτέρου με έφερε ξανά πίσω μετα από 28 χρόνια απραξίας λόγω αποστάσεων.
Όταν με ενημέρωσε ότι είδε από ψηλά ένα πεδίο πτήσεων κοντά στην περιοχή που μένω, άρχισα να ψάχνω που βρίσκεται και πια είναι η πρόσβασή του. Όταν κατάφερα να βρεθώ στον χώρο ένοιωσα το πόσο μου έλλειψε αυτή η δραστηριότητα και ήλθα ξανά 28 χρόνια πίσω.
Μου λείπει η εξάσκηση βέβαια, ο εξοπλισμός μου είναι παλιός και χρειάζεται πλήρη ανανέωση.
Ξεκίνησα την επισκευή του αερομοντέλου μου, ένα SKYLARK II .40 και ελπίζω σε λίγα Σαββατοκύριακα να κάνω ξανά το πρώτο μου SOLO.
Καλές πτήσεις σε όλους
Ένα συμπωματικό συμβάν από πιλότο ελικοπτέρου με έφερε ξανά πίσω μετα από 28 χρόνια απραξίας λόγω αποστάσεων.
Όταν με ενημέρωσε ότι είδε από ψηλά ένα πεδίο πτήσεων κοντά στην περιοχή που μένω, άρχισα να ψάχνω που βρίσκεται και πια είναι η πρόσβασή του. Όταν κατάφερα να βρεθώ στον χώρο ένοιωσα το πόσο μου έλλειψε αυτή η δραστηριότητα και ήλθα ξανά 28 χρόνια πίσω.
Μου λείπει η εξάσκηση βέβαια, ο εξοπλισμός μου είναι παλιός και χρειάζεται πλήρη ανανέωση.
Ξεκίνησα την επισκευή του αερομοντέλου μου, ένα SKYLARK II .40 και ελπίζω σε λίγα Σαββατοκύριακα να κάνω ξανά το πρώτο μου SOLO.
Καλές πτήσεις σε όλους
Απάντηση: Ξανα πίσω στο cocpit μετα από 28 χρόνια
χαχαχααχααα, και ξανα στα στικ..., μπραβο το μερακι δεν σε αφηνει ποτε...@P@
Χρησταρας
Χρησταρας
Το SKYLARK ετοιμάστηκε, και ονομάζεται πλέον "ΦΟΙΝΙΞ" .
Με αρκετή βοήθεια από τον Τρύφωνα ο κινητήρας ρυθμίστηκε, έγινε ένας πρωτος έλεγχος και βρέθηκε στο χώρο πτήσεων. Αστοχία στο servo του γκαζιού τον γύρισε πίσω στο toll για αλλαγή και ρύθμιση από την αρχή. Εχει ακόμα κατασκευαστικά θέματα από τις πρώτες πτήσεις που είχε κάνει. Επισκευάζω ξαναρυθμίζω και επανέρχομαι.
Με αρκετή βοήθεια από τον Τρύφωνα ο κινητήρας ρυθμίστηκε, έγινε ένας πρωτος έλεγχος και βρέθηκε στο χώρο πτήσεων. Αστοχία στο servo του γκαζιού τον γύρισε πίσω στο toll για αλλαγή και ρύθμιση από την αρχή. Εχει ακόμα κατασκευαστικά θέματα από τις πρώτες πτήσεις που είχε κάνει. Επισκευάζω ξαναρυθμίζω και επανέρχομαι.
-
Ωραίες φώτο μας έβαλες !!!
Ελα πλάκα κάνω ....καλές πτήσεις και καλύτερες προσγειώσεις
Ελα πλάκα κάνω ....καλές πτήσεις και καλύτερες προσγειώσεις
- sukhoi.su29
Α.Κ ......να 'τος ο Φοίνικας , που 28 χρόνια μετά ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του...
Άλλος ένας Αντώνης στον " Ερμή ".....
καλώς ήλθε...
Άλλος ένας Αντώνης στον " Ερμή ".....
καλώς ήλθε...
- Συνημμένα
-
- DSC_0017.JPG (307.79 KiB) Προβλήθηκε 109 φορές
-
- DSC_0018.JPG (211.19 KiB) Προβλήθηκε 109 φορές
-
Θα φέρω και το δικό μου μουσειακό να τα βάλουμε δίπλα δίπλα για να θυμηθούν τα παλιά :p
Επιφυλάσσομαι για φώτο από το toll (υπόγειο) μαζί με τις μετατροπές που συστάθηκαν και γίνονται...
Η ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, για όσους θυμούνται την ταινία.
Ο Φοίνικας τελικά βρέθηκε στον αέρα (πολύ αέρα) το Σάββατο 14/05 με αμέριστη βοήθεια από τον Γιώργο. Πολλά ευχαριστώ τόσο για τον χρόνο που διέθεσε όσο και για τις ωραίες πτήσεις που κάναμε.+(*)
Πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες εδώ; Το παλεύω , διαβάζω αλλά δεν ....
Ο Φοίνικας τελικά βρέθηκε στον αέρα (πολύ αέρα) το Σάββατο 14/05 με αμέριστη βοήθεια από τον Γιώργο. Πολλά ευχαριστώ τόσο για τον χρόνο που διέθεσε όσο και για τις ωραίες πτήσεις που κάναμε.+(*)
Πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες εδώ; Το παλεύω , διαβάζω αλλά δεν ....
-
Μπράβο καλορίζικος!!!
Οι φώτο :
Επεξεργαστής κειμένου
Συνημμένα αρχεία (το κουμπί με τον συνδετήρα)
Ανοίγει παράθυρο όπου ανεβάζεις ως πέντε (5) φώτο από τον υπολογιστή σου 800Χ600
Ανέβασμα
Μόλις ανέβουν πατάς καταχώριση κειμένου
Οι φώτο :
Επεξεργαστής κειμένου
Συνημμένα αρχεία (το κουμπί με τον συνδετήρα)
Ανοίγει παράθυρο όπου ανεβάζεις ως πέντε (5) φώτο από τον υπολογιστή σου 800Χ600
Ανέβασμα
Μόλις ανέβουν πατάς καταχώριση κειμένου
Οι φωτογραφίες από τις επισκευές προστέθηκαν στο σχετικό album.
Φωτογραφίες από την πτήση του ΦΟΙΝΙΚΑ
- Συνημμένα
-
- PHO_04.jpg (31.19 KiB) Προβλήθηκε 109 φορές
-
- PHO_03.jpg (28.88 KiB) Προβλήθηκε 109 φορές