Ζητά επανασύνδεση ενώ είμαι συνδεδεμένος

Απάντηση
tanfoglio

Δημοσίευση από tanfoglio »

Καλημέρα και πάλι. Αν μου λέγατε γιατί δεν μπορώ να στείλω post στο Θέμα "scale Αγώνες στην Πολωνία" μετά το post του plato, θα με βοηθούσατε πολύ. Μου λέει ότι πρέπει να συνδεθώ, ενώ προφανώς είμαι ήδη συνδεδεμένος!!!

Για διαφωτίστε με παρακαλώ!

Γιώργος
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Συμβαίνει να ζητά επανασύνδεση το Vbulletin όταν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που έχει οριστεί για να φαίνονται ως συνδεδεμένοι οι χρήστες.

Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας. Μπορεί στην οθόνη του ο χρήστης να βλέπει το petame, όμως στην ουσία ενδέχεται να μην είναι συνδεδεμένος και να μην τον βλέπουν οι υπόλοιποι συνδεδεμένοι χρήστες μετά από λίγη ώρα και εφόσον δεν πραγματοποιεί καμιά ενέργεια.

Το γεγονός αυτό, σας προστατεύει από την περίπτωση που ξεχάσατε σε σύνδεση με το petame έναν υπολογιστή για ώρα. Ένας τρίτος που θα επιχειρήσει να κινηθεί με τη σύνδεσή σας δε θα τα καταφέρει, αν δε δώσει τον κωδικό σας που του ζητείται.
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Ζητά επανασύνδεση ενώ είμαι συνδεδεμένος

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλημέρα
παρόμοιο πρόβλημα παρουσιάζετε και σε μένα τον τελευταίο καιρό χωρίς όμως να ζητά κωδικό επανασύνδεσης
εμφανίζετε παράθυρο σφάλματος το οποίο απλά μιλά για επαναφορά της σελίδας
από την διάγνωση δείχνει κάποιο θεματάκι με debugging με διαφορετικά νούμερα κάθε φορά
παρουσιάζεται δε και στους δύο υπολογιστές μου σπίτι και εργασία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Απορίες & Προτάσεις που αφορούν το www.petame.gr”