Μέσα απο αυτό το θέμα, θα προσπαθήσουμε μέσω site και διαφόρων γνωριμιών, να γνωρίσουμε την μαγευτική χώρα της Φινλανδίας, και τις δραστηριότητες των αερομοντελιστών της.
Η Φινλανδία είναι χώρα της βόρειας Ευρώπης
. Βρίσκεται ανάμεσα στην Σουηδία
, την Νορβηγία
, την Ρωσία
και την Βαλτική
θάλασσα. Η χώρα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης
από το 1995. Στα φινλανδικά
η χώρα ονομάζεται Suomi.
Το πιο χαρακτηριστικό μορφολογικό στοιχείο της χώρας είναι οι πολυάριθμες λίμνες
, που καταμετρώνται σε δεκάδες χιλιάδες και καλύπτουν το 10% του εδάφους, στο νότιο κυρίως τμήμα της Φινλανδίας. Η χώρα των δασών και των λιμνών, είναι ίσως περισσότερο γνωστή για την ανέγγιχτη φυσική της ομορφιά. Στο βόρειο τμήμα της χώρας, οι λευκές νύκτες, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν δύει ο ήλιος, διαρκούν περίπου για 10 εβδομάδες το καλοκαίρι. Τον χειμώνα, αντίστοιχα, στην ίδια περιοχή και για διάστημα περίπου 8 εβδομάδων, ο ήλιος δεν ανατέλλει ποτέ.
Αερομοντελισμός στην Φινλανδία [suomi]
Αερομοντελισμός στην Φινλανδία [suomi]
- Συνημμένα
-
- suomi.jpg (73.38 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
Απάντηση: Αερομοντελισμός στην Φινλανδία [suomi]
Προσωπικά και έχοντας μικρή εμπειρία από τις Σκανδιναυικές χώρες, όταν είχα την τύχη να τις επισκεφθώ είπα ότι έκει θα ήθελα να είχα γεννηθεί!!! Βέβαια κάποια στιγμή γύρισα στην Ελλάδα και παρά την καλή προσγείωση, εγώ προσγει'ωθηκα πολύ απότομα στα Ελληνικά δεδομένα...
Νομίζω ότι και να πει κανείς είναι πραγματικά λίγο μπροστά στην ομορφιά της φύσης, στην καθαριότητα και τον πολιτισμό των ανθρώπων αυτών, στις υποδομές και γενικότερα το επίπεδο διαβίωσης τους!
Γιώργος
Νομίζω ότι και να πει κανείς είναι πραγματικά λίγο μπροστά στην ομορφιά της φύσης, στην καθαριότητα και τον πολιτισμό των ανθρώπων αυτών, στις υποδομές και γενικότερα το επίπεδο διαβίωσης τους!
Γιώργος
Απάντηση: Αερομοντελισμός στην Φινλανδία [suomi]
Στις 22-11-208 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη ετήσια εκδήλωση inSkaala .
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες ελεύθερης πτήσης RC, μοντέλα κλίμακας scale, aerobatics, κτλ.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα......και μας ενδιαφέρει αρκετά, άσχετα εάν η Φινλανδία πέφτει μακριά. !@/-=}{{
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες ελεύθερης πτήσης RC, μοντέλα κλίμακας scale, aerobatics, κτλ.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα......και μας ενδιαφέρει αρκετά, άσχετα εάν η Φινλανδία πέφτει μακριά. !@/-=}{{
- Συνημμένα
-
- header.jpg (35.2 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές