γεια σας κυριοι.εχω μια ερωτηση?esm,kmp,yt interanational και planet-hobby ειναι το ιδιο?γιατι σκεφτομαι να αυξησω το στολο μου και θελω να μαθω.ευχαριστω!!!!
ελπιζω να εχετε καλες πτησεις και παντα χαμογελα
αναζητηση εταιρειας
Απάντηση: αναζητηση εταιρειας
Ναι.
Στην Ελλαδα αν θυμαμαι σωστα υπαρχουν τα KMP και YT στο Hobbybox.
Πανος
Στην Ελλαδα αν θυμαμαι σωστα υπαρχουν τα KMP και YT στο Hobbybox.
Πανος
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Τα προιόντα ΥΤ (ESM) τα αντιπροσωπεύουμε στο ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ. Εάν θυμάστε κ. "ΚΑΝΤΙΝΑ2005" σας είχαμε ενημερώσει και στο πρόσφατο παρελθόν για αυτό το θέμα.
ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ
Hey Φίλοι μου,
Όλες αυτές οι εταιρείες είναι το εργοστάσιο ESM Models.
Μια επισύμανση. Η Planet Hobby είναι ίδια σειρά με την ΥΤ και την ΚΜΡ. Απλά το εργοστάσιο ESM έχει χωρίσει την υφήλιο σε ζώνες πωλήσεων. Η ευρωπαϊκή ζώνη είναι τα γνωστά σε μάς ΥΤ International τα οποία αντιπρωσωπεύει στην Ελλάδα το Hobby Box. Η ΚΜΡ είναι η ζώνη πωλήσεων στην Αμερική και Καναδά, και η Planet Hobby είναι η ζώνη πωλήσεων του Lidinger για Αυστρία, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία και Γαλλία (ζώνες ελεύθερου εμπορίου για την ESM).
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
Όλες αυτές οι εταιρείες είναι το εργοστάσιο ESM Models.
Μια επισύμανση. Η Planet Hobby είναι ίδια σειρά με την ΥΤ και την ΚΜΡ. Απλά το εργοστάσιο ESM έχει χωρίσει την υφήλιο σε ζώνες πωλήσεων. Η ευρωπαϊκή ζώνη είναι τα γνωστά σε μάς ΥΤ International τα οποία αντιπρωσωπεύει στην Ελλάδα το Hobby Box. Η ΚΜΡ είναι η ζώνη πωλήσεων στην Αμερική και Καναδά, και η Planet Hobby είναι η ζώνη πωλήσεων του Lidinger για Αυστρία, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία και Γαλλία (ζώνες ελεύθερου εμπορίου για την ESM).
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας