sceadu evo 50 ηλεκτρικο?
sceadu evo 50 ηλεκτρικο?
Την καλησπέρα μου …
Μου αρέσει και έχω βάλει στο μάτι ένα sceadu evo 50 …
Το θέμα μου είναι πως με ενδιαφέρει, μόνο σε περίπτωση που μπορώ να το κάνω ηλεκτρικό …
Γίνεται ?
B
Μου αρέσει και έχω βάλει στο μάτι ένα sceadu evo 50 …
Το θέμα μου είναι πως με ενδιαφέρει, μόνο σε περίπτωση που μπορώ να το κάνω ηλεκτρικό …
Γίνεται ?
B
Απάντηση: sceadu evo 50 ηλεκτρικο?
http://www.world-of-heli.de/hubschrauber/elektro-conversion-kits/index.html
εδω έχει ότι θέλεις για αυτο που ζητάς
εδω έχει ότι θέλεις για αυτο που ζητάς
Barracuda super !
Μήπως ξέρεις και Γερμανικά ? lol
Θα εκτιμούσα αν υπάρξουν και άλλες προτάσεις !
B
Μήπως ξέρεις και Γερμανικά ? lol
Θα εκτιμούσα αν υπάρξουν και άλλες προτάσεις !
B
μπες στο link που σου εστειλε ο φιλος Barracuda πατα home και ψαξε καπου λεει english η εχει τη σημαια της αγγλιας δεν θυμαμαι ακριβως και γυρναει η γλωσσα στα αγγλικα
φιλικα φωτης
φιλικα φωτης
Γεια σου Φώτη
Το έκανα αυτό που λες αλλά οι τεχνικές αναφορές στις επιλογές για το sceadu δεν μεταγλωττίζονται ... : (
Δημήτρη δεν βρίσκω το μοντέλο που λες ... το lepton βλέπω άλλα είναι μικρότερης τάξης ... Πες μου γιατί θα μπλέξω !?Από την στιγμή που συναρμολογηθεί με ηλεκτροκινητήρα (και τα παρελκόμενα του) δεν απλουστεύει το πράγμα ?
Το έκανα αυτό που λες αλλά οι τεχνικές αναφορές στις επιλογές για το sceadu δεν μεταγλωττίζονται ... : (
Δημήτρη δεν βρίσκω το μοντέλο που λες ... το lepton βλέπω άλλα είναι μικρότερης τάξης ... Πες μου γιατί θα μπλέξω !?Από την στιγμή που συναρμολογηθεί με ηλεκτροκινητήρα (και τα παρελκόμενα του) δεν απλουστεύει το πράγμα ?
Πλάτωνα το ελικόπτερο είναι κατασκευασμένο και ζυγισμένο για κινητήρα καυσίμου.
Το να το μετατρέψουμε σε ηλεκτρικό, με κιτ μιας άλλης εταιρίας, και να το "βάλουμε χέρι" νομίζω ότι ξεφεύγουμε από την λογική του κατασκευαστή.
Όχι πως δεν θα δουλέψει, η δεν θα πετάξει, αλλά νομίζω ότι σε καμία περίπτωση, δεν θα είναι τέλειο.
Και δεν μιλάμε για βελτίωση, μιλάμε για μετατροπή με αρκετό κόστος.
Προσωπική μου άποψη πάντα !!!!
Το να το μετατρέψουμε σε ηλεκτρικό, με κιτ μιας άλλης εταιρίας, και να το "βάλουμε χέρι" νομίζω ότι ξεφεύγουμε από την λογική του κατασκευαστή.
Όχι πως δεν θα δουλέψει, η δεν θα πετάξει, αλλά νομίζω ότι σε καμία περίπτωση, δεν θα είναι τέλειο.
Το σκεφτηκα και εγω να το κανω ηλεκτρικο αλλα βλεπω οτι δεν συμφαιρει ακομα.Οι μπαταριες ειναι αρκετα ακριβες.Παντως ειναι μια καλη απαντηση ετσι που ανεβασανε τα καυσημα.
mastoras έγραψε: ↑Πλάτωνα το ελικόπτερο είναι κατασκευασμένο και ζυγισμένο για κινητήρα καυσίμου.
Φιλε συνονοματε εχεις καποιο δικιο αλλα μην ξεχνας οτι μερικες μετατροπες ειναι πιο ψαγμενες και απο τα κανονικα μοντελα... Στο λεω γιατι και εγω ψαχνομαι για μια μετατροπη εμποριου ετοιμη δλδ που το κανεις απο ηλεκτρικο σε νιτρο....
Μπορει να μην το βγαζει η καθεαυτου εταιρια αλλα ενταξει δεν πληρωνεις κατι το οποιο του καπνισε ενα και το εβγαλε... εχουν δουλεψει πανω φυσικες μαθηματικα μπολικα για να βγουνε..!