Μόλις σήμερα έβαλα και άλλες δύο οθόνες στο "cockpit" μου και άρχισα τις δοκιμές (φωτό στο αντίστοιχο θέμα). Έχω λοιπόν 3 οθόνες για virtual cockpit απλωμένο και στις τρεις, και έχω κατασκευάσει μια βάση που το 4ο μόνιτορ βρίσκεται ψηλά πάνω από το κεφάλι μου για να βάλω το overhead panel.
Ενώ τα είχα όλα έτοιμα και όλα πήγαιναν ρολόι με εγκατάσταση καρτών, Triple head 2 go και λοιπά, μόλις προσπάθησα να ανοίξω το overhead από το views/instruments το FS ξαφνικά κόλησε.
Σε ένα ψάξιμο που έκανα στο google μου έβγαλε ότι όντως έχει πρόβλημα το virtual cockpit σε συνδιασμό με το overhead panel (αυτό πάει να πει γκαντεμιά ). Σχετικό ποστ εδώ http://ops.precisionmanuals.com/wiki/PMDG_737NG_FAQ#Blank_CRTs_with_overhead_panel_problems_on_all_737_aircraft
Λύση:
This is caused by corruption of the FSUIPC files and can be corrected as follows:
- Go to the Flight Simulator 9/Modules folder and delete the FSUIPC.dll, FSUIPC.txt, FSUIPC.cfg and FSUIPC.key files.
- Go to Peter Dowsons website
and download the latest version of FSUIPC.
- Place the FSUIPC.dll file in the Flight Simulator 9/Modules folder and fire up Fs9 and the problem should be solved.
Η λύσηγ ακούγεται απλή αλλά φοβάμαι να πειράξω τα αρχεία του FS μην το χαλάσω, όπως επίσης λέει να αγοράσω ένα zip αρχείο στο παραπάνω site. Δεν έχω πρόβλημα να το πληρώσω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο και τι να κατεβάσω.
Μήπως κάποιος φίλος έχει περάσει από αυτό το στάδιο ;
Καμιά βοήθεια βρε παιδιά
+(*)