2 οθόνες και συγχρονισμός ?
2 οθόνες και συγχρονισμός ?
καλησπέρα έχω βάλει 2 οθόνες μία LG FLATRON W1952S και μία LG FLATRON L1730S έχω βάλει τη κάθε μία σε άλλη έξοδο από τη κάρτα γραφικών αλλά δεν υπάρχει σωστή συμπεριφορά στα παράθυρα αν περάσω δηλαδή ένα παράθυρο στη μέση έχει μια μικρή διαφορά κάποιων χιλιοστών (σε ύψος) μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό ?
και πώς μπορούμε να κάνουμε το FS να παίζει και στις 2 οθόνες ?
και πώς μπορούμε να κάνουμε το FS να παίζει και στις 2 οθόνες ?
Απάντηση: 2 οθόνες και συγχρονισμός ?
Λογικά αν βάλεις και στις δύο οθόνες το ίδιο resolution θα έχεις αυτή την διαφορά, αφού μιλάμε για διαφορετικές ίντσες σε κάθε οθόνη.
Παίξε με τις αναλύσεις της μια και της άλλης από το control panel των windows και σίγουρα θα βρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως δεν θα είναι ΤΟ απόλυτο καθώς μιλάμε για δύο διαφορετικές οθόνες.
Παίξε με τις αναλύσεις της μια και της άλλης από το control panel των windows και σίγουρα θα βρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως δεν θα είναι ΤΟ απόλυτο καθώς μιλάμε για δύο διαφορετικές οθόνες.
ωραία ευχαριστώ +(*) η διαφορά πλέον είναι1-2 χιλιοστά ^%^ και τώρα πώς βάζω το FS να τρέχει και στις 2 οθόνες ?
Για να τρέξει το FS και στις 2 οθόνες πρέπει να ρυθμίσεις τις οθόνες να συμπεριφέρονται σαν μια (από την κάρτα γραφικών σου)
δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρέπει να τις βάλω να είναι Dualview και όχι clone ή Single σωστά ? μήπως αν μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνετε αν δεν είναι αυτό που είπα ? έχω NVIDIA
ευχαριστώ!!!
ευχαριστώ!!!
δεξι κλικ πάνω στο desktop και πατάς ιδιότητες. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πας ρυθμίσεις. Εκεί πρέπει να βλέπεις δύο οθόνες. Πατάς την δεύτερη και επιλέγεις (check) "extend windows desktop into this monitor". Πατάς εφαρμογή και voilaaaaaa +(*)
ουαου its OK now ευχαριστώ για τη βοήθεια +(*)+(*)
αν χρειαστώ τίποτα άλλο σας πω !@/-=}{{!@/-=}{{
αν χρειαστώ τίποτα άλλο σας πω !@/-=}{{!@/-=}{{
εδω είμαστε _P_P