Ενα Μεγαλο Μπραβο!!!!!!!!

savasp30

Ενα Μεγαλο Μπραβο!!!!!!!!

Δημοσίευση από savasp30 »

Σημερα καποιος ''κυριος - συναδελφος'' μου εσπασε το μοντελο στο μοντελοδρομιο Hobby Box. Ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο που πεταγε το διπλασιο σε ογκο και μεγεθος Spitfire του που μετα το περιστατικο ηταν σαν να μην συνεβη τιποτα συνεχισε την δουλιτσα του και ουτε καν μπηκε στο κοπο να μιλησουμε. Τωρα τι αλλο να πω αυτο θα πει συναδελφικη αλληλεγγυη!!!!!!! Ο κυριος μαλλον ηταν αταραχος λογω του οτι μπορει να του ειχαν συμβει και αλλα τετοια συμβαντα!!!! Επισης εχω να πω οτι αν και πρωτη φορα στο μοντελοδρομιο πεταγα στο κυκλο περαν του διαδρομου εξου και οτι τα κοματια βρεθηκαν στον δρομο παραπλευρος. Ευχαριστω που με αφησατε να πω το παραπονο μου!!!!
fazerdreamer

Απάντηση: Ενα Μεγαλο Μπραβο!!!!!!!!

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Σαββα,προφανως νιωθεις πικρα για την απωλεια σου,ομως θα σου προτεινα να καταφυγεις στον ιδιοκτητη του μοντελλοδρομιου και να συζητησεις για μια πιθανη λυση.

Μην αφηνουμε εμμεσες κατηγοριες να πλανωνται..ειναι αδικια...

Φιλικα,Στεφανος.
savasp30

fazerdreamer έγραψε: Σαββα,προφανως νιωθεις πικρα για την απωλεια σου,ομως θα σου προτεινα να καταφυγεις στον ιδιοκτητη του μοντελλοδρομιου και να συζητησεις για μια πιθανη λυση.

Μην αφηνουμε εμμεσες κατηγοριες να πλανωνται..ειναι αδικια...

Φιλικα,Στεφανος.

Στεφανε οποιος καταλαβε - καταλαβε τι θελω να πω!!!!! Ουτε αδικο κανενα ουτε τιποτα, αυτος που τον αφορα θα απαντησει!!!!! Αλλα ειναι εξοργιστικο να πετας και να μην δινεις καμια σημασια σαν να εισαι εσυ και μονο εσυ, οφειλε να ειναι ποιο προσεκτικος!!!!!
nitro 35%

Δημοσίευση από nitro 35% »

Συγκρουστηκαν στον αερα η αναλαβε να σου πεταξει το μοντελο?
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Συγκρουση ...........απο τις άτυχες στιγμές ............κρίμα
savasp30

nitro 35% έγραψε: Συγκρουστηκαν στον αερα η αναναλαβε να σου πεταξει το μοντελο?

Συγκρουση στον αερα.
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Σαββα ελπιζω να μην περιμενεις να σου απαντησει ο''καρυοθραυστης''φιλος,παρ'ολα αυτα τα ιδιωτικα μοντελλοδρομια πιθανον υποχρεωνουν-ουνται σε ιδιωτικη ασφαλιση,γνωμη μου χτυπα το κακο στην ριζα και μιλα στον Θαναση Φερφυρη η στον Κωστα Μπουρμπουλα.Ακομα και επισκεπτης που ησουν και εφοσων τηρηθηκε ο ηθικος τοπικος κωδικας,δικαιουσαι μια εξηγηση τουλαχιστον.

Μην το αφησεις ετσι.
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Τα οργανωμένα μοντελοδρόμια έχουν μεν ασφάλιση η οποία όμως καλύπτει ζημιές σε τρίτους και τραυματισμούς σε περίπτωση που κάποιο μοντέλο πέσει σε κάποιο κανονικά παρκαρισμένο αμάξι για παράδειγμα ή χρυπήσει κανέναν άνθρωπο. Δεν ξέρω αν καλύπτει σύγκρουση μοντέλων στον αέρα. Αν μεν μετά τη σύγκρουση πέσουν συντρίμια κάπου και προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές σε τρίτους τότε οι τρίτοι θα αποζημιωθούν. Το αν θα αποζημιωθεί και αυτός που "εμβολίστηκε" αν πράγματι δεν έφταιγε είναι μια άλλη ιστορία. Εξάλλου σε μια τέτοια περίπτωση είναι συνήθως λίγο ασαφές το ποιος είναι ο φταίχτης.
Από την άλλη στη περίπτωση ενός τέτοιου συμβάντος είναι καθαρή γαιδουριά το να σφυριζει κάποιος αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτα είτε φταίει ε'ιτε όχι.

Φιλικά Κώστας.
savasp30

Το μοντελο ηταν eflite Pits M12 με μοτερ και esc eflite κατηγοριας μετρου. Δεν εμεινε τιποτα!!!! Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, και την επομενη φορα θα υπαρξει αλλη αντιμετωπιση.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

οχι οχι δεν θα το ξαναδούμε πιλοτάρες "Shit happens"
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

............._P_P
Συνημμένα
Hf98376.jpg
Hf98376.jpg (94 KiB) Προβλήθηκε 75 φορές
PaNt

Δημοσίευση από PaNt »

Απαραδεκτο περιστατικο.... τι να πω...! αμαρτια να γινονται τετοια πραγαματα..>!
jaames74

Δημοσίευση από jaames74 »

Φίλε μου, γιατί δεν πήγες εκέινη τη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δεν είναι σωστή τακτική τώρα να παραπονιέσαι στο forum, εντάξει ο άλλος μπορεί να κάνει την πάπια και να κάνει τον κάφρο για το συμφέρον του άλλα και εσύ όφειλες να πείς κάτι, δεν είμαστε παιδιά. :-\
savasp30

jaames74 έγραψε: Φίλε μου, γιατί δεν πήγες εκέινη τη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δεν είναι σωστή τακτική τώρα να παραπονιέσαι στο forum, εντάξει ο άλλος μπορεί να κάνει την πάπια και να κάνει τον κάφρο για το συμφέρον του άλλα και εσύ όφειλες να πείς κάτι, δεν είμαστε παιδιά. :-\

Η τακτικη η σωστη θα ηταν να παω εκει και να γινει χαμος αυτο θες να πεις? Οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι, δεν μου το επετρεπε ουτε η θεση μου ουτε το επαγγελμα μου αν καταλαβαινεις τι θελω να πω!!!! Στην προκειμενη περιπτωση ειχα τοσα νευρα και ακομα περισοτερα οταν ειδα την συμπεριφορα του που δεν θα ειχαμε ενα πολιτισμενο διαλογο!!!!! Δεν θα κατσω να απολογηθω γιατι το ανεφερα εδω στο φορουμ, το ανεφερα μπας και βαλουν μυαλο καποιοι τυποι!!!!!
savasp30

jaames74 έγραψε: Φίλε μου, γιατί δεν πήγες εκέινη τη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δεν είναι σωστή τακτική τώρα να παραπονιέσαι στο forum, εντάξει ο άλλος μπορεί να κάνει την πάπια και να κάνει τον κάφρο για το συμφέρον του άλλα και εσύ όφειλες να πείς κάτι, δεν είμαστε παιδιά. :-\

και επειδη καταλαβαινω που το πας φιλε μου, να σου πω το εξης, δεν περιμενω ουτε εχω καμια μα καμια αξιωση απο τον κυριο και απο τον καθε κυριο που θα πραξει ετσι. Το μοντελο και το καθε μοντελο δεν υποκαθιστα τις ανθρωπινες σχεσεις. Αυτα ειχα να πω τα πολλα λογια ειναι φτωχεια νομιζω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”