μια γνωμη σας για εναν αρχαριο
μια γνωμη σας για εναν αρχαριο
καλησπερα σε ολους,ειμαι νεος στον χωρο αυτο.μηπως ξερει κανενας να μου πει την αποψη του για το δεκαθλον της αρτ-τεκ,μαματο ως εκπαιδευτικο?
-
Απάντηση: μια γνωμη σας για εναν αρχαριο
Το έχεις ήδη ή σκοπεύεις να το αγοράσεις?
το εχω ηδη αγορασει αλλα μπορεις να μου πει την αποψη σου χωρις φοβο και παθος
-
σε ευχαριστω πολυ.αν και καταλαβα πρεπει να αλλαξω μοτερακι με κατι πιο δυνατο.το εχω τσακισει αρκετες φορες και δεν εχει σηκωθει ουτε μια!απογειωση με το χερι,ακολουθει καθοδικη πορεια 25 μετρων μεχρι να πεσει.βεβαια μεχρι τωρα δεν ηξερα για τον αερα που πρεπει να ειναι κοντρα.τι να πω δεν ξερω.
-
Μπορεί να μην το είχες ζυγίσει και σωστά.
Μοτεράκι σίγουρα θα χρειαστείς πιο δυνατό μιάς και αυτά που δίνουν οι εταιρείες είναι τα ελάχιστα δυνατά.
Μοτεράκι σίγουρα θα χρειαστείς πιο δυνατό μιάς και αυτά που δίνουν οι εταιρείες είναι τα ελάχιστα δυνατά.
-
Καταρχήν τι φοράει πάνω του από μοτέρ και μπαταρία? Γιατί υπάρχει η έκδοση με το brushless μοτέρ και τη λίπο μπαταρία αλλά υπάρχει και η "αρχαία" έκδοση με το καρβουνάτο μοτέρ και τη ΝΙΜΗ μπαταρία.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
μαζι με μοτερ θα θελει και μπαταρια σωστα?φανταζομαι σε μαγαζι θα ξερουν να μου πουνε και οχι να με φανε.να ρωτησω κατι κουτο την μπαταρια νι-μη 1000μαη με 4 ωρες φορτισμα ειναι αρκετα?ευχαριστω και παλι
κωστα μιλαμε προφανως για την αρχαια εκδοση
-
Τότε θα σου πρότεινα να ξεχάσεις και το μοτέρ που έχεις και την μπαταρία, και να κοιτάξεις σε τριφασικό και lipo
Εξαρτάται τι φορτιστή έχεις και με τι ma φορτίζει.
νι-μη 1000μαη με 4 ωρες φορτισμα ειναι αρκετα?
Εξαρτάται τι φορτιστή έχεις και με τι ma φορτίζει.
η αληθεια ειναι πως ολα εκει με οδηγουν,μηπως ξερεις περιπου για τι χρηματα μιλαμε?
-
Αν μιλάμε για το μαμίσιο φορτιστή της συσκευασίας θέλει τρεις με τέσσερις ώρες. Το θέμα όμως είναι ότι η ΝΙΜΗ μπαταρία σε αυτό το μοντέλο αντε να φτάσει για πέντε λεπτά πτήση κι από δύναμη κολοκύθια ακόμη και για βασική πτήση. Εχω τρία μοντέλα της αρτεκ στις "αρχαίες" τους εκδόσεις (με τέτοια μοτέρ και μπαταρίες δίδονταν πριν τρία χρόνια) και ξέρω. Το πρώτο πράγμα που άλλαξα ήταν οι μπαταρίες και μετά τα μοτέρ γιατί τα καρβουνάτα δεν αντέχουν για πολύ.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
ο φορτιστης, εξοδο 9ν-400μαμανος έγραψε: ↑η αληθεια ειναι πως ολα εκει με οδηγουν,μηπως ξερεις περιπου για τι χρηματα μιλαμε?
-
μανος έγραψε: ↑η αληθεια ειναι πως ολα εκει με οδηγουν,μηπως ξερεις περιπου για τι χρηματα μιλαμε?
Υπολόγισε απο 30-50 ευρώ περίπου.
Θα χρειαστείς ενα brushless μοτέρ, ενα esc (ρυθμιστής ταχύτητας) για το μοτέρ, μια μπαταρία lipo και ενα φθηνό φορτιστή.
ο φορτιστης, εξοδο 9ν-400μα
Ο φορτιστής είναι εντάξει για τις μπαταρίες που έχεις και για τους χρόνους φόρτισης.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως δέν κάνει για μπαταρίες lipo που ενδεχομένως να θέλεις να χρησιμοποιήσεις στο μέλλον.
εχεις να μου προτεινεις καποιον να παω?