Ερώτηση άσχετου σχετικά με επισκευές

Απάντηση
ο Λακης ο Λωτος

Ερώτηση άσχετου σχετικά με επισκευές

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΗΛΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΘ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ 3 ΚΑΝΑΛΟ ΠΟΘ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗΝ ΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΣΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΛΙΣ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ THROTTLE ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΘΝ ΕΑΝ ΤΟ *ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΘΜΕΝΟ Η ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΜΟΤΕΡ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΘΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗς ΑΞΙΑς ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ... ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ...
SHARKGR

Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ...

Δημοσίευση από SHARKGR »

Γεια σ φιλε.Καταρχας το μοτερ δε κινητε καθολου με καμια κινηση στα στικ?
αν οχι κοιτα τις συνδεσεις στο δεκτη καλα μπας κ ξεκουμποσε,αλλιως μαλον ειναι καμμενο οπως ειπες,αν κινητε δοκιμασε να συνδεσεις το βυσματακι του αναποδα αποτι ειναι στο δεκτη και παιξε λιγο με τα ρυθμιστικα βιδακια π θα εχει λογικα για την ουρα,λογικα θα λεγονται proportional και gain,αν εις βιβλιαρακι.
SHARKGR

Δημοσίευση από SHARKGR »

επισης,μερικα τρικαναλα εχουν το μοτερ της ουρας στραμενο προς τα κατω η προς τα πανω και το χρησιμοποιουν σαν elevator για να πηγαινουν δλδ μπρος πισω,σαυτην την περιπτωση το μοτερ θα κινητε μονο οταν δινεις μπροστα,για να ισχυουν αυτα ομως πρεπει να ειναι διπλου στροφειου,δλδ να εχει 2 στροφεια μπροστα,ειναι ετσι?
Antoniso

Δημοσίευση από Antoniso »

Γεια, νομιζω στο τρικαναλο αμα δεν πεις μπρος-πισω δεν πρεπει να σαλευει το μοτερ της ουρας. Να φυσαει στο πανω-κατω δεν τοχει? Αν συμφωνουμε ως εδω, τοτε το 'στριφογυρισμα' θελει αντιμετωπιση με rudder (σκορδο-κρεμυδι) ισως λιγο τριμ (βιβλιο οδηγιων) και συντονισμο ματιου χεριου. Αν το πηρες 35ε μαλλον εχω ενα ιδιο. Προσοχη στη γυαλα με τα ψαρια!
spithas

Δημοσίευση από spithas »

Μήπως ξερεις τι μαρκα ειναι να το ψαξουμε καλυτερα?
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

υπάρχουν κάποια τρικάναλα που πάνε .............στο περίπου
αν θες να έχεις εσύ τον έλεγχο δές τετρακάναλο
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: υπάρχουν κάποια τρικάναλα που πάνε .............στο περίπου
αν θες να έχεις εσύ τον έλεγχο δές τετρακάναλο

Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη...Τα 3κάναλα είναι καθαρά για να παίζεις στο σαλόνι όταν έξω φυσάει και κατά την γνώμη μου δεν παρέχουν καμία γνώση (αν και εγώ με 4κάναλο έπαιζα...::))..Εάν μάλιστα η τιμή μεταξύ των δύο τύπων (4κάναλα - 6κάναλα) δεν είναι μεγάλη τότε καλύτερα κάποιος να ασχοληθεί με πολύ εξομοιωτή και live 6κάναλο!!:p
GREECEPILOT

Απάντηση: Ερώτηση άσχετου σχετικά με επισκευές

Και κάτι ακόμα...οφείλω να προσθέσω ότι μερικές φορές έχουμε την "ανάγκη" να δούμε κάτι να βρίσκεται στον αέρα οπότε βολευόμαστε και με ένα απλό 3κάναλο μόνο και μόνο για να έχουμε κάτι να χαζεύουμε μέσα στο σπίτι ή στο γκαράζ μας:D
GREECEPILOT

Απάντηση: Ερώτηση άσχετου σχετικά με επισκευές

Σε γενικές γραμμές δεν ξέρω το κατά πόσο αξίζει τον κόπο να κάτσουμε να ασχοληθούμε με την επισκευή ενός χαλασμένου πετούμενου των 12....Αν ήταν κανένα x-twin ίσως και να άξιζε αλλά για ελικοπτεράκι τέτοιου "βελινεκούς" μάλλον όχι (κατά την ταπεινή μου άποψη..)..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”