αγορα 3d

Απάντηση
μανος

αγορα 3d

Δημοσίευση από μανος »

πολυ καλησπερα σε ολους!μου εχει καρφωθει να αγορασω το πρωτο μου 3d ηλεκτρικο αεροπλανο και η αληθεια ειναι οτι εχω χαθει λιγακι γιαυτο και θα ηθελα δικες σας γνωμες για να προσανατολιστω σωστα.βασικα με ενδιαφερει να ειναι ηλεκτρικο,τωρα να ειναι απο styro foam?απο depron?απο epp? η να ειναι προφιλ?δεν ξερω ,εδω σας θελω.σιγουρα με ενδιαφερει να ειναι parkflyer και να πεταει με 2-3 μποφορ.ας πουμε εχω ακουσει καλα λογια για το parkmaster της multiplex,βεβαια λιγο τσιμπημενο.εχετε κατι συγκεκριμενο να μου προτεινετε η καποια συμβουλη γενικοτερα?συγνωμη αν κουρασα,ευχαριστω πολυ.:>>>:-X
Red

Απάντηση: αγορα 3d

Δημοσίευση από Red »

Καλησπερα
Δοκιμασε καποιο κιτ της precision aerobatic
Εισαγονται και στην Ελλαδα.Ειναι ARTF αλλά η ποιοτητα τους ειναι μακραν καλυτερη απο οτι εχω δει.Εγω εχω το katana και πετα φοβερα.
Φιλικα Βασιλης
μανος

Δημοσίευση από μανος »

γεια σου φιλε red μηπως ξερεις ποιος τα φερνει για να τσεκαρω?
Red

Δημοσίευση από Red »

Ριξε μια ματια στο airlandrc.com
Εγω απο εκει το πηρα.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

να σε ρωτησω δεν ειναι foamενια,επισκευαζονται ευκολα?γιατι μονο με φενιζολενια εχω ανακατευει.(μετα απο τουμπες).
μανος

Δημοσίευση από μανος »

μανος έγραψε: να σε ρωτησω δεν ειναι foamενια,επισκευαζονται ευκολα?γιατι μονο με φενιζολενια εχω ανακατευει.(μετα απο τουμπες).

το fiber carbon ενδυκνεται για καποιον σαν εμενα που ξεκιναει 3d=μπουμ.
Red

Δημοσίευση από Red »

Τα μοντελα τους ειναι συμβατικη κατασκευη με ξυλο μπαλσα , κοντρα πλακιε και λιγο carbon οπου χρειαζετε.Εαν χρειαστει η επισκευη ειναι ευκολη....το εχω κανει.Κατα την αποψη μου τα Foam ειναι λιγο η πολυ πεταμενα λεφτα γιατι φθειρονται πιο γρηγορα απο τα αλλα και η επισκευη τους ειναι πιο δυσκολη.Εδω μιλαμε για κανονικο μοντελο ηλεκτρικο με αντοχη και την ακαμψια που χρειαζετε για ακροβατικα.Για μοτερ χρησιμοποιησε κατι κοντα στα 80 - 90 γραμμαρια για 3d η 75 γραμμαρια για συμβατικα ακροβατικα.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

σε ευχαριστω πολυ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”