Απόψεις και διαφωνίες για την οργάνωση των Πανελλήνιων αγώνων Scale 2010
-
Απόψεις και διαφωνίες για την οργάνωση των Πανελλήνιων αγώνων Scale 2010
Αγαπητοί Φίλοι Καλημέρα
επιτρέψτε μου να προσθέσω και εγώ λίγα πράγματα για την ενημέρωση σας, για τους Πανελλήνιους αγώνες SCALE, μια που είχα την ευκαιρία να είμαι παρών σε αυτούς, την Κυριακή 26/9.
Οι συμμετοχές τελικά διαμορφώθηκαν σε 5 στην κατηγορία F4C και 7 στην F4C-GR-ARF, παρότι η τελευταία ενημέρωση που -εγώ τουλάχιστον- μπόρεσα να βρω από την ΕΛΑΟ, μιλούσε για 4 και 6 συμμετοχές αντίστοιχα. Ακόμα καλύτερες ασφαλώς οι περισσότερες συμμετοχές.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετή, αν και όχι όση θα περίμενα εγώ προσωπικά, με δεδομένο τον ωραίο, ηλιόλουστο καιρό. Ο άνεμος όμως δεν ήταν ότι το καλύτερο για τα μοντέλα, αφού ήταν ευμετάβλητος και ισχυρός, κάποια στιγμή έφτασε και τα 4-5 Bft, δυσκολεύοντας αρκετά την κατάσταση.
Όπως αναμέναμε (ένας από τους λόγους άλλωστε που αξίζει πραγματικά να παρακολουθούμε αυτές τις εκδηλώσεις) παρουσιάστηκαν κάποια εκπληκτικά έως απίστευτα μοντέλα !
Παραθέτω πιο κάτω μερικές φωτογραφίες.
Επειδή ο όγκος του υλικού που συγκέντρωσα από την εκδήλωση είναι τεράστιος (πληροφορίες και φωτογραφίες), θα έκανα σίγουρα σοβαρή κατάχρηση του χώρου αν τα δημοσίευα όλα εδώ. Γι αυτό και τα έστειλα στον κ. Αυγερινόπουλο, με την παράκληση να τα δημοσιεύσει στο http://www.modelomania.gr
, πράγμα που έκανε αμέσως.
Θα ήθελα επίσης να αναφέρω, ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί γνωστοί αερομοντελιστές, όπως ο κ. Βαγγέλης Ξένος της ΑΕΜΑ, ο κ. Π. Σοφός (πανταχού παρών άλλωστε σε όλες τις αερομοντελιστικές εκδηλώσεις) ο κ. Λεονταρίτης επίσης της ΑΕΜΑ κ.ά.
Με χαρά είδα και πολλούς φίλους από το ΣΕΦ, οι οποίοι συμμετέχουν συστηματικά σε πολλές αερομοντελιστικές εκδηλώσεις που γίνονται και σε άλλους χώρους.
Θα ήθελα να τους απευθύνω ένα "μπράβο"!
Μακάρι να τους μιμηθούν και άλλοι αερομοντελιστές, συμμετέχοντας σε ΟΛΕΣ τις αερομοντελιστικές εκδηλώσεις.
Δυστυχώς, στην εκδήλωση -όπως κατήγγειλε ο κ. Λεονταρίτης στο τέλος, κλείνοντας τους αγώνες - δεν παρέστη ούτε ένας εκπρόσωπος της ΕΛΑΟ !
Συμμερίζομαι την πικρία του κ. Λεονταρίτη και αν μου επιτρεπόταν να εκφράσω και εγώ την ταπεινή, προσωπική μου άποψη, πιστεύω και εγώ επίσης, ότι σε επίσημους, Πανελλήνιους αγώνες, θα έπρεπε μάλλον να παρευρίσκεται έστω και ένας εκπρόσωπος της Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Καρασούλας
επιτρέψτε μου να προσθέσω και εγώ λίγα πράγματα για την ενημέρωση σας, για τους Πανελλήνιους αγώνες SCALE, μια που είχα την ευκαιρία να είμαι παρών σε αυτούς, την Κυριακή 26/9.
Οι συμμετοχές τελικά διαμορφώθηκαν σε 5 στην κατηγορία F4C και 7 στην F4C-GR-ARF, παρότι η τελευταία ενημέρωση που -εγώ τουλάχιστον- μπόρεσα να βρω από την ΕΛΑΟ, μιλούσε για 4 και 6 συμμετοχές αντίστοιχα. Ακόμα καλύτερες ασφαλώς οι περισσότερες συμμετοχές.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετή, αν και όχι όση θα περίμενα εγώ προσωπικά, με δεδομένο τον ωραίο, ηλιόλουστο καιρό. Ο άνεμος όμως δεν ήταν ότι το καλύτερο για τα μοντέλα, αφού ήταν ευμετάβλητος και ισχυρός, κάποια στιγμή έφτασε και τα 4-5 Bft, δυσκολεύοντας αρκετά την κατάσταση.
Όπως αναμέναμε (ένας από τους λόγους άλλωστε που αξίζει πραγματικά να παρακολουθούμε αυτές τις εκδηλώσεις) παρουσιάστηκαν κάποια εκπληκτικά έως απίστευτα μοντέλα !
Παραθέτω πιο κάτω μερικές φωτογραφίες.
Επειδή ο όγκος του υλικού που συγκέντρωσα από την εκδήλωση είναι τεράστιος (πληροφορίες και φωτογραφίες), θα έκανα σίγουρα σοβαρή κατάχρηση του χώρου αν τα δημοσίευα όλα εδώ. Γι αυτό και τα έστειλα στον κ. Αυγερινόπουλο, με την παράκληση να τα δημοσιεύσει στο http://www.modelomania.gr
, πράγμα που έκανε αμέσως.
Θα ήθελα επίσης να αναφέρω, ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί γνωστοί αερομοντελιστές, όπως ο κ. Βαγγέλης Ξένος της ΑΕΜΑ, ο κ. Π. Σοφός (πανταχού παρών άλλωστε σε όλες τις αερομοντελιστικές εκδηλώσεις) ο κ. Λεονταρίτης επίσης της ΑΕΜΑ κ.ά.
Με χαρά είδα και πολλούς φίλους από το ΣΕΦ, οι οποίοι συμμετέχουν συστηματικά σε πολλές αερομοντελιστικές εκδηλώσεις που γίνονται και σε άλλους χώρους.
Θα ήθελα να τους απευθύνω ένα "μπράβο"!
Μακάρι να τους μιμηθούν και άλλοι αερομοντελιστές, συμμετέχοντας σε ΟΛΕΣ τις αερομοντελιστικές εκδηλώσεις.
Δυστυχώς, στην εκδήλωση -όπως κατήγγειλε ο κ. Λεονταρίτης στο τέλος, κλείνοντας τους αγώνες - δεν παρέστη ούτε ένας εκπρόσωπος της ΕΛΑΟ !
Συμμερίζομαι την πικρία του κ. Λεονταρίτη και αν μου επιτρεπόταν να εκφράσω και εγώ την ταπεινή, προσωπική μου άποψη, πιστεύω και εγώ επίσης, ότι σε επίσημους, Πανελλήνιους αγώνες, θα έπρεπε μάλλον να παρευρίσκεται έστω και ένας εκπρόσωπος της Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Καρασούλας
- Συνημμένα
-
- photo3.jpg (41.19 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
-
- photo2.jpg (38.89 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
-
- photo1.jpg (56.25 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
Απάντηση: Πανελλήνιοι Scale 2010, Ακραίφνιο (Hobbybox) 25-26 Σεπτ.
g_k έγραψε: ↑Δυστυχώς, στην εκδήλωση -όπως κατήγγειλε ο κ. Λεονταρίτης στο τέλος, κλείνοντας τους αγώνες - δεν παρέστη ούτε ένας εκπρόσωπος της ΕΛΑΟ !
Γιώργο καλησπέρα.
Προς ενημέρωση για όλους τους φίλους που μας διαβάζουν, και δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, θα ήθελα να επισημάνω, ότι η "δήθεν" πικρία και η άστοχη καταγγελία του κ Λεονταρίτη προς την Ομοσπονδία είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω γελοία.
Η ΕΛΑΟ όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, έχει υπό την εποπτεία της 9 αεραθλήματα. Ένα από αυτά είναι και ο αερομοντελισμός. Κάθε αεράθλημα εκπροσωπείται από μια επιτροπή ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Στην δική μας περίπτωση (αερομοντελισμός) λόγω προσωρινής έλλειψης μελών που απαρτίζουν μια 5μελη επιτροπή, έχει οριστεί ένας τεχνικός σύμβουλος. Και αυτός είναι ο Δημήτρης Τετραδάκος αρμόδιος για όλα τα θέματα του αερομοντελισμού.
Οπότε για τον συγκεκριμένο αγώνα, παρών θα έπρεπε να ήταν ο τεχνικός σύμβουλος του αερομοντελισμού και μόνο αυτός. Γιατί εάν προσέξετε στην προκήρυξη του συγκεκριμένου αγώνα αναφέρονται τα εξής : _Β_Ο
3. Οργανωτής:
Οργανωτής είναι η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία. Την εποπτεία και εκτέλεση της διοργάνωσης έχει ο Τεχνικός Σύμβουλος Αερομοντελισμού.
Αυτά !!!!
-
Ίσως λέω………..ίσως θα ήταν καλύτερα να μην μπούμε πιο βαθιά στο θέμα περί του ποιος θα έπρεπε να βρίσκετε και ποιος όχι στην εκδήλωση.
Θα ήθελα σαν απλό μέλος του petame να ασχοληθούμε με τα μοντέλα που διαγωνίστηκαν και με τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν ή τα πέταξαν. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να αναλωθούμε σε τίποτε άλλο.
Τα παιδιά που έφτιαξαν αυτά τα μοντέλα είναι ίσως οι μόνοι που θα έπρεπε να μας απασχολούν. Ίσως θα ήταν καλό να κάναμε (όποιος μπορεί τουλάχιστον) παρουσίαση των μοντέλων (όσο αυτό είναι δυνατό)….
Ερώτηση: Τα παιδιά της κριτικής επιτροπής (πήρε το μάτι μου και τον Τρύφωνα) διαβάζουν και παρατηρούν κάτι που μοιάζει με πλακάτ. Από ότι καταλαβαίνω, αυτό πρέπει να είναι μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης. Ξέρετε αν μπορούμε να βρούμε κάπου, κάποιο check list για αξιολόγηση scale μοντέλων…..Thanks εκ προοιμίου.
Το νου σας ρεμάλια, στη σφαιροβολία μας έλεγαν ότι αυτοί που κρατάν ζωντανή την ατμόσφαιρα είναι αυτοί που αγωνίζονται και αυτοί που στηρίζουν τους αγωνιζομένους.
Θα ήθελα σαν απλό μέλος του petame να ασχοληθούμε με τα μοντέλα που διαγωνίστηκαν και με τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν ή τα πέταξαν. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να αναλωθούμε σε τίποτε άλλο.
Τα παιδιά που έφτιαξαν αυτά τα μοντέλα είναι ίσως οι μόνοι που θα έπρεπε να μας απασχολούν. Ίσως θα ήταν καλό να κάναμε (όποιος μπορεί τουλάχιστον) παρουσίαση των μοντέλων (όσο αυτό είναι δυνατό)….
Ερώτηση: Τα παιδιά της κριτικής επιτροπής (πήρε το μάτι μου και τον Τρύφωνα) διαβάζουν και παρατηρούν κάτι που μοιάζει με πλακάτ. Από ότι καταλαβαίνω, αυτό πρέπει να είναι μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης. Ξέρετε αν μπορούμε να βρούμε κάπου, κάποιο check list για αξιολόγηση scale μοντέλων…..Thanks εκ προοιμίου.
Το νου σας ρεμάλια, στη σφαιροβολία μας έλεγαν ότι αυτοί που κρατάν ζωντανή την ατμόσφαιρα είναι αυτοί που αγωνίζονται και αυτοί που στηρίζουν τους αγωνιζομένους.
DimRamos έγραψε: ↑Γιώργο καλησπέρα.
Προς ενημέρωση για όλους τους φίλους που μας διαβάζουν, και δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, θα ήθελα να επισημάνω, ότι η "δήθεν" πικρία και η άστοχη καταγγελία του κ Λεονταρίτη προς την Ομοσπονδία είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω γελοία.
Η ΕΛΑΟ όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, έχει υπό την εποπτεία της 9 αεραθλήματα. Ένα από αυτά είναι και ο αερομοντελισμός. Κάθε αεράθλημα εκπροσωπείται από μια επιτροπή ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Στην δική μας περίπτωση (αερομοντελισμός) λόγω προσωρινής έλλειψης μελών που απαρτίζουν μια 5μελη επιτροπή, έχει οριστεί ένας τεχνικός σύμβουλος. Και αυτός είναι ο Δημήτρης Τετραδάκος αρμόδιος για όλα τα θέματα του αερομοντελισμού.
Οπότε για τον συγκεκριμένο αγώνα, παρών θα έπρεπε να ήταν ο τεχνικός σύμβουλος του αερομοντελισμού και μόνο αυτός. Γιατί εάν προσέξετε στην προκήρυξη του συγκεκριμένου αγώνα αναφέρονται τα εξής : _Β_Ο
3. Οργανωτής:
Οργανωτής είναι η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία. Την εποπτεία και εκτέλεση της διοργάνωσης έχει ο Τεχνικός Σύμβουλος Αερομοντελισμού.
Αυτά !!!!
DimRamos, ή mastoras ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο,
Απο πότε "κόπτεσαι" για την σωστή ενημέρωση των συναδέλφων μοντελιστών;;
Ήσουν μήπως παρών στον αγώνα αυτόν;;;
Ποιά μέλη της επιτροπής αερομοντελισμού τρέχουν απο την αρχή του χρόνου για την σωστή εκτέλεση των αγώνων του 2010;;;;
Γιατί η επιτροπή αερομοντελισμού έμεινε με ένα άτομο και παραιτήθηκαν οι υπόλοιποι;;;;
Ποιά είναι η "δική σου" συμβολή στην παραίτησή τους που οδήγησε σε αυτό το χάλι να τρέχει ένας άνθρωπος για όλους τους αγώνες και να του την πέφτεις κιόλας με αυτό τον τρόπο;;;;;; Αυτό είναι το λιγότερο ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!
Εν τοιαύτη περιπτώσει το γνωρίζεις οτι δεν θα πρέπει να κρίνεις για να μην "κριθείς" - (ειδικά αν κάποιος έχει "λερωμένη" την φωλιά του).....
Το ξέρεις οτι ο κύριος Τετραδάκος υπηρετεί σαν πιλότος την πολεμική αεροπορία της χώρας μας και είχε ενημερώσει οτι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση επειδή είχε διατεταγμένη υπηρεσία στην 111ΠΜ;;;
Το ξέρεις οτι η ΕΛΑΟ το γνώριζε εκ των προτέρων αυτό και μου ζητήθηκε να πάω να παραλάβω τα κύπελα του αγώνα απο συνάδελφο της ομοσπονδίας και να τα ανεβάσω ο ίδιος για να μην ακυρωθεί ο αγώνας;;;
Δηλαδή μόνο ο κύριος Τετραδάκος είναι ο υπεύθυνος κατά την γνώμη σου;;; Γιατί εμένα άλλη είναι η γνώμη μου.
Αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο κ.κ. Τετραδάκος θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει κάποιο άλλο μέλος της ΕΛΑΟ που θα παρευρισκόταν για λογαριασμό της. Πανελλήνιοι αγώνες έγιναν. Και υπο την αιγίδα της ΕΛΑΟ 'οχι μόνο της επιτροπής αερομοντελισμού που έχει φτάσει σε σημείο να την εκπρωσωπεί μόνο ένας (Τετραδάκος) που τρέχει σαν το Βέγγο για να σας βγάζει τους αγώνες.......Και αυτό είναι το Ευχαριστώ;;;;;;...ΕΛΕΟΣ!!!!! Δεν είμαστε όλοι κορόϊδα!!!
ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ είτε το βλέπεις όπως το είδε και ο κύριος Λεονταρίτης είτε όχι !!!!!!!!!!
Και επίσης να ξέρεις πως ο καθένας όπως στρώσει κοιμάται κιόλας....
Δηλαδή αν εμφανιζόταν φερ' ειπείν ο Γ.Γραμματέας της ΕΛΑΟ ή κάποιος άλλος στην θέση του Τετραδάκου θα υπήρχε τόσο σοβαρό πρόβλημα ;;;; ΕΛΕΟΣ.....
Τρύφωνα δεν θα "πέσω στα λόγια" μαζί σου, όσο και να με προκαλέσεις και ούτε θα κάνω τον κόπο να απαντήσω στα τόσα πολλά ερωτήματα σου, ακόμα και εάν αποκρίπτεται η αλήθεια, η βγαίνει λάθος προ τα έξω, όπως την ερμηνεύεις εσύ, και αυτό για 2 λόγους:
Ο πρώτος είναι ότι δεν θέλω να στεναχωρώ τους κοινούς μας φίλους, με το να διαπληκτιζόμαστε δημόσια, και ιδίως τον Παναγιώτη Σοφό που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρχουν καυγάδες μεταξύ αερομοντελιστών.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έχεις "μαύρα μεσάνυχτα" για την όλη ιστορία, ΕΛΑΟ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2010 κτλ γιατί όσα νομίζεις ότι ξέρεις, τα έχεις μάθει από το "αντίπαλο" στρατόπεδο, που σε αυτό αποφάσισες να καταταγείς, και να υποστηρίζεις. Δικαίωμα σου βέβαια, αλλά λάθος κατ εμέ.
Υ.Γ. Όσο για τον τεχνικό σύμβουλο, ξέρεις ότι γνωρίζω πολύ καλά τι δουλειά κάνει, είμαστε συναθλητές, έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί, χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους βορειοελλαδίτες, σε καμία περίπτωση δεν τον κατηγόρησα, απλώς ενημέρωσα σε αυτούς που δεν γνωρίζουν το πως γίνεται η διαδικασία.
Την στιγμή λοιπόν που ο Δημήτρης δεν μπορούσε να παρευρεθεί δεν υπήρχε άλλος να τον αντικαταστήσει.
Οσο για τον Γ.Γραματέα της ομοσπονδίας, η εργασία του είναι να εκπροσωπεί την χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. Και όταν τύχει και βρίσκεται σε κάποιον αγώνα, εμείς οι αθλητές τον τιμούμε και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κοντά μας μια τέτοια προσωπικότητα. Όπως και σε άλλη περίπτωση μπορούμε να προστατέψουμε αυτόν την υπόληψη του, από κάτι κοράκια, που καπηλεύονται και φθονούν την θέση του.
Ξύπνα Τρύφωνα, όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, που μας απασχολούν όλους, πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τις φιλίες, και τις συμπάθειες.
Μπορεί να μην "σε πάω καθόλου" αλλά γνωρίζω ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό του χόμπι, και του αθλήματος. Αυτός και μόνο ο λόγος, μας ενώνει, και εμάς, αλλά και όλους τους πραγματικούς φίλους του αερομοντελισμού. Για αυτόν και μόνο τον λόγο, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, και να γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό που πραγματικά μας συμφέρει και ποιο όχι.
Καλό σου βράδυ
Εάν θέλεις να έχεις το τελευταίο λόγο, θα σε ακούσω με προσοχή, και δεν θα επανέλθω, για να αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του, και στις τεχνικές ερωτήσεις των μελών, που μερικοί και εδώ και στα άλλα φόρουμ έδειξαν καποιο ενδιαφέρον για τα scale, και της εκδηλώσεις τους.
Και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα !!!! +(*)
Ο πρώτος είναι ότι δεν θέλω να στεναχωρώ τους κοινούς μας φίλους, με το να διαπληκτιζόμαστε δημόσια, και ιδίως τον Παναγιώτη Σοφό που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρχουν καυγάδες μεταξύ αερομοντελιστών.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έχεις "μαύρα μεσάνυχτα" για την όλη ιστορία, ΕΛΑΟ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2010 κτλ γιατί όσα νομίζεις ότι ξέρεις, τα έχεις μάθει από το "αντίπαλο" στρατόπεδο, που σε αυτό αποφάσισες να καταταγείς, και να υποστηρίζεις. Δικαίωμα σου βέβαια, αλλά λάθος κατ εμέ.
Υ.Γ. Όσο για τον τεχνικό σύμβουλο, ξέρεις ότι γνωρίζω πολύ καλά τι δουλειά κάνει, είμαστε συναθλητές, έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί, χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους βορειοελλαδίτες, σε καμία περίπτωση δεν τον κατηγόρησα, απλώς ενημέρωσα σε αυτούς που δεν γνωρίζουν το πως γίνεται η διαδικασία.
Την στιγμή λοιπόν που ο Δημήτρης δεν μπορούσε να παρευρεθεί δεν υπήρχε άλλος να τον αντικαταστήσει.
Οσο για τον Γ.Γραματέα της ομοσπονδίας, η εργασία του είναι να εκπροσωπεί την χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. Και όταν τύχει και βρίσκεται σε κάποιον αγώνα, εμείς οι αθλητές τον τιμούμε και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κοντά μας μια τέτοια προσωπικότητα. Όπως και σε άλλη περίπτωση μπορούμε να προστατέψουμε αυτόν την υπόληψη του, από κάτι κοράκια, που καπηλεύονται και φθονούν την θέση του.
Ξύπνα Τρύφωνα, όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, που μας απασχολούν όλους, πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τις φιλίες, και τις συμπάθειες.
Μπορεί να μην "σε πάω καθόλου" αλλά γνωρίζω ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό του χόμπι, και του αθλήματος. Αυτός και μόνο ο λόγος, μας ενώνει, και εμάς, αλλά και όλους τους πραγματικούς φίλους του αερομοντελισμού. Για αυτόν και μόνο τον λόγο, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, και να γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό που πραγματικά μας συμφέρει και ποιο όχι.
Καλό σου βράδυ
Εάν θέλεις να έχεις το τελευταίο λόγο, θα σε ακούσω με προσοχή, και δεν θα επανέλθω, για να αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του, και στις τεχνικές ερωτήσεις των μελών, που μερικοί και εδώ και στα άλλα φόρουμ έδειξαν καποιο ενδιαφέρον για τα scale, και της εκδηλώσεις τους.
DimRamos έγραψε: ↑Τρύφωνα δεν θα "πέσω στα λόγια" μαζί σου, όσο και να με προκαλέσεις και ούτε θα κάνω τον κόπο να απαντήσω στα τόσα πολλά ερωτήματα σου, ακόμα και εάν αποκρίπτεται η αλήθεια, η βγαίνει λάθος προ τα έξω, όπως την ερμηνεύεις εσύ, και αυτό για 2 λόγους:
Καλό σου βράδυ
Τα "Μαύρα μεσάνυχτα" σου τα επιστρέφω δεόντως μιας και τυγχάνει να είμαι 25 χρόνια στον αερομοντελισμό "μάχιμος" πετώντας αερομοντέλα διαφόρων διαστάσεων - εξελισσόμενος και όχι "καθήμενος" μπροστά απο ένα κομπιούτερ όπως κάνεις εσύ τα ομολογουμένως λιγοστά χρόνια που ασχολείσαι με το αερομοντελισμό - που για την ακρίβεια θα τον έλεγα μάλιστα και "αερομοντελισμό της καρέκλας", μιας και η καρέκλα απ' ότι καταλαβαίνω μόνο σε ενδιαφέρει.........
Επίσης καλά θα κάνεις να αφήσεις απέξω τον Παναγιώτη Σοφό, ή οποιονδήποτε άλλον κοινό γνωστό όσο αναπτύσεις τις απόψεις σου. Μην νομίζεις οτι χρειάζεται κανένας την βοήθειά σου ειδικά οι μοντελιστές με επίπεδο υψηλότερο απο αυτό του δικού σου. Το βήμα είναι ανοικτό για όλους και όσοι διαφωνούν έχουν το δικαίωμα του λόγου....Ειδικά ο Παναγιώτης δεν έχει ανάγκη απο "κολαούζους" σαν και εσέ......
Όσων αφορά τα στρατόπεδα, ΕΝΑ πράγμα έχω να σου πώ. Δεν ανήκω σε κανένα "στρατόπεδο"...... Μάλλον στον εαυτό σου θα αναφέρεσαι όταν μιλάς για στρατόπεδα....Ειδικά όταν πριν απο δύο χρόνια ήσουν ο "καρπαζοεισπράκτορας" αυτού του υποτιθέμενου "στρατάρχη" που δηλώνεις "υπακοή" με τόσο σθένος!!!! Να πείς του "θείου" σου λοιπόν να σου βάλει "λουράκι" γιατί ήσουν "κακό παιδί" σήμερα και τον "εξέθεσες".......
Το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι εσείς για τα scale αλλά και για άλλα αθλήματα το είδα....... Αν δεν υπήρχε η Επιτροπή αερομοντελισμού που ΕΣΥ και κάτι άλλοι διαβάλατε δεν θα γινόντουσαν αυτά τα αεραθλήματα φέτος........
Μην προσπαθείς να μας πείσεις όπως έκανες κάποτε για τον ΗΛΙΘΙΟ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ νόμο που έβγαλε στην παρανομία τον ελεύθερο "χομπίστικο" αερομοντελισμό γιατί απλά σου δηλώνω για μια ακόμα φορά οτι είσαι "ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ".....
Εμείς εδώ στο petame.gr τους τσάμπα μάγκες τους ..... ~!! Πολεμάμε.....
Δεν θέλουμε άλλους "καρεκλοκένταυρους".......Ούτε "αυλικούς" αυτών.....
Το καλό του "χόμπι" σίγουρα δεν συνάδει με το καλό που προτείνεις εσύ και η "παρέα" σου......Να μας λείπει αυτό το καλό...Των απαγορεύσεων και της ηλιθιότητας.....
Άν ξαναγράψεις αηδίες εδω μέσα θα σε "μπανάρω" προσωπικά... Παρόλο που μεχρι τώρα δεν το έχω κάνει για κανέναν χρήστη....Θα κάνω την αρχή με σένα! Αρκετά με τους καρεκλοκένταυρους πλέον, σας βαρεθήκαμε, το φωνάζουμε από την πρώτη μέρα.
Σε ζόρισα Τρύφωνα !!!! :D
Και φυσικά κάθε φορά που ζορίζεσαι απογειώνεσαι κανονικά, υπερόπτη.
Ο κόσμος έβγαλε ακόμα μια φορά τα συμπεράσματα του, και αυτό μου αρκεί.
Καλό ύπνο και depon για τον πονοκέφαλο !!!!! >:(
DimRamos έγραψε: ↑Σε ζόρισα Τρύφωνα !!!! :D
Ενας χαζός (σαν και εσένα υπερόπτης), φαύλος στην σκέψη όσο και στην πράξη (ίσως και ανόητος) ...δε θα πρέπει να υφίσταται στους κόλπους του χόμπι (και αυτό αφορά γενικότερη άποψη).
Ο κόσμος Δημήτρη Ράμο, έχει βγάλει πολύ καιρό την άποψή του για την πάρτη σου! Τώρα επιβεβαιώνεται για άλλη μα φορά.
-
Τρύφωνα δεν ξέρω για ποιό λόγο μια τέτοια εκδήλωση πρέπει να τελειώνει με τα ίδια και τα ίδια ούτε και κατανοώ τον επιθετικό λόγο του Δημήτρη
Δημήτρη χωρίς να ξέρω τα πολλά για τον αεραθλητικό τομέα επειδή δεν με ενδιαφέρει θα ήθελα όμως να μου πεις με λίγα πολύ λίγα λόγια γιατί η ΕΛΑΟ δεν εκπροσωπήθηκε γιατί αυτό το δεν υπήρχε άλλος να τον αντικαταστήσει μου δείχνει ανοργανωσιά και απαξίωση μιας πανελλήνιας εκδήλωσης άρα ανικανότητα από τα άτομα της ΕΛΑΟ (δεν τους ξέρω μπορεί να είναι χρυσοί ανθρωποι)
Αν μπορεί η απάντηση να είναι σε χαμηλούς τόνους θα είναι σίγουρα κατατοπιστικότερη
Δημήτρη χωρίς να ξέρω τα πολλά για τον αεραθλητικό τομέα επειδή δεν με ενδιαφέρει θα ήθελα όμως να μου πεις με λίγα πολύ λίγα λόγια γιατί η ΕΛΑΟ δεν εκπροσωπήθηκε γιατί αυτό το δεν υπήρχε άλλος να τον αντικαταστήσει μου δείχνει ανοργανωσιά και απαξίωση μιας πανελλήνιας εκδήλωσης άρα ανικανότητα από τα άτομα της ΕΛΑΟ (δεν τους ξέρω μπορεί να είναι χρυσοί ανθρωποι)
Αν μπορεί η απάντηση να είναι σε χαμηλούς τόνους θα είναι σίγουρα κατατοπιστικότερη
Απάντηση: Απόψεις και διαφωνίες για την οργάνωση των Πανελλήνιων αγώνων Scale 2010
Ο "Δημήτρης" αγαπητέ μου Αντώνη με αυτές τις μεθόδους και άλλες "τεχνικές" που του υποδηλώνει ο φαύλος του εγκέφαλος ...εκτελώντας της "οδηγίες" αυτών των "ανθρωπίσκων" που αποφάσισε να γλύψει, τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΟ με αποτέλεσμα να αναγκάσει όλα τα μέλη της επιτροπής (εκτός απο ένα τον Δ. Τετραδάκο) να παραιτηθούν.....
Αυτή ήταν η "Σαλώμη"....Ο Φαύλος εγκέφαλος για το καλό του αερομοντελισμού...... (Ακουσον - άκουσον).
Και τώρα, θέλει να βγάλει "άχρηστο" και τον Τετραδάκο η "Σαλώμη".
Βέβαια η "Σαλώμη" ούτε Calmato δε μπορεί να πετάξει........Κατά τα άλλα κόπτεται για το καλό του αερομοντελισμού!
Δε ντεπόμαστε λιγάκι;
Αυτή ήταν η "Σαλώμη"....Ο Φαύλος εγκέφαλος για το καλό του αερομοντελισμού...... (Ακουσον - άκουσον).
Και τώρα, θέλει να βγάλει "άχρηστο" και τον Τετραδάκο η "Σαλώμη".
Βέβαια η "Σαλώμη" ούτε Calmato δε μπορεί να πετάξει........Κατά τα άλλα κόπτεται για το καλό του αερομοντελισμού!
Δε ντεπόμαστε λιγάκι;
-
Απάντηση: Απόψεις και διαφωνίες για την οργάνωση των Πανελλήνιων αγώνων Scale 2010
προσπαθώ να καταλάβω αν το "έλειμα" βρίσκεται στην ΕΛΑΟ η σε κάτι διαφορετικό που όσοι δεν είμαστε μέσα στα πράγματα δεν βλέπουμε
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑προσπαθώ να καταλάβω αν το "έλειμα" βρίσκεται στην ΕΛΑΟ η σε κάτι διαφορετικό που όσοι δεν είμαστε μέσα στα πράγματα δεν βλέπουμε
Ανήκω στους έξω απο τα πράγματα.
Έχω την αίσθηση ότι οι εξής εκφράσεις που παρατέθηκαν συνοψίζουν την πραγματικότητα...
"Την στιγμή λοιπόν που ο Δημήτρης δεν μπορούσε να παρευρεθεί δεν υπήρχε άλλος να τον αντικαταστήσει.
Οσο για τον Γ.Γραματέα της ομοσπονδίας, η εργασία του είναι να εκπροσωπεί την χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. Και όταν τύχει και βρίσκεται σε κάποιον αγώνα..."
"...η ΕΛΑΟ το γνώριζε εκ των προτέρων αυτό και μου ζητήθηκε να πάω να παραλάβω τα κύπελα του αγώνα απο συνάδελφο της ομοσπονδίας και να τα ανεβάσω ο ίδιος για να μην ακυρωθεί ο αγώνας;;;"
"Αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο κ.κ. Τετραδάκος θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει κάποιο άλλο μέλος της ΕΛΑΟ που θα παρευρισκόταν για λογαριασμό της. Πανελλήνιοι αγώνες έγιναν. Και υπο την αιγίδα της ΕΛΑΟ 'οχι μόνο της επιτροπής αερομοντελισμού που έχει φτάσει σε σημείο να την εκπρωσωπεί μόνο ένας (Τετραδάκος) που τρέχει σαν το Βέγγο για να σας βγάζει τους αγώνες..."
Φιλικά
Γιώργος
Βασικά το έλλειμα βρίσκεται σε 2 Σωματεία που θέλουν να βάλουν χέρι στην επιτροπή αερομοντελισμού....Για τους γνωστούς "καρεκλοκενταυριστικούς" λόγους.....
Το ένα είναι ντόπιο της Αττικής και το άλλο της Βορείου Ελλάδας....
Εκεί που δεν τα βρίσκανε, τώρα συνάψανε σχέσεις εναντίων της παλαιάς ΕΠΑΕ -που ομολογουμένως έκανε δουλειά- έτρεχε για τους αγώνες, και βρήκανε τον τρόπο να τους δημιουργήσουν προβλήματα....
Same old story, same o , same o.......
Διαίρει και βασίλευε δηλαδή.....Με την Σαλώμη να πηδάει στο κέντρο της πίστας .......`M``M``M` και να μας λέει οτι φταίει αυτός που απέμεινε που έχει γίνει "Βέγγος" αφού μόνος του κάνει οτι μπορεί για να βγούν οι αγώνες και να μην ματαιωθούν........
Κατά τα άλλα η ΕΛΑΟ μια χαρά τα πάει και θέλει να αξιώνεται και τα συγχαρητήρια έπειτα.....Και να πηγαίνουν οι φορείς τους στα εξωτερικά και να παίρνουν τις αναμνηστικές πλακέτες και να καυχόνται έπειτα για τα ανδραγαθήματα και τους πολλούς αγώνες που έφεραν εις πέρας!!!`M`.....καλό εεεε!!!!!
Το ένα είναι ντόπιο της Αττικής και το άλλο της Βορείου Ελλάδας....
Εκεί που δεν τα βρίσκανε, τώρα συνάψανε σχέσεις εναντίων της παλαιάς ΕΠΑΕ -που ομολογουμένως έκανε δουλειά- έτρεχε για τους αγώνες, και βρήκανε τον τρόπο να τους δημιουργήσουν προβλήματα....
Same old story, same o , same o.......
Διαίρει και βασίλευε δηλαδή.....Με την Σαλώμη να πηδάει στο κέντρο της πίστας .......`M``M``M` και να μας λέει οτι φταίει αυτός που απέμεινε που έχει γίνει "Βέγγος" αφού μόνος του κάνει οτι μπορεί για να βγούν οι αγώνες και να μην ματαιωθούν........
Κατά τα άλλα η ΕΛΑΟ μια χαρά τα πάει και θέλει να αξιώνεται και τα συγχαρητήρια έπειτα.....Και να πηγαίνουν οι φορείς τους στα εξωτερικά και να παίρνουν τις αναμνηστικές πλακέτες και να καυχόνται έπειτα για τα ανδραγαθήματα και τους πολλούς αγώνες που έφεραν εις πέρας!!!`M`.....καλό εεεε!!!!!
-
Στις φωτογραφίες βλέπω μοντελιστές που κόπιασαν να φτιάξουν κάποια μοντέλα και που είμαι σίγουρος ότι ο τελευταίο που είχαν στο μυαλό τους ήταν μια διάκριση
Η αγάπη για τα μοντέλα είναι το κίνητρο τους και η ανταμοιβή τους είναι τα λόγια θαυμασμού από τους συναδέλφους τους
Μα πως όμως η περιβόητη ΕΛΑΟ που ακούω και ξανακούω δεν είχε ένα μοντελιστή που να αγαπάει τον μοντελισμό να στείλει για να δείξει ότι δεν είναι μόνο καρέκλες και υποστηριχτής βλακώδους κανονισμού που υπονομεύει τον μοντελισμό
Μήπως τελικά η “δύναμη ʽʼ τους φτάνει μέχρι τα park flyer
Ίσως να μη τα λέω σωστά αλλά με αυτά και αυτά τέτοια εικόνα εισπράττει ένα απλός μοντελιστής και πείτε μου κύριοι παλιοί με τέτοια χάλια πως και γιατί να γίνει κάποιος αεραθλητής
Το ότι υπάρχουν τελικά κάποιοι που προσπαθούν να διακριθούν στον αθλητικό τομέα δείχνει ότι κάνουν άθλο (πρέπει να το αγαπάνε πολύ)
Η αγάπη για τα μοντέλα είναι το κίνητρο τους και η ανταμοιβή τους είναι τα λόγια θαυμασμού από τους συναδέλφους τους
Μα πως όμως η περιβόητη ΕΛΑΟ που ακούω και ξανακούω δεν είχε ένα μοντελιστή που να αγαπάει τον μοντελισμό να στείλει για να δείξει ότι δεν είναι μόνο καρέκλες και υποστηριχτής βλακώδους κανονισμού που υπονομεύει τον μοντελισμό
Μήπως τελικά η “δύναμη ʽʼ τους φτάνει μέχρι τα park flyer
Ίσως να μη τα λέω σωστά αλλά με αυτά και αυτά τέτοια εικόνα εισπράττει ένα απλός μοντελιστής και πείτε μου κύριοι παλιοί με τέτοια χάλια πως και γιατί να γίνει κάποιος αεραθλητής
Το ότι υπάρχουν τελικά κάποιοι που προσπαθούν να διακριθούν στον αθλητικό τομέα δείχνει ότι κάνουν άθλο (πρέπει να το αγαπάνε πολύ)
Τι να απαντήσω σε όλους σας ?
http://www.petame.gr
Ο χρήστης DimRamos αφαίρεσε μόνος του, υλικό του μηνύματός του, που αφορούσαν σε προσωπική επίθεση.
http://www.petame.gr
Ο χρήστης DimRamos αφαίρεσε μόνος του, υλικό του μηνύματός του, που αφορούσαν σε προσωπική επίθεση.