Spectrum AR6100e πρόβλημα?

Απάντηση
gdimopoulos

Spectrum AR6100e πρόβλημα?

Δημοσίευση από gdimopoulos »

Γεια σας παιδιά,

Εχω ενα blade 400 Με τον παραπάνω δέκτη. Και διαπίστωσα οτι το ένα μουστάκι (κεραία) απο τον δέκτη είχε κοπεί. Ανοιξα το δέκτη, έκοψα ενα καλωδιάκι (απο ενα άλλο δέκτη 35mhz) στο ιδιο μήκος με αυτό που είχε μείνει πάνω του και το κόλησα στην πλευρά που είχε φύγει.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα με την μίκρο επισκευή που έκανα?

Δείχνει πάντως να δουλεύει.

Πως μπορώ να τεστάρω αν υπάρχει πρόβλημα?
gxaid

Απάντηση: Spectrum AR6100e πρόβλημα?

Δημοσίευση από gxaid »

gdimopoulos έγραψε: Γεια σας παιδιά,

Εχω ενα blade 400 Με τον παραπάνω δέκτη. Και διαπίστωσα οτι το ένα μουστάκι (κεραία) απο τον δέκτη είχε κοπεί. Ανοιξα το δέκτη, έκοψα ενα καλωδιάκι (απο ενα άλλο δέκτη 35mhz) στο ιδιο μήκος με αυτό που είχε μείνει πάνω του και το κόλησα στην πλευρά που είχε φύγει.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα με την μίκρο επισκευή που έκανα?

Δείχνει πάντως να δουλεύει.

Πως μπορώ να τεστάρω αν υπάρχει πρόβλημα?

Καλημέρα. Αν είναι ακριβώς το ίδιο μήκος είσαι ok.
Έχω το ίδιο ελικόπτερο με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο παρελθόν και για μεγάλο διάστημα το πέταγα με ένα "μουστάκι", μόνο hover όμως και ποτέ μακρύτερα από 3 με 5 μέτρα.
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Spectrum AR6100e πρόβλημα?

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

3,125 είναι το ακριβές λ/4 για την συνκεκριμένη συχνότητα ...........και είναι το μήκος καλωδίου που πρέπει να έχεις απο την κόληση και μετά
Αν η κόλληση έχει γίνει σωστά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ένα range test θα σου το αποδείξει
Για να μή έχεις ξανά πρόβλημα πέρασε τις κεραίες μέσα σε σωληνάκι καυσίμου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”