Ανοίγω αυτό το θέμα για ενημέρωση παλαιών μοντελιστών αλλά και νέων που έχουν στην κατοχή τους παλαιά μοντέλα, κινητήρων, αυτοκινήτων, ελικοπτέρων.
Για παράδειγμα: εμβολοχιτώνιο O.S.MAX για 11άρι κινητήρα, βελόνες ζιγκλέρ για διάφορα κινητηράκια, φτερωτή ψύξης για CONCEPT 30.
Βρέθηκαν σήμερα στην Χωματερή μεγάλη ποσότητα διάφορων ανταλακτικών αμεταχείριστων μέσα στα σακουλάκια τους, με τις ετικέτες των εταιριών και του αντιπρόσωπου μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 προς απόριψη.
Άς έχουν τον νού τους στο παζάρι οι ενδιαφερόμενοι μοντελιστές.
Μπορεί να βρούν αυτό που έξαχναν,και δεν υπήρχε.
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ O.S.ΜΑΧ - KYOSHO
Απάντηση: ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ O.S.ΜΑΧ - KYOSHO
Τρόπος επικοινωνίας? ? ?? Εχω κινητηράκι OS του 1985 19 αρι . και δίαφορα αλλα μοτερακια!!
...προφανώς ο d.corsair εννοεί το παζάρι στο Σχιστό (τις Κυριακές) που είναι και κοντά στην χωματερή Α. Λιοσίων...
...άλλο παζάρι...στο Μοναστηράκι (επίσης Κυριακή)...
η ταν, η, τα πετάν...
nasa έγραψε: ↑...προφανώς ο d.corsair εννοεί το παζάρι στο Σχιστό (τις Κυριακές) που είναι και κοντά στην χωματερή Α. Λιοσίων...
Και βέβαια αυτά εννοώ , όταν λέω παζάρι.
Merlin έγραψε: ↑Τρόπος επικοινωνίας? ? ?? Εχω κινητηράκι OS του 1985 19 αρι . και δίαφορα αλλα μοτερακια!!
Δέν τα έχω εγώ, κοίτα πιο κάτω και σου εύχομαι να βρής εύκολα και γρήγορα αυτά που ψάχνεις:>)