Καλή λειτουργία του forum

Απάντηση
Γιάννης Ζαφείρης

Καλή λειτουργία του forum

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Χαιρετίζω παλιούς, νέους φίλους και επισκέπτες, που αρκετό καιρό έχω να συναντήσω, λόγω φόρτου εργασίας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και έτσι να παραμείνετε.

Στο διάστημα αυτό έγιναν αρκετές αλλαγές και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν μέσα σε αυτές, σημειώνονται και σημαντικές προσπάθειες ανάπτυξης και εξέλιξης του hobby μας. Θέλω να συγχαρώ όσους συνετέλεσαν σε αυτό γενικώς και λίγο παραπάνω τον Τρύφωνα ειδικώς, για την πρωτοβουλία του που αφορά το νέο εκπληκτικό χώρο που ετοιμάζει εκείνος και η ομάδα του.

Σχετικά με το http://www.petame.gr

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η ορθή επικοινωνία μεταξύ μας, η δημόσια επισήμανση των ορθών, αλλά ακόμη περισσότερο των λαθών, είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν να πάμε παρακάτω.

Η ορθή λειτουργία του http://www.petame.gr
σχετίζεται άμεσα με τη σωστή διαχείριση από πλευράς συντονιστών και ασφαλώς από τη σωστή χρήση του forum από πλευράς των μελών του.

Σήμερα διεγράφη από εμένα οριστικά, άλλο ένα μέλος που κατά καιρούς δημιουργεί θέματα άνευ λόγου και δεν καταβάλει προσπάθεια προσαρμογής.
Δεν ευχαριστεί κανέναν μας μια τέτοια ενέργεια, όμως περισσότερο δεν ευχαριστούν όλους μας, προβληματικές παρουσίες.

Πρέπει όλοι να σεβαστούμε το χώρο που μας φιλοξενεί. Το petame κατάφερε να είναι ο μεγαλύτερος, ο σοβαρότερος και ο πρώτος σε επισκεψιμότητα χώρος, που φιλοξενεί νέους και παλιούς. Φιλοξενεί τους αξιολογότερους μοντελιστές της χώρας.

Σεβόμενοι τον εδώ χώρο, σεβόμαστε το ίδιο μας το hobby και εκείνους τους δεκάδες διαφορετικούς καθημερινούς επισκέπτες που μας πλησιάζουν για να αντλήσουν πληροφορίες, για να ασχοληθούν με αυτό που αγαπάμε.
Θα ήταν κρίμα λοιπόν, ένα δύο μέλη με κακή εικόνα, να γίνουν η αιτία που θα σπιλώσουν το χώρο ή ακόμη που θα προσβάλλουν τους υπόλοιπους, είτε ηθελημένα είτε άθελα. Σε αυτό, συντονιστές και διαχειριστές θα είμαστε κάθετοι.

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Απορίες & Προτάσεις που αφορούν το www.petame.gr”