ΕΧΤΡΑ 300S από PHOENIX MODELS
-
ΕΧΤΡΑ 300S από PHOENIX MODELS
Καλησπέρα σε όλους.
Όμορφη αερομοντελιστική μέρα αν και λίγο windy(ελληνιστί με αέρηδες).Τελείωσα το σετάρισμα του μοντελου μου που τόσο καιρό δεν το είχα σε εκτήμηση και πετώντας το σήμερα καταλαβα πόσο αδικο είχα.Δύο φωτό για το come back του extra.
Όμορφη αερομοντελιστική μέρα αν και λίγο windy(ελληνιστί με αέρηδες).Τελείωσα το σετάρισμα του μοντελου μου που τόσο καιρό δεν το είχα σε εκτήμηση και πετώντας το σήμερα καταλαβα πόσο αδικο είχα.Δύο φωτό για το come back του extra.
- Συνημμένα
-
- DSC00097.jpg (57.38 KiB) Προβλήθηκε 575 φορές
-
- DSCN1345.jpg (97.77 KiB) Προβλήθηκε 575 φορές
-
Απάντηση: ΕΧΤΡΑ 300S από PHOENIX MODELS
Καλοπέταχτο και καλές προσγειώσεις @P@:>)
-
Ευχαριστώ Γιάννη μου και εσύ ''ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ'' στην πτητική τέχνη.
-
Ροδόλφος Μπάκας έγραψε: ↑Ευχαριστώ Γιάννη μου και εσύ ''ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ'' στην πτητική τέχνη.
Για χαρά και καλές πτήσεις.
Δώσε info σχετικά με μοτέρ/προπέλα, setup, διαστάσεις, CG, γενική συμπεριφορά κτλ.....κοινός review....όπως θα λέγαμε στα ελληνικά.
Το λέω διότι πολλοί έχουν παρεξηγημένα αυτού του είδους τα αεροπλάνα, ενώ στο εξωτερικό τα έχουν για κάθε μέρα.
-
Καλημέρα και πάλι φίλοι μου.Μοτέρ για το EXTRA είναι το 61 της KYOSHO που για ασφάλεια φοράει και glow driver και προπέλα 12-6.Πετάει με μισό γκάζι και με πολυ κέφι.Το μυστικό του μοντέλου είναι οι 10 μπαταρίες (για glow και δέκτη) που τοποθετούνται πίσω από το ντεπόζητο του καυσιμου.Κέντρο βάρους σαν warbird στο 1/4.Πολύ καλά χαρακτηριστικά προσοχή στη γωνία της μηχανής εκεί που υποδεικνείει το σχέδιο.Πολύ καλό με απόλυτο έλεγχο ακόμα και σε δυνατούς ανέμους_Β_Ο
Εύχομαι να σου πάει καλά το μοντέλο. Το είχα και απογοητεύτηκα..αλλά δεν μπορώ να πω μετα βεβαιότητος τι τελικά έφταιγε...πάνω πετούσα μια χαρά αλλά στις προσγειώσεις είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά..τελικά έχω πάρει ένα cap232 και βρήκα την υγειά μου!!
Tου φορούσα μια OSMAX 75 με 14-6 προπέλα.

Tου φορούσα μια OSMAX 75 με 14-6 προπέλα.
-
Το μυστικό φίλε μου για την προσγείωση είναι να του δίνεις λίγο γκαζάκι.Λίγο πιο πάνω απο το ρελαντί και έρχεται τραίνο.
Ροδόλφος Μπάκας έγραψε: ↑Καλησπέρα σε όλους.
Σπάταλα Ροδόλφε.(2f)
Καλοπαίταχτο με τίς νέες ρυθμίσεις, και περιμένω να μου το δώσεις για δοκιμή αέρος μήπως πάρω και εγώ 1τέτοιο@P@^hola^
-
ΟΚ Δημητράκη...
-
Τέλειο.....καλές πτήσεις.
-
Ήρθε η ώρα για λίγη τρέλα...Και ναι...του έβαλα την ASP 108....:Όταν κάνω την παρθενική του,θα ειδοποιήσω...