χαλασμενο σερβο?
χαλασμενο σερβο?
καλησπερα σας κυριοι,σημερα αντικατεστησα ενα σερβακι αλλα εκει που δουλευει καλα εκει αρχιζει και ζζζζζζζουζουνιζει,κανοντας στο στικ μικρες κινησεις υπαρχουν σημεια που σταματαει,μετα βεβαια μολις το κουνησω αρχιζει παλι,ενω στις μεγαλες και αποτομες δεν το κανει.αυτο γινεται και οταν ειναι ελευθερο χωρις ντιζες.να τονισω βεβαια οτι ειναιαπο τα φτηνα με οτι συνεπαγεται αυτο... εσεις τι πιστευετε ειναι για πεταμαH-:R(παρολο που ειναι καινουριο),η εχω κολλησει και δεν κανω κατι σωστα.ευχαριστω:-X ;D
Απάντηση: χαλασμενο σερβο?
Οταν κανει έτσι πάει να πει ότι δεν κεντραρει πραγμα που σημαινει
ό,τι το βγαζεις και το πετάς γιατι κατα 150% θα σου καει και θα χάσεις
το μοντελο είμαι παθον
ό,τι το βγαζεις και το πετάς γιατι κατα 150% θα σου καει και θα χάσεις
το μοντελο είμαι παθον
-
Τι τάση τροφοδοσίας χρησιμοποιείς? Θέλω να πω μήπως έχεις βάλει 6βολτη τροφοδοσία ενώ το σερβό είναι μόνο για 4.8 και όχι για 4.8 και 6 βολτς. Επίσης ,αν πρόκειται για ψηφιακό σερβό, το κάνουν πολλές φορές αυτό το βούισμα και τα επώνυμα σερβό χωρίς αυτό να δημιουργεί προβλήματα και οφείλεται στο ότι ένα ψηφιακό σερβό "ψάχνει" συνέχεια να βρει το ακριβές κέντρο. Αν πας να το κουνήσεις όμως λίγο με το χέρι το βούισμα σταματά. Αν δεν σταματάει τότε κάτι δεν πάει καλά.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
οσον αφορα τα ρευματα ειναι o.k. ετσι και αλλιως εβγαλα το παλιο που δουλευε σωστα καποτε και εβαλα το καινουριο ιδιας μαρκας φτηνο κινεζικο.οντως δειχνει οτι ψαχνει να κεντραρει ομως για να σταματησει πρεπει να βρω εγω το σημειο και σταματαει.μετα απο καποιοα κινηση ομως παλι τα ιδια .
μανος έγραψε: ↑οσον αφορα τα ρευματα ειναι o.k. ετσι και αλλιως εβγαλα το παλιο που δουλευε σωστα καποτε και εβαλα το καινουριο ιδιας μαρκας φτηνο κινεζικο.οντως δειχνει οτι ψαχνει να κεντραρει ομως για να σταματησει πρεπει να βρω εγω το σημειο και σταματαει.μετα απο καποιοα κινηση ομως παλι τα ιδια .
να προσθεσω βεβαια πως δεν ειναι ψηφιακο!
-
Το σερβό είναι αναλογικό ή ψηφιακό? Γιατί αναλογικό και να διαμαρτύρεται έτσι...δεν ξέρω...Πάντως ο κινέζος τα έχει αυτά. Παίρνεις δέκα σερβό και κάποια δουλεύουν ενώ κάποια άλλα πάνε κατευθειαν για τον κάδο. Μην πετάξεις πάντως θερμικό μοντέλο με σερβό για το οποίο υπάρχουν αμφιβολίες.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
οχι κωστα δεν εχω σκοπο για ηρωισμους ,σιγουρα θα βαλω αλλο ετσι και αλλιως η αξια του ειναι για γελια πιο πολυ βαριεμαι το ξηλωμα γιατι ειναι κολλημενο σε φενιζολενιο και ελεγα μηπως δεν κανω εγω κατι σωστα,παντως να σας ευχαριστησω πολυ για την βοηθεια!