Αγορά HK-500 heli
Αγορά HK-500 heli
Γεια σας παιδιά, να πάρω ένα 500αρι ελικόπτερο. Σκέφτομαι να πάρω ένα hk-500, τί λέτε αξίζει; Το έχει κανένας; Πείτε μου επίσης και μια έκδοση προτείνετε; Με άξονα στην ουρά ή ιμάντα;
Απάντηση: Αγορά HK-500 heli
Οι κλώνοι ε/π λόγω της αρχικής χαμηλής τιμής αγοράς αποτελούν σίγουρα δέλεαρ για κάποιον που κοιτάει από πόσα χρήματα ξεκινάει. Στην πτήση όμως χρειάζονται σωστά εξαρτήματα. Άρα πρέπει να βάλει κανείς σωστά σέρβο και στο cyclic και στην ουρά, σωστό γυροσκόπιο, καλό μοτέρ και σωστό speed controller. Έτσι το τελικό κόστος δεν θα έχει τρελλή διαφορά με το προτότυπο, στην περίπτωση που μιλάμε ΤΡΕΧ500 και σίγουρα ο κλώνος θα έχει και κάποια σημεία που υστερεί, ή θα προβληματίζουν στην συναρμολόγηση και θα πρέπει να αντικατασταθουν με τα γνήσια. Πιστεύω δε ότι πάντα ο αγοραστής πρέπει να λαμβάνει και υπόψιν του την αξία μεταπώλησης - νομίζω ότι πάντα το γνήσιο έχει καλύτερη τύχη.
Στις σημερινές τιμες που αγοράζει κάποιος ΤΡΕΧ500 από ελληνικά καταστήματα πιστεύω ότι είναι best value for money.
Φιλικά Σωκράτης
Στις σημερινές τιμες που αγοράζει κάποιος ΤΡΕΧ500 από ελληνικά καταστήματα πιστεύω ότι είναι best value for money.
Φιλικά Σωκράτης
Πρέπει να αλλάξεις από το HK όλη την ουρά
socratesb έγραψε: ↑Οι κλώνοι ε/π λόγω της αρχικής χαμηλής τιμής αγοράς αποτελούν σίγουρα δέλεαρ για κάποιον που κοιτάει από πόσα χρήματα ξεκινάει. Στην πτήση όμως χρειάζονται σωστά εξαρτήματα. Άρα πρέπει να βάλει κανείς σωστά σέρβο και στο cyclic και στην ουρά, σωστό γυροσκόπιο, καλό μοτέρ και σωστό speed controller. Έτσι το τελικό κόστος δεν θα έχει τρελλή διαφορά με το προτότυπο, στην περίπτωση που μιλάμε ΤΡΕΧ500 και σίγουρα ο κλώνος θα έχει και κάποια σημεία που υστερεί, ή θα προβληματίζουν στην συναρμολόγηση και θα πρέπει να αντικατασταθουν με τα γνήσια. Πιστεύω δε ότι πάντα ο αγοραστής πρέπει να λαμβάνει και υπόψιν του την αξία μεταπώλησης - νομίζω ότι πάντα το γνήσιο έχει καλύτερη τύχη.
Φιλικά Σωκράτης
Συμφωνώ απόλειτα!!!
Για να πεταξει καλά το ΗΚ θελει καλά ηλεκτρονικά και αλλαγή ουράς. Τελικά το κόστος φτάνει και πολλές φορές ξεπερνάει, αυτό ενός ΤREX 500!
Εγώ έχω φτιάξει το ΗΚ 500 CMT TT , δεν έχω αλλάξει τπτ από το κιτ
και μέχρι στιγμής έχω κάνει 5 μπαταρίες απροβλημάτιστα και πετάει και αρκετα σταθερά ...
Ο χρόνος θα δείξει ... το μόνο που φοβάμαι είναι η αξιοπιστία ...
και μέχρι στιγμής έχω κάνει 5 μπαταρίες απροβλημάτιστα και πετάει και αρκετα σταθερά ...
Ο χρόνος θα δείξει ... το μόνο που φοβάμαι είναι η αξιοπιστία ...