Σειρά έχει το φτερό που μετά τη τοποθέτηση των σερβο, αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή των υπολοίπων και τα κόλλησα απλή διάφανη ταινία....... Μια χαρά δουλεύει και κρατάει στα πολλά g....
Το συναρμολογημένο φτερό το βιδώνω στην άτρακτο με 2 πλαστικές βίδες των 4χιλ αντί των μεταλλικών που παρέχονται.
Επίσης για σέρβο χρησιμοποίησα τα HXT500 τα οποία είνα 1χιλ πιο λεπτά από τα hxt900. Μόλις που φαίνονται να ακούμπούν στο oracover στο πάνω μέρος του φτερού.
Για τροφοδοσία του δέκτη, lipo 2s 360 mah η οποία ίσα ίσα χωράει.
Εδώ θα πρέπει να ευχαριστίσω τον Αντώνη Κριτζά ο οποίος, όταν διαπίστωσα ότι μου έλειπε 1 θυλικό jst για να συνδέσω την lipo με το UBEC, έψαχνε τα υλικά μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και μου βρήκε ένα. Για τη σύνδεση της μπαταρίας δεν παίζουν οι κλασσικοί ακροδέκτες Deans, ΧΤ60 κλπ λόγω όγκου.
Μετά από τη πρώτη πτήση στη Πεντέλη το περασμένο Σάββατο, διαπίστωσα ότι οι κινήσεις πρέπει να είναι αρκετά μικρές. Προτείνω τις ίδιες με αυτές που προτείνει το πιο πάνω εγχειρίδιο με ελαφρές διαφοροποιήσεις αφού γίνουν οι πρώτες πτήσεις.
Γενικά, είμαι ενθουσιασμένος με το μοντέλο. Διασκεδαστικό, πανεύκολο σαν δεύτερο ανεμόπτερο. Επίσης είναι ευελικτο και υπακούει ακαριαία χωρίς κακές συμπεριφορές αφού πρέπει να προσπαθήσει κάποιος πάρα πολύ για να ρίξει φτερό.
Λόγω του χαμηλού βάρους και οπισθέλκουσας(drag) πετάει στην πλαγιά με 12-15χλμ/ω μέχρι και 40χλμ/ω.
d.corsair έγραψε: ↑Ντελικάτο μου φαίνεται εμένα αυτό το πετούμενο. @P@
Σούπερ;
Ενδιαφέρον, σίγουρα ναί.^hola^
Έτσι φαίνεται. Αλλά είναι πολύ σκληρό καρύδι. Λόγω χαμηλού βάρους (~300γρ) ακόμα και με πτώσεις καρφί που θα κομμάτιαζαν πιο μεγάλα μοντέλα αυτό τις έχει βγάλει μόνο με ζημιά στα σερβο (χαλασμένα γρανάζια)...