Εκανε την γατα του τετρακοπτερο!!!!!!
Εκανε την γατα του τετρακοπτερο!!!!!!
Ο τυπος ειναι για δεσιμο
http://news247.gr/eidiseis/paraksena/ekane_th_nekrh_toy_gata_thlekateythynomeno.1802994.html
http://news247.gr/eidiseis/paraksena/ekane_th_nekrh_toy_gata_thlekateythynomeno.1802994.html
Απάντηση: Εκανε την γατα του τετρακοπτερο!!!!!!
...μόνο για δέσιμο...? αυτός είναι άρρωστος στο μυαλό κ' στην ψυχή...!`M`
η ταν, η, τα πετάν...
-
πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος…………… μπλιαχ!!
Αλλά τι το συζητάμε Ολλανδός είναι
Μία χώρα με νόμιμο πλέον το κώμα των παιδόφιλων ,μια χώρα με προϊστορία στην άγρια εκμετάλλευση χωρών όπως Σιέρα Λεόνε, Μποτσουάνα για να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο (διαμάντια) Οι δημιουργοί του apartheid στη Ν Αφρική
Πράγματα που κάνουν την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και την εκμετάλλευση πολλών γυναικών από φτωχές χώρες στους οίκους ανοχής απλά πταίσματα
Τώρα πώς μου ήρθε αυτή η φλασιά?? Δεν ξέρω
Λυπήθηκα το νεκρό ζωάκι και αηδίασα άλλη μια φορά για τον άνθρωπο
Αλλά τι το συζητάμε Ολλανδός είναι
Μία χώρα με νόμιμο πλέον το κώμα των παιδόφιλων ,μια χώρα με προϊστορία στην άγρια εκμετάλλευση χωρών όπως Σιέρα Λεόνε, Μποτσουάνα για να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο (διαμάντια) Οι δημιουργοί του apartheid στη Ν Αφρική
Πράγματα που κάνουν την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και την εκμετάλλευση πολλών γυναικών από φτωχές χώρες στους οίκους ανοχής απλά πταίσματα
Τώρα πώς μου ήρθε αυτή η φλασιά?? Δεν ξέρω
Λυπήθηκα το νεκρό ζωάκι και αηδίασα άλλη μια φορά για τον άνθρωπο
-
Ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και χρειαζεται επειγοντως ψυχιατρικη βοηθεια ..... ζουρλομανδυα ..... πολλες πολλες πολλες κλωτσιες (που θα του τις εδινα ευχαριστως και αβιαστα αν τον ειχα προχειρο) και κλεισιμο σε ψυχιατρικη κλινικη ..... βαθεια ομως , στα υπογεια που δεν τα βλεπει ουτε ο Μεγαλος ..... Δηλαδη αν το αυτοκινητο σκοτωνε τη Γιαγια του .... τι θα την εκανε ..... ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΟ ........... Ημαρτον Παναγια μου ...... τι αλλο ΑΡΡΩΣΤΟ θα δουμε σε αυτη τη ζωη ............>:(>:(>:(
Υ.Γ. Αντωνη ...... + 1000000000000000000
Υ.Γ. Αντωνη ...... + 1000000000000000000
Δεν πάμε καθόλου καλά!!! Τι να πώ , μόνο αηδία μου προκαλεί το όλο σκηνικό !!!!! Πρέπει να έχει πολλά προβλήματα ο άνθρωπος (ο Θεός να τον κάνει άνθρωπο δηλ. )
-
είναι εμετικό μα έχει γεμίσει το εσυ σωλήνα με video στα οποία αποκαλείται το έργο του Bart Jansen τέχνη
Μα καλά που είναι το οργανωμένο κράτος των Ολλανδών να τον μαζέψει πριν αρχίσουν οι αντιγραφές του έργου του
http://www.youtube.com/watch?v=GpV81A2URJE&feature=related
Μα καλά που είναι το οργανωμένο κράτος των Ολλανδών να τον μαζέψει πριν αρχίσουν οι αντιγραφές του έργου του
http://www.youtube.com/watch?v=GpV81A2URJE&feature=related
-
Το τι μπινελικια του χωνουν στο Youtube δε λεγεται ...... Φυσικα αδραξα και'γω την ευκαιρια και τον στολισα κανονικα ....... ~!! :./>,<
Υ.Γ. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι βλεπω στα βιντεακια του πιο πολλες επισημανσεις ''Μου αρεσει'' παρα το αντιθετο ''Δεν μου αρεσει'' ...... ευχομαι να μη δουμε και αλλα ιπταμενα κατοικιδια ..........
Υ.Γ. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι βλεπω στα βιντεακια του πιο πολλες επισημανσεις ''Μου αρεσει'' παρα το αντιθετο ''Δεν μου αρεσει'' ...... ευχομαι να μη δουμε και αλλα ιπταμενα κατοικιδια ..........
-
Απο ολα τα αρρωστα το κομμα των παιδοφιλων ειναι το πιο αρρωστο (συγνωμη απο τους φιλοζωους που βαζω τα παιδακια πανω απο τα γατακια).
Το ευχαριστο ειναι οτι δεν ισχυει.
Περισσοτερες πληροφοριες και πολυ καλυτερη τεκμηριωση απο τα blog και τις εφημεριδες του κωλου (ναι, του ΚΩΛΟΥ) θα βρει οποιος θελει για αυτην την ψευτικη ειδηση παρακατω.
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30637
Το συγκεκριμενο cat-copter δεν με πειθει οτι εναι αληθινο, πιο πολυ μου φαινεται σαν μια προσπαθεια καποιου αγνωστου "καλιτεχνη" να γινει γνωστος στο κοινο σοκαροντας με τις ενεργειες του. Θα περιμενω λιγο να δω πως θα εξελιχθει.
Για την ωρα υπαρχει ενα σημαιακι στο κατω μερος του βιντεο που μπορουμε να ενημερωσουμε την YouTube για Βιαιο η αποκρουστικο περιεχομενο > κακομεταχειριση ζωων. Εαν το επιλεξουν πολλοι κανει δουλεια, αποδεδειγμενο.
-
Μάλλον πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι στην Ταϋλάνδη για να δεις τους Ολλανδούς τους Γερμανούς και Αμερικάνους να κάνουν ουρά για να "πάνε" με 12χρονα κοριτσάκια και αγοράκια τα οποία εκμεταλλεύονται διεθνείς σπείρες μαστροπών για ένα κομμάτι ψωμί
Το κάνουν γιατί υπάρχει ζήτηση και έντονο ενδιαφέρον από χορτασμένους κωλόγερους του πλούσιου κόσμου μας
Τότε θα καταλάβεις ότι λίγο ενδιαφέρει το άρθρο που έβαλες για το κατά πόσο τελικά νομιμοποιήθηκε η όχι το κόμμα παιδόφιλων (μία προσπάθεια που δεν αρνείται το lifo)
Το ABC για το ίδιο θέμα http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2006/07/dutch_court_oks/
Αφού σου αρέσει να ψάχνεις για το ακριβές ψάξε να μάθεις καλύτερα για το βίαιο και αποκρουστικό παιδοφιλικό κίνημα ανα τον κόσμο
Οσο για τη κατασκευή με τη γάτα...........παραμένει η αηδία που νιώσαμε όλοι μας ακόμη και να ήταν μονταζ
Το κάνουν γιατί υπάρχει ζήτηση και έντονο ενδιαφέρον από χορτασμένους κωλόγερους του πλούσιου κόσμου μας
Τότε θα καταλάβεις ότι λίγο ενδιαφέρει το άρθρο που έβαλες για το κατά πόσο τελικά νομιμοποιήθηκε η όχι το κόμμα παιδόφιλων (μία προσπάθεια που δεν αρνείται το lifo)
Το ABC για το ίδιο θέμα http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2006/07/dutch_court_oks/
Αφού σου αρέσει να ψάχνεις για το ακριβές ψάξε να μάθεις καλύτερα για το βίαιο και αποκρουστικό παιδοφιλικό κίνημα ανα τον κόσμο
Οσο για τη κατασκευή με τη γάτα...........παραμένει η αηδία που νιώσαμε όλοι μας ακόμη και να ήταν μονταζ
Ελα ρε παιδια ημαρτον κλειδωστε το πια ποσο θα ασχολουμαστε με τον τριμαλακα?
-
m1john έγραψε: ↑Ελα ρε παιδια ημαρτον κλειδωστε το πια ποσο θα ασχολουμαστε με τον τριμαλακα?
Συμφωνώ απολύτως.
Οχι δε συμφωνώ με το κλείδωμα του θέματος καλέ μου φίλε.
Εγώ προσωπικά έκανα αυτό που είπε ο Αντώνης και τον μαύρισα κανονικά.
Καλό λοιπόν είναι να το αφήσουμε εδώ για να τον δούν όλοι και να τον μαυρίσουν όπως πρέπει. Νομίζω ότι καλύτερα είναι να γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες από ότι παθητικοί.
+(*)+(*)+(*)
Καλό λοιπόν είναι να το αφήσουμε εδώ για να τον δούν όλοι και να τον μαυρίσουν όπως πρέπει. Νομίζω ότι καλύτερα είναι να γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες από ότι παθητικοί.
+(*)+(*)+(*)
-
ωραίος χαρακτηρισμός !!!:D:D
Μα γιατί να το κλειδώσουμε ??
Μπορεί να υπάρξει και αντίθετη γνώμη η ακόμη και πρόταση για κατασκευή σκυλόπτερου *SAR* η χταποδάκι 8κτακόπτερο _P_P
Μα γιατί να το κλειδώσουμε ??
Μπορεί να υπάρξει και αντίθετη γνώμη η ακόμη και πρόταση για κατασκευή σκυλόπτερου *SAR* η χταποδάκι 8κτακόπτερο _P_P
-
Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: ↑Οχι δε συμφωνώ με το κλείδωμα του θέματος καλέ μου φίλε.
+(*)+(*)+(*)
Αγαπητέ Μάριε,όλοι αυτοί οι ανώμαλοι συνεχίζουν να υπάρχουν και να εμφανίζονται γιατί αποκτούν δημοσιότητα, θετική ή αρνητική.Ακόμα και να τον μαυρίσεις,πάλι ικανοποίηση του προσφέρεις γιατί ασχολείσαι μαζί του.Αν δεν βρει θιασώτες της ανωμαλίας του θα σταματήσει,τουλάχιστον, να τα κοινοποιεί.