HobbyZone Glasair sportsman η εμπειρία μου και βίντεο :)

Απάντηση
Vaganas96

HobbyZone Glasair sportsman η εμπειρία μου και βίντεο :)

Δημοσίευση από Vaganas96 »

Γεια σας πριν απο μερικούς μήνες αγορασα αυτο το αεροπλάνο +(*) Και όπως ήμουν απείρος και χωρίς να ακούσω τις συμβουλές ενός φίλου έμπειρου μοντελιστη το πεταξα σε ενα γήπεδο 11χ11 και συγκρούστηκε σε κατι συρματοπλέγματα με αποτέλεσμα να στραβώσει η προπελα ! Παρολαυτα μετά απο λιγο καιρό το πήγα ενα μεγααααλοοο χωράφι και το πεταξα αν και είχε χαλάσει και το landing gear .. Ενιωσα μεγάλη χαρα ! Σας παραθέτω και το βίντεο που έφτιαξα με το συγκεκριμένο αεροπλάνο .. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας καθώς ειναι ιδανικό για χαλαρές πτήσεις :) http://www.youtube.com/watch?v=2pto5IQxZfM

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη gianntsllos ΚΑΙ socratesb για την πολύτιμη βοήθεια τους που μου παρείχαν !!
ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ
Mpegleris

Απάντηση: HobbyZone Glasair sportsman η εμπειρία μου και βίντεο :)

Δημοσίευση από Mpegleris »

Το ίδιο πήρα και εγω πριν μια εβδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εως και ενθουσιασμενος θα ελεγα. Το πρωτοπεταξα χωρίς εξομοιωτη και τα κατάφερα εύκολα μιας και αυτο το αεροπλανακι είναι και σταθερό και αργό, συγχωρεί λάθη.. δλδ ότι καλητερο για trainer.. Είναι το πρώτο μου και ότι και να πάρω αργότερα αυτο θα το κρατήσω..
McThemis

Απάντηση: HobbyZone Glasair sportsman η εμπειρία μου και βίντεο :)

Δημοσίευση από McThemis »

Συγχαρητήρια και στους δυό σας για τις παρθενικές σας πτήσεις. Καλή συνέχεια και καλές προσγειώσεις. Αλλά κυρίως, συγχαρητήρια και για την επιλογή που κάνατε και οι 2 σας για to Glasair sportsman σαν πρώτο μοντέλο. Προσωπικά, έχω κουραστεί να βλέπω ανθρώπους να ταλαιπωρούνται από Easystar, Calmato και κάτι παρόμοια κατασκευάσματα που "κάπου", "κάποτε", "ίσως" ήταν ότι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο για τον αρχάριο...Υπάρχουν πολλές καινούριες εταιρείες εκεί έξω, με νέα μοντέλα που έχουν καινούργια σχεδίαση και καινούργιες τεχνολογίες. Τα νέα μοντέλα, πετάνε πιο εύκολα, σπάνε πιο δύσκολα και συνήθως είναι ελάχιστα ακριβότερα...Ένα από αυτά είναι και το Glasair Sportsman της Hobby Zone. Το έχω δεί να πετάει και είναι εκπληκτικό!!! Όποιος το πάρει δεν θα χάσει. Την ίδια χαρά με εσάς ΔΕΝ έχουν όσοι επέλεξαν το Easystar σαν πρώτο μοντέλο. (Μην με παρεξηγήσετε, ΔΕΝ μισώ το Easystar, για την εποχή του ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...Το 2007 που εμφανίστηκε!!!! Όxι το 2013!). Καλές πτήσεις και καλές/ασφαλείς προσγειώσεις.

ΥΓ: Σιγά σιγά περνάμε σε μοντέλα που θα έχουν σε Standard εξοπλισμό το autopilot...και για να δείτε τι εννοώ:

http://www.youtube.com/watch?v=ucTdBa6AzfY

Αυτό είναι το ευκολότερο αεροπλανο που έχω πετάξει στην ζωή μου, το Apprrentice της E-flite...(Δεν το είχα ποτέ αγοράσει ο ίδιος! Το αγόρασαν φιλοι,έμαθαν να πετάνε και μου το δάνεισαν για βόλτα) και δυστυχώς πολύ λίγοι γνωρίζουν πόσο καλό είναι...Σύντομα, θα υπάρχει και στα καταστήματα της Ελλάδος και η 2η του έκδοση του, με το ενσωματομένο autopilot...Δεν θα χρειάζεται, ούτε καν μοντελιστής εκπαιδευτής για τους αρχάριους. Θα σε βγάζει το μοντελάκι μάγκα, μέχρι να αποκτήσεις τις ικανότητες του μοντελιστή και να ανοίξεις μόνος σου τα φτερά σου...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”