http://www.videoman.gr/49262
Το καλύτερο Thermal ανεμόπτερο
-
-
Απάντηση: Το καλύτερο Thermal ανεμόπτερο
πολύ καλός ο τύπος
-
Το σχόλιο κάτω απο το βιντεάκι λέει ...........
" Μια σαΐτα που μπορεί να πετάει επʼ αόριστον χάρη στο θερμό αέρα από τα μάτια μιας κουζίνας. "
Και λεω εγω τώρα ..............
Πόσο θα σου έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ όμως ........... :D:D:D
Φυσικά κάνω πλάκα .......... Πολύ ωραίο και πολύ έξυπνο !!!!!!!!!! :>)
" Μια σαΐτα που μπορεί να πετάει επʼ αόριστον χάρη στο θερμό αέρα από τα μάτια μιας κουζίνας. "
Και λεω εγω τώρα ..............
Πόσο θα σου έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ όμως ........... :D:D:D
Φυσικά κάνω πλάκα .......... Πολύ ωραίο και πολύ έξυπνο !!!!!!!!!! :>)
-
Δεν το βλέπω να γίνεται Πώς καταφέρνει να είναι μέσα στην θερμοκολώνα συνεχώς Μάλλον δεμένη την έχει από πάνω Δεν ξέρω ...........δεν μου κάθεται καλά;;)
Με πολύ τύχη και πειραματισμό ίσως να είναι εφικτό αλλά το βίντεο έχει πολλά τεχνουργήματα και μπαίνει κάποιος στον πειρασμό να υποψιαστεί ότι είναι πειραγμένο το βίντεο.
-
Σίγουρα ο φίλος θα έκανε πολλές δοκιμές.
Ωστόσο η σταθερή αριστερή στροφή δικαολογίτε μόνο αν έχει σηκώσει λίγο το αριστερό φτερό και αν έχει κάνει σχετικές δοκιμές διαφορετικών θέσεων στα flapάκια που έχει βάλει.
Αν προσέξετε, ο κύκλος που κάνει έχει αυγομιώσεις στο ύψος και αυτό οφείλετε στο ότι τα τέσσερα "μάτια" τις κουζίνας λόγο διαμέτρου αντίστασης εκπαίμπουν διαφορετικά ποσά θερμότητας...
Ωστόσο η σταθερή αριστερή στροφή δικαολογίτε μόνο αν έχει σηκώσει λίγο το αριστερό φτερό και αν έχει κάνει σχετικές δοκιμές διαφορετικών θέσεων στα flapάκια που έχει βάλει.
Αν προσέξετε, ο κύκλος που κάνει έχει αυγομιώσεις στο ύψος και αυτό οφείλετε στο ότι τα τέσσερα "μάτια" τις κουζίνας λόγο διαμέτρου αντίστασης εκπαίμπουν διαφορετικά ποσά θερμότητας...
-
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Δεν το βλέπω να γίνεται Πώς καταφέρνει να είναι μέσα στην θερμοκολώνα συνεχώς Μάλλον δεμένη την έχει από πάνω Δεν ξέρω ...........δεν μου κάθεται καλά;;)
χμμ...μάλλον θα συμφωνήσω με τον Αντώνη...το βρίσκω αρκετά δύσκολο αν και θα μπω στον πειρασμό να το προσπαθήσω....:P