Αλεξίπτωτο πλαγιάς.

CKMD

Απ: Αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Δημοσίευση από CKMD »

Και η ώρα πέρναγε και ο καιρός δεν γύρναγε και άρχισαν οι "guru" του αθλήματος να αναπτύσσουν τις μετεωρολογικές τους προβλέψεις και σενάρια, τα οποία ανέκαθεν και εκ πείρας μικρής βέβαια αλλά όχι ανύπαρκτης, πέφτουν σχεδόν πάντα στον Kαιάδα των ευχαριστιών και δοξασιών. :-&&
Γιατί καιρός είναι αυτός, όχι ποντικοκούραδα, που έλεγε και ο αγαπημένος μου παππούλης..

Θεωρία πρώτη:
"Σα να μου φαίνεται οτι είδα ένα σύννεφο! Λες να ήταν ο λευκός σίφουνας του Azax? Τι πίνει ο Λάζαρος? Λες να είναι το μαγικό φίλτρο του Δρυίδη? Λες να με πάρει τηλέφωνο η Μαρία? Λες να....
Συνημμένα
d13.jpg
d13.jpg (87.01 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Θεωρία δεύτερη:
Mon ami, j' ai trouve' le secret du temps d' aujourd' hui!
Συνημμένα
d14.jpg
d14.jpg (109.9 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Τι? Πως? Τι λέει τώρα αυτός? Λες να του έπεσε κάτι? Κάτσε να κάνω οτι κοιτάω κάτω να το βρώ !@/-=}{{
Συνημμένα
d15.jpg
d15.jpg (90.31 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Olala! Ils sont fous les Greks! Je crois que cet homme a besoin de se trouver dans mes bras! (2f)

Ωχ με αγκάλιασε! Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις..... =B=
Συνημμένα
d16.jpg
d16.jpg (81.67 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Θεωρία τρίτη:

Σα να μου φάνηκε οτι είδα ένα UFO! Τρία καπέλα είναι καλύτερα από ένα. Το γοργόν και χάριν έχειν. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.... '!'!'
Συνημμένα
d17.jpg
d17.jpg (96.57 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Θεωρία τέταρτη:

Από εκεί θα έρθει η καταιγίδα και θα είναι μεγάλη και χοντρή! H-:R
Συνημμένα
d18.jpg
d18.jpg (93.82 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Θεωρία πέμπτη:

Από εκεί θα έρθει η καταιγίδα και θα είναι σε μέγεθος Μ (οπου Μ Μέγεθος) ίσον: M = K x G/H + ( F/D - B x log @/J)
όπου Κ η καθετη ταχύτητα του ανέμου (σχετικού ανέμου), G η επιτάχυνση της βαρύτητας (της σκέψης μου, της σχετικής σκέψης μου), Η η σταθερή Hibernate, F η πυκνότητα του αέρα στο ύψος της κορυφής του βουνού, D το ύψος του βουνου σε Bars, B o αριθμός των Bars x τον λογάριθμο του λογαριασμού e-mail όλων των πιλότων πάνω στο βουνό και J ο αριθμός των πιλότων πάνω στο βουνό (το σχετικό βουνό) ???
Συνημμένα
d19.jpg
d19.jpg (89.83 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Πυθίες υπάρχουν πολλές. GURU όμως ένας! <,<,<
Συνημμένα
d20.jpg
d20.jpg (110.13 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Και τελικά αφού μαζέψανε όλοι τις σκέψεις τους πάνω στο θέμα και βάλανε τα δεδομένα όλα μαζί μέσα στο κομπιούτερ τού παντογνωστίξ, βγήκε το πόρισμα ως προς τον καιρό και τις πτητικές συνθήκες που θα επικρατούσαν στην περιοχή για τις επόμενες 2 - 3 ώρες (σχετικές ώρες γιατί χρόνος ουσιαστικά δεν υπάρχει, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..) :-&&
http://www.youtube.com/watch?v=58O6R_ZAHkI

CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Πολλοί αποθαρρύνθηκαν. Όχι όμως όλοι.
«When the weather gets tough the tough get gαdgets».
Tα καλά τα γατζετάκια στην καταιγίδα φαίνονται! =B=

Συνημμένα
d22.jpg
d22.jpg (98.33 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Question:
Τι θα απογίνω εγώ και το παιδί μου αν όντως χτυπήσει καταιγίδα κατά τις προβλέψεις?
(έστω και μόνο 3% όπως εβγαλε το κομπιούτερ του παντογνωστίξ...αλλά σπάει ο διάόλος το ποδάρι του?
Το σπάει! :-///)

Answer:
Leaving Las Vegas... Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει...
Have a nice day! @P@

PS: Παιδί? Πιο παιδί? :oo
Συνημμένα
d23.jpg
d23.jpg (111.54 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Hasta la victoria siempre! /!/!*
Συνημμένα
d7.jpg
d7.jpg (92.49 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Αλλά στο τέλος, καταιγίδα ξεκαταιγίδα, τα παιδιά πετάξανε και το θέαμα ήταν από τα ομορφότερα που έχω δει μέχρι στιγμής στον χώρο του παραπέντε.
Απολαύστε την φωτογραφία και το βιντεάκι που ακολουθούν.
(Κλεμμένα χωρίς άδεια από τον φίλο μου Αλέξανδρο Καραβίτη πιλοτρόνι φοβερό. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα με μηνύσει) :00//

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Χρήστος Καραλής.

http://www.vimeo.com/1257855

Συνημμένα
d26.JPG
d26.JPG (109.46 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Οι επόμενες φωτογραφίες και βίντεο πάντως δεν είναι κλεμμένα από κανέναν τα τράβηξα εγώ μόνος μου με την δική μου κάμερα και περιέχουν υλικό εγκεκριμένο για δημοσίευση από τον καινούργιο καλό μου φίλο κύριο Κώστα Ελευθεριάδη.

Για τον Κώστα άκουσα για πρώτη φορά από φίλους στην απογείωση των Πλαταιών και επισκέφτηκα την ιστοσελίδα του http://www.arpaktika.gr
από περιέργεια και προσωπική αγάπη για ότι πετάει και φυσικά για τα πουλιά. Πόσο μάλλον για τα γεράκια και τους αετούς άντε και για ...τις κουκουβάγιες που τελικά κέρδισαν έδαφος στην εκτίμησή μου και αυτές.

Μετά έτυχε και είδα ένα από τα γεράκια που έχει εκπαιδεύσει σε μια έκθεση "outdoors" στην Παιανία αν θυμάμαι καλά φέτος την ʼνοιξη. Έχουν περάσει μήνες από εκείνη την επίσκεψη στην Παιανία αλλά κομμάτι μου έχει παραμείνει εκεί αποσβολωμένος να κοιτάω ένα απίστευτο πλάσμα περήφανο αγέρωχο να με κοιτά ίσια στα μάτια σχεδόν με περιφρόνηση και χωρίς ίχνος φόβου και να με μαγνητίζει μια και καλή και μια για πάντα.

Αυτό το συναίσθημα μπορεί να ήταν καθαρά προσωπική υπόθεση δεν παύει όμως να είναι εμπειρία ζωής μοναδική την οποία εύχομαι σε όλους σας άσχετο το τι θα αποτελέσει την αιτία και το αιτιατό.

Απλά έμεινα! :-X :oo :-) wow

Όταν λοιπόν με την ευκαιρία των αγώνων του παραπέντε που έλαβαν χώρα στην Δράμα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ευρέθηκα στην περιοχή της πολύ όμορφης και φιλόξενης Βόρειας Ελλάδας, δεν μπορούσα να μην επισκεφθώ από κοντά τον κ. Ελευθεριάδη, ο οποίος τελικά έγινε ο φίλος μου Κώστας, και να δω από κοντά τα αρπακτικά πτηνά που μόνος του εκτρέφει και εκπαιδεύει.

Συνημμένα
g5.jpg
g5.jpg (91.35 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g4.jpg
g4.jpg (102.6 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g3.jpg
g3.jpg (97.37 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g2.jpg
g2.jpg (108.7 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g1.jpg
g1.jpg (106.57 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Αυτά τα πλάσματα που σε κοιτάνε στα μάτια "straight forward" σου αφήνουν την αίσθηση ότι εσύ είσαι στον χώρο τους και χάρη σου κάνουνε που ασχολούνται έστω και για λίγο μαζί σου και αισθάνομαι ότι θα πρέπει να τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη που μας επιτρέπουνε έστω και για λίγο να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα θαύματα που έχει δημιουργήσει η φύση. :,)
Συνημμένα
g10.jpg
g10.jpg (95.35 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g9.jpg
g9.jpg (116.75 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g8.jpg
g8.jpg (94.24 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g7.jpg
g7.jpg (93.64 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
g6.jpg
g6.jpg (101.4 KiB) Προβλήθηκε 721 φορές
Απάντηση