Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων
Απ: Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων
Xησταρα, γεια σου κι απο εμενα, ελπιζω να σε βρισκω καλα, ευχαριστω γιααααα τα καλα σου λογια για την C!C!επιλογη μου-μας. !@/-=}{{?!?!?!
Αρχιζω απο αυριο V:)), κατω στον Μαραθωνα, τραπεζακι, lap-top, 3 λιτρα καφε (O)#, .... & πολυ πεισμα, με την καλη ενοια, δεεεεν θα γινει το δικο του...!!!
;D Θααααααα τους βαλουμε τα γιαλια των Geryδων, θα μας περνουν τηλ. για να τους λεμε τιιι να κανουν, χι, χι, χι ;D
Αρχιζω απο αυριο V:)), κατω στον Μαραθωνα, τραπεζακι, lap-top, 3 λιτρα καφε (O)#, .... & πολυ πεισμα, με την καλη ενοια, δεεεεν θα γινει το δικο του...!!!
;D Θααααααα τους βαλουμε τα γιαλια των Geryδων, θα μας περνουν τηλ. για να τους λεμε τιιι να κανουν, χι, χι, χι ;D
@P@
....α,και το βασικοτερο.Να σε χιλιοευχαριστισω για την πρωτη ενοχλη, πριν δυο-τρεις εβδομαδες, και να σε ξαναευχαριστισω γιααα την προτεινωμενη-ερχομενη βοηθεια. !(!)!
^hola^ :)>)>)
....α,και το βασικοτερο.Να σε χιλιοευχαριστισω για την πρωτη ενοχλη, πριν δυο-τρεις εβδομαδες, και να σε ξαναευχαριστισω γιααα την προτεινωμενη-ερχομενη βοηθεια. !(!)!
^hola^ :)>)>)
!(!)! !(!)!..., αφιερωμενο στον CKMD ^-^ ;;), Χρησταρα κααατι καναμε, ρωτα Λυκουργο & Nitro35 νααα σου πουνε, παθαμε οοοολοι πλακα!...!!! !(!)!
^hola^ Χρειαζεται αρκετη δουλιτσα για να ερθει στα χερια μου, ομως πρεπει να ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ πως ΔΟΥΛΕΥΕΙ :>)
^hola^ Χρειαζεται αρκετη δουλιτσα για να ερθει στα χερια μου, ομως πρεπει να ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ πως ΔΟΥΛΕΥΕΙ :>)
- Συνημμένα
-
- indexCAS3MWW0.png (55.12 KiB) Προβλήθηκε 106 φορές
-
- indexCA38BQNQ.png (52.74 KiB) Προβλήθηκε 106 φορές
speachless!! :-X :,)
παιδια καλησπερα σας!χαιρομαι παρα πολυ που επιτελους βρηκα ανθρωπους που χρησιμοποιουν helicomand και επιτελους μπορουμε να ανταλαξουμε αποψεις.εχω εδω και 2 μηνες περιπου ενα helocomand robbe 3a.ο λογος που το αγωρασα ειναι καθαρα η σταθερη πτηση του ελικοπτερου στον αερα για αεροφοτογραφιες.το ελικοπτερο που θα το προσαρμοσω ειναι ενα raptor 30 v2.προσορινα για να δω πως λειτουργει το σεταρα επανω στο μινι τιταν μου.τα αποτελεσατα ειναι αρκετα ικανοποιητικα μπορω να πω.
αυτο που πρεπει παντως να προσεξει κανεις ειναι οι σωστες ρυθμισεις στο προγραμματακι του helocomand.αυτο το λεω γιατι και εγω εχω καψει σερβο και δεν ηξερα το λογο.σιγκεκριμενα στο σερβο της ουρας.ειχα ρυθμισει end points και ευεσθησια αλλα δεν ειχα ρυθμισει end limits στην κινηση που εδινε το helicommand στο σερβο.τωρα η επομενη κινηση ειναι να το τοποθετησω στο ραπτορ.
το καλωδιο και το προγραμμα ειναι must για να μπορεσει καποιος να το σεταρει.αυτο το λεω γιατι μερικοι νομιζουν οτι απλα το συνδεεις και το πετας... Ru@%
αυτο που πρεπει παντως να προσεξει κανεις ειναι οι σωστες ρυθμισεις στο προγραμματακι του helocomand.αυτο το λεω γιατι και εγω εχω καψει σερβο και δεν ηξερα το λογο.σιγκεκριμενα στο σερβο της ουρας.ειχα ρυθμισει end points και ευεσθησια αλλα δεν ειχα ρυθμισει end limits στην κινηση που εδινε το helicommand στο σερβο.τωρα η επομενη κινηση ειναι να το τοποθετησω στο ραπτορ.
το καλωδιο και το προγραμμα ειναι must για να μπορεσει καποιος να το σεταρει.αυτο το λεω γιατι μερικοι νομιζουν οτι απλα το συνδεεις και το πετας... Ru@%
καλησπερα
αγορασα και εγω την απλη βερσιον 3Α πιο πολυ για να με βοηθησει να μην σπαω τα μοντελα μια που δεν εχω καλα χερια @P@
μια ερωτηση στους ηδη ''παιδεμενους''
χωρις το προγραμα γινεται δουλεια με τις ''μαμα'' ρυθμισεις ή μπα C!C!
2η ερωτηση το καλωδιο του το εχει αποκρυπτογραφησει καποιος ή θα τα ξαναχοσουμε στους αυστριακους !@/-=}{{
Κωστας
αγορασα και εγω την απλη βερσιον 3Α πιο πολυ για να με βοηθησει να μην σπαω τα μοντελα μια που δεν εχω καλα χερια @P@
μια ερωτηση στους ηδη ''παιδεμενους''
χωρις το προγραμα γινεται δουλεια με τις ''μαμα'' ρυθμισεις ή μπα C!C!
2η ερωτηση το καλωδιο του το εχει αποκρυπτογραφησει καποιος ή θα τα ξαναχοσουμε στους αυστριακους !@/-=}{{
Κωστας
φιλε kgiova καλησπερα.δεν νομιζω να καταφερεις πολλα πραγματα χωρις το καλωδιο και το προγραμματακι.οσο για την αποκρυπτογραφηση του καλωδιου νομιζω πως πρεπει να ειναι πολυ απλο.ειναι 2 καλωδιακια τα οποια συνδεονται σε θυρα com.εω το εχω ανοιξει ομως ακομα για να σου πω λεπτομεριες.θα το κανω και θα σε ενημερωσω συντομα.
ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση θα περιμενω ;;)
Κωστας
Κωστας
Απάντηση: Απ: Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων
Kάτι νεότερο από τους χρήστες του helicommand?
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αν μπορεί κάποιος, θα χρειαστώ καμιά συμβουλή!
Ποια έκδοση και γιατί; 3Α , 3D , Rigid ?
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αν μπορεί κάποιος, θα χρειαστώ καμιά συμβουλή!
Ποια έκδοση και γιατί; 3Α , 3D , Rigid ?
Απάντηση: Απ: Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων
CARAPIS έγραψε: ↑...& τελος τοοο καλλιτερο, τουλαχιστον για εμενα, τοοοο 'μωρο μου' !!!
ΝΑ και ένας άνθρωπος που ξέρει να διαλέγει t/k:/)-:/)-:,)
Απάντηση: Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων
Γεια σας παιδια και παλι
Ευχαριστω Wizard(Mage), να'σε καλα και οι αλλες αντοιστηχες, καλες ειναι...
Ηλια, Roinides, παρεμε τηλ. να τα πουμε για τον Helicommand...
Ευχαριστω Wizard(Mage), να'σε καλα και οι αλλες αντοιστηχες, καλες ειναι...
Ηλια, Roinides, παρεμε τηλ. να τα πουμε για τον Helicommand...
-
Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω και εγώ...τί ακριβώς κάνει αυτό το σύστημα??? Πετάει μόνο του το ελικόπτερο? ΜΠορείς να το προγραμματίσεις να κάνει διάδορες ασκήσεις? Τί γίνεται ακριβώς?? Και για ποιό κόστος μιλάμε ? Σε τι ελικόπτερα μπορεί να τοποθετηθεί????
w
w
GREECEPILOT έγραψε: ↑Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω και εγώ...τί ακριβώς κάνει αυτό το σύστημα??? Πετάει μόνο του το ελικόπτερο? ΜΠορείς να το προγραμματίσεις να κάνει διάδορες ασκήσεις? Τί γίνεται ακριβώς?? Και για ποιό κόστος μιλάμε ? Σε τι ελικόπτερα μπορεί να τοποθετηθεί????
w
Οχι φιλε μου, δεν πεταει μονο του το ελικόπτερο.
Απλά εχει 3 γυροσκόπια και κραταει το ελικόπτερο οριζόντιο.
-
οκ,σε ευχαριστώ "MOG"..είδα και τα σχετικά στο youtube και ενημερώθηκα. Πάντως σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι μπορεί να κάνει "κακό" στον νέο μοντελιστή κάτι τέτοιο γιατί δεν αφήνει να μάθει κάποιος να αντιδράει σωστά στις τάσεις ενός ελικοπτέρου...Δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να βοηθάει στις περιπτώσεις των ακροβατικών...
Συμφωνώ μαζί σου. Αντί να βοηθάει, σε "χαλάει". Ασε που για να το ρυθμίσεις σου φεβγει τη παναγία.
Καθώς και προσθέτεις εναν μηχανισμό, με πιθανή αστοχία ακόμα.
Καθώς και προσθέτεις εναν μηχανισμό, με πιθανή αστοχία ακόμα.