CARAPIS έγραψε: ↑Νικοληηηη, γεια κι απο εμενα, γιαααα ριξε μιαα ματια εδω...http://www.webra-austria.at/neu2009/news2009.php?lang=EN
Καλο φαινετε αλλα πρεπει καποιος να το δοκιμασει@P@
CARAPIS έγραψε: ↑Νικοληηηη, γεια κι απο εμενα, γιαααα ριξε μιαα ματια εδω...http://www.webra-austria.at/neu2009/news2009.php?lang=EN
3DJunk έγραψε: ↑H αυξηση τιμης του καυσιμου οφειλεται στην αυξηση της τιμης του νιτρομεθανιου το οποιο πλεον δεν παραγεται στις HΠΑ αλλα στην Κινα.
Οπως καταλαβαινετε η Morgan πρεπει στην τελικη τιμη να λαβει υποψη και το "καπελο / κοστος" μεταφορας του NM απο τη χωρα παραγωγης. Αυτο εχει επιπτωση και στο "καπελο" που θετουν οι λιανεμποροι.
Πιστευω οτι πλεον το παιχνιδι ειναι στα χερια οχι των παραγωγων καυσιμου αλλα σε αυτα των κατασκευαστων κινητηρων glow, οι οποιοι πρεπει να αρχιζουν να εξεταζουν σοβαρα την παραγωγη κινητηρων με μεγαλους συντελεστες αποδοσης σχετικα παντα με την θερμοδυναμικη "αξια" του καυσιμου που καταναλωνουν. Υπαρχει ηδη μια εταιρεια που κινειται προς αυτη την κατευθυνση δηλαδη => μικρη σχετικα περιεκτικοτητα νιτρου αλλα μεγαλη αποδοση.
Νικος
CARAPIS έγραψε: ↑
...,ηηηη webra το κανει χροοοονια ειδη αυτο με αξιοπιστους κινητηρες, με μακροχρινια καλη αποδωση και σχετικα φτηνα ανταλακτικα ! Παιζουν απο 5-10% Νιτρο και ειναι παρα πολυ δυνατοι. Οι παλαιοτεροιτους ξερουν σιγουρα και μπορουν να πουν την αποψη τους.
Εχω τωρα πανω στον Raptor-α την 55 P5, τρομερη δυναμη με 10-ακι και οσο παει και στρωνει (εχω καμια 15-αρια τεποζιτα)τοσο δυναμωνει.
vtr έγραψε: ↑Καλημέρα φίλε CARAPIS.
Θέλω να σε ρωτήσω, απο κατανάλωση τι λέει ή έν' λόγω μηχανή.
Πόση ώρα βγάζεις με τον ράπτορα. Είναι κοντά στήν hyper.
mrkaza έγραψε: ↑Carapis Εσύ έχεις και pery pump επάνω ;) .
όσο για την δύναμη όπως λενε οι :-X Αμερικανοί Nothing can beat the Cubic Inch και ο webra είναι 55αρης :)
Αλλά το θέμα είναι οι τιμές καύσιμων όποτε μάλλον καλλίτερα να ανοιχτή neo Thread
CARAPIS έγραψε: ↑...., μααααας συνχωρειταιw
vtr έγραψε: ↑Σήμερα κατά τήν καθημερινή μου βόλτα στά Ελληνικά site, είδα σε γνωστό
κατάστημα στον Πειραιά, τήν απίστευτη τιμή σέ cool power, όπου αντίστοιχα το 15άρι έχει 27 ευρώ και το 20άρι έχει 35 ευρώ........wow
Οπότε πιστεύω ότι ο greekrotors και ο hobby trip, παραμένουν ή καλύτερη επιλογή για τά μέχρι σήμερα δεδομένα....::)
Τώρα άν ανέβει καί άλλο......είδωμεν.....
Βενζινούλα.........και άντε γειά.....@P@