Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
Απάντηση: Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
Απ' ότι φαίνεται απο την ψηφοφορία μόνο το 20% πιστεύει οτι η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ με αυτή την μορφή που έχει είναι αρεστή στο μοντελιστικό κοινό.
Βλέπουμε επίσης οτι το 80% των αερομοντελιστών θέλουν την θέσπιση ενός κανονισμού αλλά με την δική τους συμμετοχή στις "ελευθερίες" και "απαγορεύσεις".
Μιας και μέχρι τώρα έχουμε μια καθαρότερη εικόνα με την δική σας συμμετοχή στην ψηφοφορία τί θα λέγατε να ξεκινήσουμε και ένα θρεντ με τις τροποποιήσεις που προτείνετε εσείς σε αυτή την τροπολογία;
Βλέπουμε επίσης οτι το 80% των αερομοντελιστών θέλουν την θέσπιση ενός κανονισμού αλλά με την δική τους συμμετοχή στις "ελευθερίες" και "απαγορεύσεις".
Μιας και μέχρι τώρα έχουμε μια καθαρότερη εικόνα με την δική σας συμμετοχή στην ψηφοφορία τί θα λέγατε να ξεκινήσουμε και ένα θρεντ με τις τροποποιήσεις που προτείνετε εσείς σε αυτή την τροπολογία;
Τρυφώνα για λόγους που ήδη έχουνε αναφερθεί ζητώ και εγώ την διαγραφή μου
Λυπάμαι πολύ τον κόπο τον ανθρώπων που δούλευσαν για να στηθεί αυτό το forum
Καλή συνέχεια
Αντωνιάδης Ιωάννης
Λυπάμαι πολύ τον κόπο τον ανθρώπων που δούλευσαν για να στηθεί αυτό το forum
Καλή συνέχεια
Αντωνιάδης Ιωάννης
-
η ψηφοφορία έπρεπε να γίνει από την αρχή
για να έχουμε όπλα για τον "εχθρό" και όχι να πολεμάμε μεταξύ μας
μια παρέα είμαστε ...........και έτσι πρέπει γιατί ένας από του κανόνες που δεν γράφετε σε κανένα χαρτί είναι η άμιλλα …………….που πήγε η μονελιστική άμιλλα βρε συνάδελφοι
Θέλω να πιστεύω ότι η καταιγίδα θα περάσει και όλοι θα μαζέψουμε τα βρεμένα μας και θα πάμε μπροστά πάλι μαζί
για να έχουμε όπλα για τον "εχθρό" και όχι να πολεμάμε μεταξύ μας
μια παρέα είμαστε ...........και έτσι πρέπει γιατί ένας από του κανόνες που δεν γράφετε σε κανένα χαρτί είναι η άμιλλα …………….που πήγε η μονελιστική άμιλλα βρε συνάδελφοι
Θέλω να πιστεύω ότι η καταιγίδα θα περάσει και όλοι θα μαζέψουμε τα βρεμένα μας και θα πάμε μπροστά πάλι μαζί
-
Μή τα παρατάτε είναι λάθος αφήστε να δείτε που θα πάει το πράμα και μετά με ψυχραιμία αποφασιστε Η παραίτηση είναι η ευκολη λύση
Μη κάνετε σαν μωρά που κλείνουν τα αυτία τους για να μήν ακουν οτι δεν θέλουν
(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα)
Μη κάνετε σαν μωρά που κλείνουν τα αυτία τους για να μήν ακουν οτι δεν θέλουν
(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα)
Γ. Αντωνιάδη
Το αίτημά σου θα γίνει άμεσα αποδεκτό. Εμείς στο petame.gr δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. (σε αντίθεση με το φόρουμ των ομοσπονδιών...).
Έχεις κάθε λόγο να υποστηρίζεις τα σωματεία μιας και έχεις και εσύ ένα σωματείο στο οποίο αν δεν κάνω λάθος προεδρέυεις κιόλας.
Ασφαλώς το θέμα που αφορά τους "χομπίστες" σε ξένισε. Δεν πειράζει....Το petame.gr στηρίζει ΓΝΗΣΙΑ τον αερομοντελισμό, το ΧΟΜΠΙ στο οποίο μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε στην αγκαλιά του και σίγουρα όταν τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ πάνε να "ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ" το χόμπι που εμείς οι υπόλοιποι αγαπούμε να ξέρετε οτι εμείς θα δουλεύουμε σε διαφορετική κατεύθυνση. Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ και όχι η προώθηση των σωματείων εις βάρος του χόμπι μας!!!!!!
Η ώρα η καλή λοιπόν, όπου και αν πάς και καλή τύχη στην ΑΕΓ.
Τρύφωνας
Το αίτημά σου θα γίνει άμεσα αποδεκτό. Εμείς στο petame.gr δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. (σε αντίθεση με το φόρουμ των ομοσπονδιών...).
Έχεις κάθε λόγο να υποστηρίζεις τα σωματεία μιας και έχεις και εσύ ένα σωματείο στο οποίο αν δεν κάνω λάθος προεδρέυεις κιόλας.
Ασφαλώς το θέμα που αφορά τους "χομπίστες" σε ξένισε. Δεν πειράζει....Το petame.gr στηρίζει ΓΝΗΣΙΑ τον αερομοντελισμό, το ΧΟΜΠΙ στο οποίο μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε στην αγκαλιά του και σίγουρα όταν τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ πάνε να "ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ" το χόμπι που εμείς οι υπόλοιποι αγαπούμε να ξέρετε οτι εμείς θα δουλεύουμε σε διαφορετική κατεύθυνση. Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ και όχι η προώθηση των σωματείων εις βάρος του χόμπι μας!!!!!!
Η ώρα η καλή λοιπόν, όπου και αν πάς και καλή τύχη στην ΑΕΓ.
Τρύφωνας
-
Αντωνιάδης Ιωάννης έγραψε: ↑Τρυφώνα για λόγους που ήδη έχουνε αναφερθεί ζητώ και εγώ την διαγραφή μου
Λυπάμαι πολύ τον κόπο τον ανθρώπων που δούλευσαν για να στηθεί αυτό το forumΚαλή συνέχεια
Αντωνιάδης Ιωάννης
Κύριοι, που είσασταν άραγε τόσο καιρό; Όλοι εσείς που λυπάστε και διαφωνείτε, ουδέποτε αρθρώσατε μία μοντελιστική λέξη.
Ξαφνικά μια μύγα σας ενεργοποίησε τα δάχτυλα και πληκτρολογείτε τη λύπη και τον καημό σας;
Είναι πραγματικά συγκινητική όλη αυτή η στενοχώρια σας, όπως επίσης συγκινητική είναι η "τυχαία" άμεση ανάμειξή σας σε Σωματεία που ασφαλώς και επιθυμούν μάντρωμα και έσοδα.
Θυμίζω ότι ειδικά στην Αεραθλητική Ένωση Γιαννιτσών (ΑΕΓ), υπήρξα ιδρυτικό μέλος και μέλος (εκτός συμβουλίου ασφαλώς), την οποία και στηρίξαμε όσο δε βάζει ο νους μέσα από το petame. Βέβαια, τα συμφέροντα και οι ψευτοσυμφωνίες των υμετέρων τούτη την ώρα ...παρασταίνουν παραστάσεις θεάτρου παραλόγου. Ας είναι.
(ας μην προκληθώ περισσότερο, ώστε να μην αναφερθώ στον τρόπο που εξελέγη το διοικητικό συμβούλιο).
Μη λυπάστε λοιπόν Γιάννη Αντωνιάδη. Συνεχίστε την τακτική σας, αλλά σίγουρα μακριά από εδώ.
Όλα αυτά αναφέρονται, για να αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι ποιοί αποχωρούν ...και ποιοι λυπούνται.
v_tolias έγραψε: ↑Mogolos..
Όταν δεις βέργα ταϊτης από 120αρι να περνάει στους 5 πόντους από την κοιλιά σου, γιατι κάποιος καραγκιόζης πήρε ένα ψαροτούφεκο και βγήκε σε μια παραλία με κόσμο για να χτυπήσει γύλλους, έλα πες μου αν χρειάζεται άδεια!!
Θα συμφωνίσω σε αυτό που λές, αλλα θα σε ρωτήσω αν ξερεις πώς βγαινει η άδεια?
Πάς πληρώνεις ενα παραβολο στο λιμεναρχίο... και εχεις πλέον αδεια ερασιτεχνικής αλιείας!!! Ουτε σε ρωτάνε τιποτα, ουτε γιατρους περνάς τιποτα τιποτα τιποτα!!!! Ακόμα και η γιαγία μου μπορει να βγαλει άδεια!!
Και πές μου εσύ ύστερα αν το κάνουν για τα λεφτά ή για την προστασία του πολίτη!!
Με λίγα λόγια και για να επανέλθουμε στα μοντελάκια.
Κανένας νομος και καμια απαγόρευση δεν θα με κάνει πιο καλό πιλότο.
Καμία λέσχη δεν θα με μάθει να πετάω αν εχω στοκο αντί για εγγεφαλο.
Κανενα ατύχημα δεν θα αποφευχθεί εαν δεν ειμαστε ΟΛΟΙ μας προσεκτικοί και με το 100% του μυαλού μας σε αυτό που κάνουμε.
Μακαρι να μπορούσα να πετάξω με τις προδιαγραφές που λέει το "σχέδιο"! Αν γινόταν όμως αυτό θα με λέγαν Χανς θα εμενα στο Μοναχο και θα μίλαγα Γερμανικά.
Εχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε στις αερολέσχες και στις ασφαλίσεις των μοντέλων και των μοντελιστών.
ps: Σκεφτείτε το σεναριο τηλεκατευθηνο αεροπλανάκι-ελικοπτεράκι με 1000γρ C4 να πέφτει σε "στοχο". Τοτε να δεις για πότε απαγοεύεται και η σκέψη να εχεις αεροπλανάκι...
-
Καλή σας μέρα ...
Διαβάζω και >:(.
Απ την μια ο "Μογκολος" που υπερηφανευεται οτι ειναι παρανομος , χωρις ντροπή και με την έπαρση του μαγκα.
Κλασσικος Eλληνάρας.
Απ' την άλλη διαβάζω τον Ζαφειρη να αναφέρεται στην άποψη του "πετάμε".
Τι ειναι το http://www.petame.gr
και εχει άποψη ?
Αποψη εχουν οι δημιουργοι του και απο ότι βλέπω την επιβάλλουν μια χαρά εδω μεσα.
Ας απαντησω σε μια ερωτηση του Αντωνη (δεν θυμαμαι το nickname του)
Τα 6 για την ασφάλιση ενός χρόνου , προκυπτουν απο την ΕΛΑΟ.
Τοσο ειναι το ποσό ετησιας ασφάλισης. Βλέπεις οτι δεν ειναι ολα κακά τα της ομοσπονδίας.
Ακόμα δεν πήρα απάντηση για το αν ειναι καλο ή κακό να αυτοοργανωθούν οι ανένταχτοι αερομοντελιστες, διεκδικοντας τα δικαιώματά τους.
Απ την μια ο "Μογκολος" που υπερηφανευεται οτι ειναι παρανομος , χωρις ντροπή και με την έπαρση του μαγκα.
Κλασσικος Eλληνάρας.
Απ' την άλλη διαβάζω τον Ζαφειρη να αναφέρεται στην άποψη του "πετάμε".
και εχει άποψη ?
Αποψη εχουν οι δημιουργοι του και απο ότι βλέπω την επιβάλλουν μια χαρά εδω μεσα.
Ας απαντησω σε μια ερωτηση του Αντωνη (δεν θυμαμαι το nickname του)
Τα 6 για την ασφάλιση ενός χρόνου , προκυπτουν απο την ΕΛΑΟ.
Τοσο ειναι το ποσό ετησιας ασφάλισης. Βλέπεις οτι δεν ειναι ολα κακά τα της ομοσπονδίας.
Ακόμα δεν πήρα απάντηση για το αν ειναι καλο ή κακό να αυτοοργανωθούν οι ανένταχτοι αερομοντελιστες, διεκδικοντας τα δικαιώματά τους.
CARAPIS έγραψε: ↑*SAR* ..., Φτιαξτε Μοντελοδρομιααααα Βρεεεεεεεεεε Και Μετα Μου Μαθαινετε Να Πεταω Με Κανονες Και Ασφαλειες,..., οεοοοοοοο...!!! *SAR*
Με τιμη
Χρηστο Αραπης
Φίλε Χρήστο!
Αυτό είναι το πρόβλημά μας...Το δευτερο πρόσωπο!! Φτιάξτε, Πληρώστε, προωθήστε!!
Όχι να φτιάξουμε, να πληρώσουμε, να προωθήσουμε!
Γιατι να μας φτιάξουν μοντελλοδρόμια? Είμαστε πολλοί? Και πως το ξέρουν? Από τα μέλη στα φόρουμ? οοοοχι..Από τους συλλλόγους!
Γραμμένο σε τοίχο:
Ο κόσμος καταστρέφεται από την αδιαφορία..Αλλα τι με νοιάζει εμένα??
v_tolias έγραψε: ↑Φίλε Χρήστο!
Αυτό είναι το πρόβλημά μας...Το δευτερο πρόσωπο!!Φτιάξτε,Πληρώστε,προωθήστε!!
Όχι να φτιάξουμε,να πληρώσουμε, να προωθήσουμε!
Γιατι να μας φτιάξουν μοντελλοδρόμια?Είμαστε πολλοί?Και πως το ξέρουν?Από τα μέλη στα φόρουμ? οοοοχι..Από τους συλλλόγους!
Φιλε V Tolias
Eχεις την καλημερα μου, θελω να πιστευω πως ΄αυτο΄ το πιο πανω δεεεν ειναι προσωπικο και απλως πιανομενος απο το ΄δευτερο προσωπο΄λες κατι για να ξεκουνησεις μερικους που κανουν κριτικη πισω απο οθονες και καθισμενοι σε καρεκλες και καναπεδες.
ΥΓ
Εαν θελεις να ξερεις, ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ (βλεπε δυο συνδρομες) ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ, για τον λογο αυτο θα σε παρακαλουσα, εαν δεν συμβαινει το παραπανω, να εισαι λιγο περισσοτερο προσεκτικος στα σχολια σου...
Με εκτιμιση
Χρηστος Αραπης
-
Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
iiyamaflatron έγραψε: ↑
Ακόμα δεν πήρα απάντηση για το αν ειναι καλο ή κακό να αυτοοργανωθούν οι ανένταχτοι αερομοντελιστες., διεκδικόντας τα δικαιώματά τους.
Έχεις πάρει απάντηση πολλές φορές, αλλά προφανώς με τον τρόπο που εσύ και άλλοι ξέρετε, τις απαντήσεις αυτές ...τις προσπερνάτε.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μοντελιστών, έχει πάρει είδηση τι πάτε να κάνετε και σύντομα θα σας πάρουν με τις πέτρες.
Όλοι επιθυμούν οργάνωση και ασφάλεια. Κανείς δεν είναι τρελός.
Οι συνθήκες όμως εδώ και χρόνια, αυτές που διαμόρφωσαν οι λίγοι, απωθούν τους πάντες. Αυτό είναι που δεν έχετε εννοήσει.
Έχει χαθεί κάθε ίχνος εμπιστοσύνης απέναντι από την "οργάνωση", με τη μορφή που έχουν δώσει οι ιθύνοντες νωές σήμερα, ειδικά στην Αθήνα που βρίσκονται και οι περισσότεροι ανένταχτοι μοντελιστές.
Στα τιμόνια των "οργανωμένων σωματείων" της Πρωτεύουσας βρίσκονται άχρηστοι και επικίνδυνοι. Ένα από αυτά τα "φρούτα" (που όμως παρασύρει και άλλους), είναι εκείνο που δεκαετίες τώρα υιοθετεί ίδιες ηλίθες τακτικές, περί νομοθεσιών και απαγορεύσεων, χωρίς να προσφέρει τίποτα ουσιώδες, ως οφείλει από τη θέση που βρίσκεται. Φτάσαμε η Πρωτεύουσα να μην έχει μοντελοδρόμιο και ο μοντέλιστής να πρέπει να ενταχθεί, να πληρώνει συνδρομές και βενζίνες ...για να εξορίζεται στην περιφέρεια να πετάξει το μοντέλο του! Γιατί να ενταχθεί λοιπόν; Χαζός είναι;
Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο του Παναγιώτη Σοφού που γράφτηκε για δαύτον πριν από 25 χρόνια! Όπως θα δείτε, ό,τι συμβαίνει τώρα, συνέβαινε και τότε. Ακριβώς οι ίδιες καταστάσεις και απόψεις, από τον ίδιο άνθρωπο!
Διαβάστε εδώ
τα "κοκόρια", να πάρετε μια ιδέα.
iiyamaflatron έγραψε: ↑
Απ την άλλη διαβάζω τον Ζαφειρη να αναφέρεται στην άποψη του "πετάμε". Τι ειναι το http://www.petame.gr
και εχει άποψη ?
Η σκοπιμότητα σε κρατά ανενημέρωτο. Ωστόσο είναι η δεύτερη φορά που σε ειδοποιώ για τον αποκλεισμό σου.
Σου τόνισα σε προηγούμενό μου μήνυμα ότι δε σου επιτρέπεται κρυμένος πίσω από την ανωνυμία σου να επικαλείσαι και να απευθύνεσαι σε επώνυμους. Στο επόμενό σου κιόλας μήνυμα, θα αποκαλύψεις την ταυτότητά σου, αλλιώς θα διαγραφεί και θα απομακρυνθείς.
iiyamaflatron έγραψε: ↑Καλή σας μέρα ...
και εχει άποψη ?
iiyamaflatron η αλλιως Γ.Π το Petame ειναι αυτο που ειναι και μονος σου μπηκες και εγινες μελος. Ειναι ,οτι ειναι τα διαφορα φορα που ασχολουνται με τον αερομοντελισμο.Αν δεν συμφωνεις ,ο δρομος ειναι ανοιχτος,αν εχεις προτασεις μπορουμε να τις ακουσουμε και ακομα να τις βαλουμε σε ψηφοφορια .Το σωστο πρεπει να το δυναμωνουμε αφου θα κανει καλο στο Hobby μας.
Αγγελος
CARAPIS έγραψε: ↑Φιλε V Tolias
Eχεις την καλημερα μου, θελω να πιστευω πως ΄αυτο΄ το πιο πανω δεεεν ειναι προσωπικο και απλως πιανομενος απο το ΄δευτερο προσωπο΄λες κατι για να ξεκουνησεις μερικους που κανουν κριτικη πισω απο οθονες και καθισμενοι σε καρεκλες και καναπεδες.
ΥΓ
Εαν θελεις να ξερεις, ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ (βλεπε δυο συνδρομες) ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ, για τον λογο αυτο θα σε παρακαλουσα, εαν δεν συμβαινει το παραπανω, να εισαι λιγο περισσοτερο προσεκτικος στα σχολια σου...
Με εκτιμιση
Χρηστος Αραπης
Sorry..
Αν και δεν αναφέρω πουθενά για εσένα, ίσως έπρεπε να το γράψω καλύτερα!Επειδή είμαι στη δουλειά δεν προλαβαίνω να γράφω τα πάντα!
Μιλάω γενικότερα!Για όοολους μας..Συγκεκριμένα είχα γράψει(Αυτό είναι το πρόβλημά μας) και αναφέρομαι στην κοινωνία και κατά συνέπεια στο 98% των μοντελλιστών που δεν είναι γραμμένοι σε κάποιο σύλλογο!
v_tolias έγραψε: ↑Sorry..
Αν και δεν αναφέρω πουθενά για εσένα, ίσως έπρεπε να το γράψω καλύτερα!Επειδή είμαι στη δουλειά δεν προλαβαίνω να γράφω τα πάντα!
Μιλάω γενικότερα!Για όοολους μας..Συγκεκριμένα είχα γράψει(Αυτό είναι το πρόβλημά μας) και αναφέρομαι στην κοινωνία και κατά συνέπεια στο 98% των μοντελλιστών που δεν είναι γραμμένοι σε κάποιο σύλλογο!
Φιλε V tolia
Σε ευχαριστω για την διευκρινιση και δεν χρειαζετε να ζητας συγνωμη , απο εμενα τουλαχιστον, απλως ηθελα να ξεκαθαρισω την θεση μου και ναι τον προσεξα τον πληθυντικο γι΄αυτο και ημουν προσεκτικος στο τι και πως γραφω. Σε ευχαριστω και παλι για την διευκρινιση σου.
Φιλικα
Χρηστος Αραπης
iiyamaflatron έγραψε: ↑Καλή σας μέρα ...
Κλασσικος Eλληνάρας.
Φιλε μου καλέ, και το "φιλε μου" το εννοώ, να είσαι σίγουρος ότι:
1. όσο ΔΕΝ υπάρχει νομοθεσία ΔΕΝ ειμαι παράνομος.
Συνεπώς δεν εχω να ντραπώ για τίποτα.
2. Δοξα τον θεό ειμαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Αυτό με ξεχωρίζει από άτομα σαν εσένα και τους λοιπούς "γνωστούς και άγνωστους" που θέλουν όλα τα πρόβατα στο μαντρί.
Εαν λοιπόν ενας νομος ξεπερνά την λογική και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να με πίθει ότι γίνεται για το καλό μου και το καλό της κοινωνίας γενικότερα, δεν επιτρέπω στον ΕΑΥΤΟ μου να τον ακολουθήσει. Αν αυτό με κάνει παράνομο και Ελληνάρα, τότε ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα παράνομοι Ελληναρες και δεν εχουμε γίνει όλοι "μικρά πρασσινα γλιώδη ανθρωπάκια με τηλεκοντρόλ στο χέρι" να τρώμε και να καταπίνουμε ότι ΣΚΑΤΑ μας ΔΙΝΟΥΝ... ...για το καλό μας!
Με λίγα λόγια, η ελευθερία της σκέψης και την πράξης του ατόμου δεν μπορεί να περιοριστεί από κανέναν νομο. Νομους χρειάζονται οι κοινωνίες των προβάτων και όχι των ανθρώπων.
ps: ο επόμενος νομος θα απαγορεύει στα πιτσιρίκια να παίζουν μπάλα στον δρόμο. Μονο σε 5Χ5 και με την συγκαταθεση του γονιού από εδώ και πέρα.
Ps2: Και μην ξεχνιέστε, ερχεται και Καθαρά Δευτέρα. Να κλεισετε μοντελοδρόμιο από νωρής. Και να εχετε και την ασφάλεια μαζί σας, ποτέ δεν ξερεις τι γινεται...