Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Από τον Δεκέμβρη του 08 που έγιναν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας …………που τα ζούσα καθημερινά ……………..και βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο μετέφεραν τα πράγματα στα κανάλια σιχάθηκα τόσο πολύ την τηλεόραση και τα σαρκοβόρα που την απαρτίζουν που πιστέψτε με χωρίς καμία προσπάθεια και χωρίς στερητικό σύνδρομο σταμάτησα να βλέπω τις ειδήσεις τους και τις εκπομπές τους
Η μόνη χρήση της τηλεόρασης είναι για καμία ταινία η κάποιο ντοκιμαντέρ (αν είναι και αεροπορικού τύπου καλύτερα)
Η ενημέρωση μου γίνεται αποσπασματικά από όλους τους ραδιοσταθμούς κατά την διάρκεια της μετάβασης στην δουλειά μου με τον ηλεκτρικό και από το ιντερνέτ
Τώρα πια με πολύ λιγότερη επήρεια από το πιπίλισμα της τηλεόρασης πιστεύω ότι βλέπω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και αποκωδικοποιώ καλύτερα τις καταστάσεις
Τώρα πια τα τηλεοπτικά τέρατα (επιεικέστατος χαρακτηρισμός των βολεμένων φερέφωνων) δεν με αγγίζουν και νιώθω σαν αποτοξινωμένος…………
Όσο για την κρίση στην Ελλάδα αυτοί την έφεραν πριν την ώρα της πανικοβάλλοντας τον κόσμο και την αγορά
Φρενάροντας τα πάντα οδήγησαν σε τέλμα το καταναλωτικό κοινό και αυτό σαν ντόμινο μεταφέρθηκε σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας και ανδρώθηκε πέραν του προβλεπόμενου
Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθούν δια απαγχονισμού αλλά επειδή ποτέ δεν θα γίνει αυτό …………….κοψτε τους την γλώσσα κλείνοντας το κουτί και τα αυτιά στις παραπλανητικές φωνές των σύγχρονων σειρήνων
Καλησπέρα στην παρέα...Πραγματικά πρέπει να το εφαρμόσει κάποιος αυτό για να καταλάβει την ψυχική ηρεμία που προσφέρει κάτι τέτοιο...Εγώ το κάνω εδώ και κάποιο διάστημα επιλέγοντας εγώ το από που και με ποιον τρόπο θα ενημερωθώ και φυσικά κάνοντας την ανάλογη ανάλυση των όσον φτάνουν στα αυτιά μου....Όσον αφορά συγκεκριμένα την κρίση ,αυτή χτύπησε και τους ίδιους στο τηλεοπτικό στερέωμα και μάλιστα πιστεύω ότι δεν περίμεναν να τους αγγίξει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα...Αρκεί να δούμε το πόσα συμβόλαια κόπηκαν ,άλλαξαν οικονομικές συμφωνίες και πόσο μειώθηκαν μερικές παχυλές αποδοχές.!! Το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση ,συνεχίζουν να παραπληροφορούν, να κάνουν ζημιά στην αγορά και κανένας καραγκιόζης δεν λέει να τους σταματήσει.!!~!!