Κρισηηηηη, Ποιααα Κρισηηηη...!!!

GREECEPILOT

Απάντηση: Κρισηηηηη, Ποιααα Κρισηηηη...!!!

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Από τον Δεκέμβρη του 08 που έγιναν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας …………που τα ζούσα καθημερινά ……………..και βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο μετέφεραν τα πράγματα στα κανάλια σιχάθηκα τόσο πολύ την τηλεόραση και τα σαρκοβόρα που την απαρτίζουν που πιστέψτε με χωρίς καμία προσπάθεια και χωρίς στερητικό σύνδρομο σταμάτησα να βλέπω τις ειδήσεις τους και τις εκπομπές τους
Η μόνη χρήση της τηλεόρασης είναι για καμία ταινία η κάποιο ντοκιμαντέρ (αν είναι και αεροπορικού τύπου καλύτερα)
Η ενημέρωση μου γίνεται αποσπασματικά από όλους τους ραδιοσταθμούς κατά την διάρκεια της μετάβασης στην δουλειά μου με τον ηλεκτρικό και από το ιντερνέτ
Τώρα πια με πολύ λιγότερη επήρεια από το πιπίλισμα της τηλεόρασης πιστεύω ότι βλέπω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και αποκωδικοποιώ καλύτερα τις καταστάσεις
Τώρα πια τα τηλεοπτικά τέρατα (επιεικέστατος χαρακτηρισμός των βολεμένων φερέφωνων) δεν με αγγίζουν και νιώθω σαν αποτοξινωμένος…………
Όσο για την κρίση στην Ελλάδα αυτοί την έφεραν πριν την ώρα της πανικοβάλλοντας τον κόσμο και την αγορά
Φρενάροντας τα πάντα οδήγησαν σε τέλμα το καταναλωτικό κοινό και αυτό σαν ντόμινο μεταφέρθηκε σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας και ανδρώθηκε πέραν του προβλεπόμενου
Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθούν δια απαγχονισμού αλλά επειδή ποτέ δεν θα γίνει αυτό …………….κοψτε τους την γλώσσα κλείνοντας το κουτί και τα αυτιά στις παραπλανητικές φωνές των σύγχρονων σειρήνων

Καλησπέρα στην παρέα...Πραγματικά πρέπει να το εφαρμόσει κάποιος αυτό για να καταλάβει την ψυχική ηρεμία που προσφέρει κάτι τέτοιο...Εγώ το κάνω εδώ και κάποιο διάστημα επιλέγοντας εγώ το από που και με ποιον τρόπο θα ενημερωθώ και φυσικά κάνοντας την ανάλογη ανάλυση των όσον φτάνουν στα αυτιά μου....Όσον αφορά συγκεκριμένα την κρίση ,αυτή χτύπησε και τους ίδιους στο τηλεοπτικό στερέωμα και μάλιστα πιστεύω ότι δεν περίμεναν να τους αγγίξει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα...Αρκεί να δούμε το πόσα συμβόλαια κόπηκαν ,άλλαξαν οικονομικές συμφωνίες και πόσο μειώθηκαν μερικές παχυλές αποδοχές.!! Το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση ,συνεχίζουν να παραπληροφορούν, να κάνουν ζημιά στην αγορά και κανένας καραγκιόζης δεν λέει να τους σταματήσει.!!~!!
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Καλός η κακος κάθε κανάλι εχει μια "γραμή" και απο εκεί ανεβενει 'η κατεβενει ενα θέμα (το ποσο χρονο θα πεξει κτλ κτλ ) επισης τα έσοδα σε ενα κανάλι ερχονται με της διαφιμισης ιδιωτικου τομεα + Δημοσιου (πχ οπαπ) ...

Το μέρος της συνολικης διαφημιστκης δαπανης που θα παρει ενας σταθμος εξαρτατε βασικα απο τα νουμερα της AGB άρα πρέπει το δελτιο να ειναι εμπορικο περα απο ενημεροτικο ωστε να πληρωθουν τα εξοδα ενος καναλιου που μόνο λιγα δεν ειναι .Καλος η κακος ο πονος , φοβος , τρομος , πολυνεκρο , κατσαστρεφομαστε, θα μας φαει το ΔΝΤ , η κριση ειναι εδω, ο Αδικοχαμένος Αλεξης ή χειροτερα τυπου (γνωστουπαρουσιαστη πρωινης εκπομπης) και αλλα ΠΟΥΛΑΝΕ .

Αν δεν αλαξουμε και να βλέπουμε τα καλλιττερα Νέα και οχι τα ποιο πιασαρικα τα ιδια θα βλεπουμε και το να κατηγωρουμε τα καναλια δε βγάζει κατι καθως ειναι σα να κατηγορουμε τα σουβλατζιδικα γιατι εχουν αρκετο λιπος στο κρέας ενω αν δεν εχει λιπος αρα δεν ειναι νοστιμο θα κλησει γιατί ΚΑΝΕΙΣ δε θθα παει να αγορασει ανοστο σουβλακι
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Για να καταλάβεται την ΑΠΑΤΗ, διότι για απάτη πρόκειται, κάντε το εξείς:
Γράψτε σε βιδεο τις ειδήσεις, οποιουδήποτε καναλιού.
Και καθήστε να τις δείτε την επόμενη εβδομάδα. Αλλα με προσοχή. Μελετήστε τι σας λένε.
Εαν μετά από αυτό ξαναδείτε ειδήσεις...
...να μου γράψετε.
Θα καταλάβετε πώς "στήνονται" και πώς παρουσιάζεται το ασπρο μαυρο, το μαυρο ασπρο κλπ.
Ακόμα θα δείτε την τεχνική που διαθέτουν ώστε μια είδηση (ασχέτως βαρύτητας) σερβήρεται για να φαγωθεί και για ποιο σκοπό.
Εαν, τώρα, συνεχίζετε να τους πιστεύετε και να τους εμπιστεύεστε...
...ειστε άξιοι της τύχης σας.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

mogolos είναι όπως τα λες
χρησιμοποιούν όλα τα ψυχολογικά τεχνάσματα (μουσική-ηχητικά, αποσπασματικές εικόνες, βαρύγδουπες δηλώσεις από τα βαμπιράκια της δημοσιογραφίας) για να μας πλασάρουν αυτό που θέλουν

έχω δει στην Ιπποκράτους μια κοπελίτσα (από αυτές που το όνειρο τους είναι να γινουν Σταη ) πριν από το live να χοροπηδά επιτόπου για να ακουστεί στον σταθμό αλαφιασμένη (πολύ θα ήθελα να της πετάξω ντομάτα)
Όπως κάποτε είπε ακροατής σε ραδιοφωνικό σταθμό ακούμε ανταποκρίσεις από εμπόλεμη ζώνη και τέτοια “εφέ” δεν κάνουν οι ξένοι ανταποκριτές και ας βρίκονται ανάμεσα απο σφαίρες

Μη μου πείτε ότι κανένας από εσάς δεν ακύρωσε αγορά η έκανε μικρότερη όταν άρχισε το μπουρου μπουρου της TV
......................και η κρίση για την Ελλάδα ήταν ακόμη μακριά
φοβηθήκαμε μη κτυπήσει την βαριά βιομηχανία μας την αυτοκινητοβιομηχανία μας η τις εξαγωγές μας?
Αντίθετα έκατσε η αγορά και όλες οι δραστηριότητες από τον φόβο που έσπειραν τα media και τότε ήρθαν τα κλεισίματα , οι απολύσεις και το ντόμινο πήρε την φόρα του αφού βρήκε έφορο έδαφος

GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Καλησπέρα. Και μη μου πει κάποιος ότι το όλο θέμα της κρίσης δεν το εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι για να πλουτίσουν παραπάνω ή δεν το χρησιμοποίησαν σαν σκαλοπάτι για να "αγγίξουν" μισθούς ,δικαιώματα και αγαθά??? Νομίζω ότι το όλο θέμα "λειτούργησε" από πολλές απόψεις!!!!`M`
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Πριν λίγο μου ήρθε ένα e-mail από έναν ξάδερφο με τίτλο "οι Γερμανοί μας φταίνε και για αυτό?". Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εχω πάει και ελέγξει σχεδόν 30 χώρες. Αυτά που βλέπω εδώ δεν τα είδα πουθενά!"
Πολ Τόμσον, Δανός Επικεφαλής Επιθεωρητής ΔΝΤ

Αυτά τα λόγια βγήκαν από το στόμα του δανού Πώλ Τόμσεν ο οποίος είναι και επικεφαλής του κλιμακίου των ελεγκτών ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην χώρα μας.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, οι απαντήσεις των ελλήνων αξιωματούχων στις ερωτήσεις των ελεγκτών άφηναν τους τελευταίους άφωνους!

Για παράδειγμα:

Πριμ παραγωγικότητας

"Εδώ βλέπουμε ένα κονδύλι για πριμ παραγωγικότητας σε δημοσίους υπαλλήλους. Γιατί το πληρώσατε αφού οι στόχοι της αύξησης της παραγωγικότητας, δεν επετεύχθησαν;", ρώτησαν.

Η απάντηση:

"Ξέρετε, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι η προσπάθεια που κατεβλήθη για την επιτυχία του στόχου ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη..."

Πόσοι απασχολούνται στο δημόσιο;

Η απάντηση:

"Τι ακριβώς εννοείτε; Γιατί εχουμε διάφορες κατηγορίες, και διαφορετικές συμβάσεις εργασίας".

Ελεγκτες: "Εμείς απλώς θέλουμε τον αριθμό."

Ελληνες αξιωματούχοι: "Για τον συνολικό αριθμό δεν είαμστε έτοιμοι. Θα μαζέψουμε τα στοιχεία και σε επόμενη συνάντηση θα σας ενημερώσουμε!"

Πόσους διεφθαρμένους υπαλλήλους έχετε πιάσει;

"Ξέρετε αυτά τα πράγματα άπτονται της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, οι δε διαδικασίες είναι χρονοβόρες και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επακριβώς την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης..."

Σ.Σ : Ο Πωλ Τόμσον έχει ελέγξει χώρες όπως η Κολομβία, η Ουκρανία καθώς και αφρικανικές

Την πρώτη μέρα τους έβγαλαν για μεσημεριανό (lunch) ο κ.Υπουργός και ο κ.Υφυπουργός, σε παρακείμενο εστιατόριο και παρήγγειλαν και πλήρωσαν φαγητά αξίας 750ευρώ (!) δηλαδή 150ευρώ το άτομο.
Ζήτησαν (ο Υπουργός) να προστεθούν και 50ευρώ μπουρμπουάρ για τον σερβιτόρο και να σταλεί ο λογαριασμός στο Υπουργείο.

Από την επόμενη μέρα οι 3 ελεγκτές του ΔΝΤ αρνήθηκαν να πάνε για φαί με τον υπουργό και πήγαν μόνοι τους.

40ευρώ και οι τρεις!

jppp

Δημοσίευση από jppp »

bladeskiller έγραψε: Πριν λίγο μου ήρθε ένα e-mail από έναν ξάδερφο με τίτλο "οι Γερμανοί μας φταίνε και για αυτό?". Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Εχω πάει και ελέγξει σχεδόν 30 χώρες. Αυτά που βλέπω εδώ δεν τα είδα πουθενά!"
Πολ Τόμσον, Δανός Επικεφαλής Επιθεωρητής ΔΝΤ

Αυτά τα λόγια βγήκαν από το στόμα του δανού Πώλ Τόμσεν ο οποίος είναι και επικεφαλής του κλιμακίου των ελεγκτών ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην χώρα μας.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, οι απαντήσεις των ελλήνων αξιωματούχων στις ερωτήσεις των ελεγκτών άφηναν τους τελευταίους άφωνους!

Για παράδειγμα:

Πριμ παραγωγικότητας

"Εδώ βλέπουμε ένα κονδύλι για πριμ παραγωγικότητας σε δημοσίους υπαλλήλους. Γιατί το πληρώσατε αφού οι στόχοι της αύξησης της παραγωγικότητας, δεν επετεύχθησαν;", ρώτησαν.

Η απάντηση:

"Ξέρετε, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι η προσπάθεια που κατεβλήθη για την επιτυχία του στόχου ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη..."

Πόσοι απασχολούνται στο δημόσιο;

Η απάντηση:

"Τι ακριβώς εννοείτε; Γιατί εχουμε διάφορες κατηγορίες, και διαφορετικές συμβάσεις εργασίας".

Ελεγκτες: "Εμείς απλώς θέλουμε τον αριθμό."

Ελληνες αξιωματούχοι: "Για τον συνολικό αριθμό δεν είαμστε έτοιμοι. Θα μαζέψουμε τα στοιχεία και σε επόμενη συνάντηση θα σας ενημερώσουμε!"

Πόσους διεφθαρμένους υπαλλήλους έχετε πιάσει;

"Ξέρετε αυτά τα πράγματα άπτονται της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, οι δε διαδικασίες είναι χρονοβόρες και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επακριβώς την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης..."

Σ.Σ : Ο Πωλ Τόμσον έχει ελέγξει χώρες όπως η Κολομβία, η Ουκρανία καθώς και αφρικανικές

Την πρώτη μέρα τους έβγαλαν για μεσημεριανό (lunch) ο κ.Υπουργός και ο κ.Υφυπουργός, σε παρακείμενο εστιατόριο και παρήγγειλαν και πλήρωσαν φαγητά αξίας 750ευρώ (!) δηλαδή 150ευρώ το άτομο.
Ζήτησαν (ο Υπουργός) να προστεθούν και 50ευρώ μπουρμπουάρ για τον σερβιτόρο και να σταλεί ο λογαριασμός στο Υπουργείο.

Από την επόμενη μέρα οι 3 ελεγκτές του ΔΝΤ αρνήθηκαν να πάνε για φαί με τον υπουργό και πήγαν μόνοι τους.

40ευρώ και οι τρεις!

το ειδα το mail αυτο σε αλλο φορουμ επισης δεν λεω οτι δεν λεει κατι σωστο
απλα διερωτουμαι αν ηταν αυτες οι συζητησεις σαν αδαης η μηπως λειπει στην συζητηση καμια λεξη παραπανω ρε παιδι μου μηπως ηταν μαζι και οι δημοσιογραφοι και τρωγανε?
επισης μου ερχονται και μενα κατι mail με lottaries λετε να ειμαι εκατομμυριουχος?
εαν δεν πληρωσουν αυτοι που τα φαγανε πως εχεις την απαιτηση να πληρωσεις εσυ? το μυαλο να δουλευει τα φαγανε ολα τα καναλια ιδιωτικα και μη επιχειρηματιες πολιτικοι και ξενα lobby το mail ayto ειναι προσβολη της νοημοσυνης μας

να το θεσω διαφορετικα οποιος ειναι διεφθερμενος να πληρωσει ποιος ειναι διεφθαρμενος? και αν δεν πληρωσει να τον στησουν στον τοιχο
bladeskiller

Οταν μπλέκονται οι δημοσιογράφοι σίγουρα κάτι "προστίθεται" και κάτι "αφαιρείται" κι από τη στιγμή που δεν ήμουνα μπροστά δεν μπορώ να ξέρω αν τα πράγματα γίναν ακριβώς έτσι. Για το λόγο αυτό ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει το ποσοστό αληθείας. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα βιντεάκια του Τριανταφυλόπουλου για τους πέντε γύρους στο μπουφε.
Και όχι ,αν μου ερχόταν ένα e-mail με λοταρίες, δεν θα πίστευα ότι είμαι εκατομυριούχος. Ομως το στυλ των απαντήσεων των "αξιωματούχων" ταιριάζει πολύ με τις απαντήσεις που δίνουν συνήθως οι δικοί μας πολιτικάντες όταν ερωτώνται δημόσια για "καυτά" θέματα και αυτό είναι το ανησυχητικό, που χτυπάει καμπανάκια ότι μπορεί οι δημοσιογράφοι να τα "φουσκώνουν" αλλά η ουσία παραμένει.

Φιλικά Κώστας.
jppp

Δημοσίευση από jppp »

φιλε κωστα αν εισαι νεος εισαι μαζι μας αν ειναι μεγαλος εισαι με τους αλλους

τι εννοω η προηγουμενη γενια δεν μπορει να καταδικαζει την νεα
καποιοι κωλογεροι ειναι μαθημενοι οτι το χρημα ειναι το παν πατωντας πανω σε πτωματα κυριολεκτικα και μεταφορικα ολα αυτα με βασει και τους ισχυωντες νομους και τα παραθυρακια τους που με πολυ επιμελεια συνεταξαν και εφαρμοσαν

ειναι σαν να λες πχ σπουδαζω εμπορικες επιχειρησεις για να χασω

τωρα αυτοι οι κωλογεροι θα πληρωσουν αλλιως ηρθε η ωρα μας να τους πατησουμε κατω οπως πατανε στην καλοσυνη του καθενος μας

οσο για τους δημοσιογραφους που αναφερεις ευτυχως για εμας και δυστυχως για εκεινους ανερεσαν την εντιμοτητα που υποτιθετε τους διεπε οχι πολλες φορες απειρες εντιμοτητα δεν υπαρχει πουθενα
πλεον οποιος πιστευει δημοσιογραφο η ειναι κοματοσκυλο η ειναι πραγματι ευτυχης διοτι μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι
οτι βλεπεις μα οτι βλεπεις στην τηλεοραση εχει προηγηθει ωρες συσκεψεων για το πως θα παρουσιαστει ενα θεμα
και παντα μεσω δημοκρατικου διαλογου cline mine

στην βουλη για να μπει ενα κομμα γνωριζεις οτι δεν μπαινει αν δεν θελουν καποιοι οχι ο λαος ξεχνα τον αυτον
ολα τα κομματα ειναι ιδια μα ιδια σου λεω λες να ανεχοταν τα ισχυρα κομματα διπλα τους ανθρωπους που θα σκοπευαν να κατερρεαν το παρων συστημα κατσε ενα μηνα να δεις ειδησεις εναν μηνα μονο σε καποια στιγμη ολες οι αποψεις συμπιπτουν
δεν μπαινεις στην βουλη παιδι μου αν δεν εισαι δουλος τελος, ο ιδιος ο κακλαμανης το ειχε πει σε εκπομπη για την ερτ αν δεν ειστε με το συστημα φευγετε απο την ερτ οταν ο αλλος ζει την οικογενεια του απο αυτους τι θα κανει? και οταν ο αλλος γεμιζει την πισινα του απο αυτους τι θα κανει ?
bladeskiller

Αυτό που βλέπω εγώ πάντως είναι ότι το "λογαριασμό" δεν θα τον πληρώσουν αυτοί που "γέμιζαν πισίνες" με αφαίμαξη της εθνικής οικονομίας. Από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους αυτή η ιστορία. Για άλλη μια φορά θα πληρώσει τη νύφη ο εργαζόμενος και ο μικροεπαγγελματίας που τρεχει σαν το Βέγγο να βουλώσει καμιά τρύπα και φυσικά η τακτική του "διαίρει και βασίλευε" έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Φιλικά Κώστας.
vhal

Δημοσίευση από vhal »

Το παραπάνω άρθρο το διάβασα σε αρκετές εφημερίδες την προηγούμενη εβδομάδα.
Σε όλες μα όλες τελείωνε στη φράση

"Σ.Σ : Ο Πωλ Τόμσον έχει ελέγξει χώρες όπως η Κολομβία, η Ουκρανία καθώς και αφρικανικές"

δείτε π.χ. εδώ:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=23813&catid=13&la=1

(προσέξτε και την ημερομηνία δημοσίευσης)

Από προχθές, έχω λάβει 3-4 e-mail (spam) με το ίδιο άρθρο και με την προσθήκη (από κάποιον ανώνυμο) περί του γεύματος των 750 ευρώ .

Δεν αναρωτιέστε ποιος και γιατί στέλνει τέτοια μηνύματα?
Δεν σας φαίνεται ύποπτο?

Βαγγέλης
Αντώνης Κριτζάς

για να χαμογελάσουμε λιγο απο τον Κυρ
Εικόναhttp://www.petame.gr/forumv/attachment.php?attachmentid=19824&d=1273272163
Συνημμένα
!cid_4CDCCBD04E644BCCA87F5CF3488EF2C0@userPC.jpg
!cid_4CDCCBD04E644BCCA87F5CF3488EF2C0@userPC.jpg (104.39 KiB) Προβλήθηκε 46 φορές
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Να κανω μια χαζη ερώτηση?
Αυτές οι "ΑΓΟΡΕΣ" ξερει κανεις ποιες ειναι?
(για να μην τρελαθουμε κιωλας!!!)
bladeskiller

Για ποιες από όλες τις "αγορές" μιλάς? Για ταμπέλες στις στάσεις των λεοφορείων, που κόστισαν υποτίθεται 1500 ευρώ η μία τη στιγμη που η SHELL για παράδειγμα ,έβαλε παρόμοιες διαφημιστικές ταμπέλες με κόστος 120 το κομμάτι? Μήπως για κάτι μηχανάκια αυτοεξυπηρέτησης (στην ουσία ένα κοινό PC με μια οθόνη αφής και μια αλουμινένια κάσα) που δεν πρόκειται να πανε πάνω από 5000 το κομμάτι και το δημόσιο τα πλήρωσε 65000 το ένα?
Η μήπως να πιάσουμε τις ΑΓΟΡΕΣ ,που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα και να μη μας μείνει τρίχα? Μιλάνε στη βουλή για δημόσιες σπατάλες και καλά κάνουν. Γιατί όμως ο Γκιόργκο δεν πιάνει τον "Ακη" να του κάνει μερικές ερωτησούλες για το τι έχει πληρώσει η Ελλάδα για δαπάνες αμυντικών εξοπλισμών και τι έχει πάρει στην πραγματικοτητα? Μήπως γιατί φοβάται ότι Κορυδαλλός και Μαλανδρίνο μαζί ΔΕΝ θα τους χωρέσουν όλους? Διότι σε αυτή την αιμοραγία δημοσίου χρήματος ,δεν εμπλέκονται μόνο Υπουργοί και βουλευτές αλλά και στελέχη του στρατού και απόστρατοι με "γνωριμίες" και μεγαλοεπιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών.

Φιλικά κώστας.
Αντώνης Κριτζάς

Δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε ποτέ Άκηδες και λοιπούς παμφάγους που μπήκαν στην πολιτική μόνο για μάσα ……………..να τιμωρούνται Έστω και αν όλοι ποια ξέρουμε και βλέπουμε ότι μπήκαν στην πολιτική άφραγκοι η αποτυχημένοι (όπως κάποιος οδοντίατρος η κάποιος γυναικολόγος) που τώρα κανείς δεν ξέρει τι έχουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική & Οικονομία”